Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Abonomentmaksa

Reitings 222
Reģ: 13.01.2017
Galigi zheel to virieshu,kuri izveelas sev blakus meiteni,kur skaidrs redzams ka vinji maksaa abonomentmaksu nu meitene bez menesha abonomentmaksas nebutu ar vinju kopaa,tur daudz skaistaku par sevi,naakoshaa liimenja virs sevis sveshu sev meiteni,ka 100% tachu redzams nu pilnigi nekas nevar saistit kopaa taadu paari,kaa taa sauliete un tas hokejists,vai tur bija miljonars ozols,kursh vairs nav miljonars laikam un zeltu tur aizbrauca kkur rakt,juus iedomaajieties kaa shie iekriit,vienos vaartos,paliek vsp bez nekaa dzivee,peectam viss beidzas ar to meitenju nodeviibu+ja tads virieshu parstav kartas kkas notiek mazliet tak taa lapsa maaju pievaac un pazuud aiz robezhas/ir lasits shitaas taa dara/viens ir kad viriets panem tadu virslimenja meiteni par abonomentmaksu un labi juutaas citu prieksha var palieliities un taa=super!bet veidot attieciibas un gjimeni nu tad tas ir pilniigaakais vaaks!/a vo walstrit vilkaa tak ari taa bij lapsa tiklidz miljonu nebija milestiba pariet neskatoties uz visiem berniem tmldz,kaa var dzivee uz tadiem grabekliem kaapt.Ko juus domaajat par shadu teemu?
15.02.2019 15:04 |

Reitings 222
Reģ: 13.01.2017
es maku 1 sekunde patiekt,kura lapsa,kuras attiecibas neistas un cik ilgi buus katrs paaris,tas tachu redzams vai vinji sader tmldz,jo parasti ir=nesapratu kapec shitada kopaa ar shito nekad tak nav redzeta tik laba tadam un redzi talak=aa hokejists tmldz.un vislaik taa.
Es pats vnk lielaam aciim skatos shos gadiijumus tu lolo,skolo,davini/filmaa tanii latvieshu shitaa teica/ un tur meitene samalj miltos visu viriesh dzivi savac maju,nodod,kruta taa palieliities ar krutu meiteni,bet nu shie pectam ar seju dubljos,aizmirshu to tur,tur viens tiko meichu pazaudeja pie cita taa parleca,tas tur dusmas ugunjo kko draud kkam,bitavuha,shitie stasti man baigi ieskhas celj un maaca ka labak panem meiteni laimei sava limenja kura vislaik smaidiis nesamaksloti tev un pat palidzees ja kas nenodos jo iista tachu,nevis tur no pashaam mantkarigakajaam un dziive auzaaas,jo taas veel vislaik gaida=nu kur tad ir vinjas vel istakais vel bagaataakais uh.nenormali laba teema,nu man,nezinu ka jums
15.02.2019 15:12 |

Reitings 842
Reģ: 17.12.2018
Tlusi, tev pašam ir "Abonomentmaksa"? 8-)
15.02.2019 15:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits