Es vēl par to šovu aizdomājos... Labi, es varbūt esmu dīvaina, bet es tiešām nesaprotu, kāds vispār no tā šova ir labums? Protams, Latvijā veidotajos šovos tās balvas nekad nav vērā ņemamas, tāpēc tas tāds mans fantāzijas lidojums, bet - es reālu labumu no tāda šova redzētu tad, ja tiktu pieaicināti cilvēki, kuri strādā ar šīm ģimenēm (uzklausa, dod profesionālus padomus, ieteikumus), cilvēki, kuri bez maz vai nojauc to vietu, kurā tā ģimene dzīvo un uzbūvē visu no jauna (aptuveni kā amerikāņu šovā, kurā veco māju nolīdzina un vietā uzceļ jaunu), cilvēki, kuri ir gatavi palīdzēt kā citādi, kaut vai integrējot šīs ģimenes sabiedrībā, nodarbinot, strādājot ar bērniem utt.. Bet jēga no tāda šova, kāds tas ir tagad? Ko tas dod? To, ka sabiedrība cepās un runā par to, cik drausmīgas ģimenes piedalās? Ka dzīvo kā bomži? Ka izskatās/dzīvo/uzvedās briesmīgi? Kādam no tā šova veidotājiem vispār ir kaut mazākā vēlme padomāt par bērniem? Sabiedrība tikai kliedz, ka Kiviča&Skulmes bērni izaugs, visu internetā izlasīs un ieraudzīs, bet kā ar šiem bērniem? Vai tiešām viņi neko neredzēs? Vai skolā netiks apcelti, jo kāds bagātāks un materiāli nodrošinātāks klasesbiedrs būs redzējis šos televīzijā un apsmies par trūcīgajiem apstākļiem un lupatām, kuras karājas pie sienām? Labi, man vispār Latvijā veidotie šovi, ļoti maigi izsakoties, nepatīk, bet šis laikam ir viens no skumjākajiem, jo tam nav nekāda pievienotā labuma. Pēc šova beigām to ģimeņu dzīvē nekas nemainīsies, tikai tik vien, ka tagad daudzi zinās, ka tā ir tā ģimene, kura bijusi tajā šovā. Kāpēc par šo šovu saku "viens no skumjākajiem"? Jo rodas sajūta, ka vairāk tiek domāts nevis par palīdzību tiem cilvēkiem, bet reitingu celšanu uz nabadzīgu un materiāli nenodrošinātu ģimeņu rēķina. Un tas ir izdevies, jo, re, tagad visi apspriež briesmīgo ģimeni, bomžatņiku kādā tie dzīvo utt.. Ja tāds ir šī šova mērķis, tad tas ir pat vairāk kā skumji. Varbūt būs nekorekts salīdzinājums, taču savā ziņā atgādina tos laikus, kad cilvēki maksāja naudu, lai aizietu cirkā paskatīties uz invalīdiem.