Numur 4.
Ar piesardzības mēriem un tikai personām ar nopietnām iemaņām vieglatlētikā utml. Turklāt vajag papīrus no ārstiem, ka persona var izturēt lielu fizisko slodzi.
Kājas atslēgā uz stieņa, rokas izstieptas, brīvas, liekam pozīcijā un ceļam rumpi augšā.
LOL, nav vairs interneta, jūtjūbes un saukļu.
Žurnāls, video un nekādu soctīklu. Ir redzēti vismaz 50 cilvēki, kuri tā daudz var izdarīt.
Maksa par bloku zālē versus uz ielas var būt arī šāda; viens čalis diezgan slikti nogrimētu vaigu video, pa darba lietām. Okei, viena paņirdz, puisis dabūjis pa muti, zemteksts; tātad dohļaks, lūzeris un vārgulis.
Šis man saka, nu nobloķēju maucienu un ietriecās paša roka sejā no tā. Okei, man ieinteresēja video, iedeva. Vienāda izskata čaļi, svars vienāds un pieredze vienāda.
Ļoti tehniski ideāls mauciens, reti gadās, normāla izvairīšanās un normāls bloks, nedaudz priekš rokas fiziskā puisim piertūka. Amatieri, pieredze ap 3 gadi katram.
Trāpītu, sevišķi uz ielas, slimnīca minimums 3 mēneši jo tehniski reti ideāls mauciens perfektā tempā.
Norm ar cimdiem utml kā pēc noteikumiem.
Mana pieredze ar analogu situāciju bija bez cimdiem versus kāju ielas apavos.
Rezultāts; 0 efekta uz mani pirmo minūšu laikā. Ilgtermiņā; šī idiota konkrētā pirksta locītavas droši vien ir pabojātas dauzot distrofiķu pieres pavārtēs. Huligāns. Dīvāna prātojumi, vajadzēja šādi, bet real life izdevās tikai tā, nevis ideāli kā no grāmatas. Distrofiķa pavārtē vietā bija draugs, kurš varēja savu svaru uz rokām nofiksēt 8 sek, nevis kāds distrofiķis.
Jā, draudzējamies, reizēm smagāka kauna un soda par piedošanu nav. Vismaz viņam.