Man tas Danilāns liekas pēdējais muļķis. Nesaprotu kā viņu var uztvert nopietni
Labāk nezināt, kā citi aprūpē un audzina savus bērnus.
Lekcijās gaudo kā apdzēries čangalis??? Mums lekcijās viņš uzvedās kā standarta lektors. Tas gan bija vairāk kā gadus 10 atpakaļ.
meita 8 mēnešos ēd frikadeļu zupu un medu
Lūk šis man liekas nieks tiešām, man liekas pat friškas un burgeri ir labāki nekā diet smart pulveri bērnam !
Paldies, wee, tagad saaausmigi sagribejas frikadelu zupu
ED vistas zupa ar dārzeņiem radīta īpaši tiem, kas pusdienas nevar iedomāties bez aromātiska siltā ēdiena, kam pievienoti zaļumi un garšvielas.
Lietošanai uzturā.
Porciju skaits: 18
Neto svars: 450 g.
Sastāvdaļas: Sojas proteīns, produkts pagatavots pamatojoties uz augu eļļām (Sojas eļļa, rapšu eļļa, dekstrozes sīrups, kazeīna (piens), dabīgie aromatizētāji), gumiarābiks, maltodekstrīns, aromatizātori (aromatizātori (ola, piens, selerijas), garšas pastiprinātājs E 635, skābes regulētāji: citronskābe, nātrija citrāts), cietes, piena olbaltumvielas, biezinātāji: celulozes kameds, tara kameds, cigoriņu inulīna, sāls, zirņa olbaltumvielas, garšvielas: ķiploki, pipari, pētersīļi; magnija karbonātu, trikālija citrāts, vitamīni: niacīna (PP), askorbīnskābes (С), d-alfa tokoferola acetāta (Е), retinilacetāts (А), pantotēnskābe (B5), holekalciferols (D3), piridoksīna hidrohlorīds (B6), tiamīna hidrohlorīds (B1), folskābes (B9), biotīns; dzelzs fumarāts, mangāna glikonāts, cinka citrāts, vara glikonāts, kompleksi fermenti (laktāzes, alfa-amilāzes, bromelain), nātrija selenīts, kālija jodīds.