Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kuram jamaksaa pirmajaa randinjaa

Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
Sveikas.
Nesen biju tikusies ar vienu puisi. Puisim nebija ne vainas, likaas pat paaraak atveerts un taa.. Bijaam pasutijusi edienu, gatavojaamies iet prom. Vairakas reizes es luukojos peec oficiantes lai paprasitu reekjinu. Pateicu puisim ka aiziesu uz wc domaadama ka iespejams puisis jau buus paluudzis reekjinu bet nee atgriezhoties vel neko nebija jautajis. Man kljuva neerti jo vakars tiesam bija labs, tad pati pajautaju: Nu kaa mees maksasim uz pusem vai kaa, vinhs teica ka vinjam vienalga lai maksajam uz pusem.. Es sajutos taa jociigi.. Domaaju kaapeec man kaa sievietei jaajautaa peec reekjina un kaapeec vinhs nevareja pateikt ka var samaksat pats nevis ljaut maksat ari man.. Peec tam katrs devamies uz savam majam vihs mani vel meklee.
13.02.2019 18:52 |

Reitings 1076
Reģ: 22.07.2014
Protams, jauki, ja vīrietis izvēlas samaksāt par abiem, bet man liekas, ka ir pilnīgi normāli pirmajā randiņā maksāt katram par sevi. :)
24.02.2019 18:39 |

Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Ja viņš uzaicina, tad maksā, tikai jauniešiem naudas parasti ir maz. Ar to rēķinās pasūtot, lai nesanāk 300 plus rēķins.
24.02.2019 18:42 |

Reitings 347
Reģ: 10.04.2018
@Tul
Vecim ir jābūt skaistam, esmu princese, mani neinteresē tas, ka vairāk pelna vīrieši pēc 30 it, es, princese, gribu skaistu kā 25 gadīgs students, kurš pelna kā pieredzējis 40 gadnieks.

https://i.imgur.com/sEo5uwT.jpg
07.03.2019 18:36 |

Reitings 347
Reģ: 10.04.2018
Fat woman swipes left on Tinder
https://www.dailymotion.com/video/x6i8qmh
07.03.2019 18:38 |

Reitings 87
Reģ: 25.04.2016
Teorētiski katrs par sevi. Divi strādājošie vai vismaz darbaspējīgi cilvēki satikušies, lai tuvāk iepazītos... Pirmajā randiņā noteikti uzstātu, lai katrs par sevi. Varbūt mēs viens otram nemaz nepatiksim, varbūt abi blenzīsim pulkstenī, lai ietu mājās... Neesmu ubags, varu samaksāt par sevi, nevis pieņemtu no džeka, kuram varbūt neiepatikšos. Ir dzirdēts, ka džeks izmaksā, tagad viņš ir varonis - var grābstīties gar pēcpusi, u.t.t. Kam to vajag? Man ērtāk pašai samaksāt.
Lūk, kad meitene džekam patīk, viņš pats ir ieinteresēts attiecībās ar viņu - viņš viņai izmaksā randiņā, varbūt arī kādu dāvaniņu pasniedz...
11.03.2019 13:08 |

Reitings 87
Reģ: 25.04.2016
Ja viņš uzaicina, tad maksā, tikai jauniešiem naudas parasti ir maz. Ar to rēķinās pasūtot, lai nesanāk 300 plus rēķins.
Nevajag būt tādam mudakam, lai pirmajā randiņā meiteni saukt uz dārgu restorānu, notērēt 300+ eiro. Ja pats esi turīgs uzņēmējs vai/un sauc uz randiņu biznesmeņa meitu, tad, protams, cita lieta. Bet ja esi parasts džeks un uz randiņu sauc parastu meiteni... kāpēc jāsāk ar dārgu restorānu? Pusotra stunda parastā kafenē - tas, kas vajadzīgs, lai saprastu - gribēsi tu ar šo cilvēku otru cilvēku. Varbūt seja, figūra, mmm, konfekte, ne meitene. Kā atver muti - ak Dievs, labāk tu to nedarītu, kaut ātrāk randiņš beigtos...
Ja meitene iepatikas un līdzekļi atļauj - protams, uz nākamo randiņu var meiteni pasaukt arī uz krutāku vietu.
11.03.2019 13:13 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
Viss ir ļoti atkarīgs par kāda vecumu grupu iet runa. Ja abi ir studenti, tad kā jau te iepriekš minēja, būtu pilnīgi muļķīgi randiņu pavadīt restorānā, kur jaatstāj par vakariņām 50+ eiro. Ja runājam jau pieaugušu vecumu, tad tomēr uzskatu, ka randiņā ir jāmaksā vīrietim. Ja par studentiem, tad vnk ir jāizvēlas attiecīgās randiņu vietas, kur nevajag ļoti tērēties un es domāju, lai arī students, saldējumu izmaksāt nekādu šausmīgu robu makā neiesitīs. Ja tomēr ir tik traki, ka pat saldējumu ir žēl/nevar atļauties izmaksāt, tad tomēr būtu rūpīgāk jāpārskata savas prioritātes un tā vietā, lai randiņotu, vajadzētu šo laiku izmantot daudz liederīgāk, tas ir - atrast kaut kādu veidu kā nedaudz piepelnīties, kaut vai "gadījuma" darbu.
11.03.2019 13:28 |

Reitings 1093
Vispār Tev taisnība, tomēr ar dažiem izņēmumiem.
Man ir bijis tā, ka izmaksāt dārgā restorānā ļoti bagāta biznesmeņa meitai vienreiz bija daudz lētāk nekā 1, 5 h viduvējā ēstuvē plus 1 h klubā ar citu it kā vienkāršāku studenti.
Biznesmeņa meita pasūtīja ļoti maz alko un ne to dārgāko, ko tur varēja dabūt, gluži otrādi.
Ir tomēr atšķirība, ikdienišks deserta vīns glāzīte vai vidējas klases šampanieša glāze dārgā restorānā pret lielāku daudzumu visdārgākā konjaka, kādu vien it kā lētākās iestādēs varēja pasūtīt.
11.03.2019 13:40 |

Reitings 1093
Students arī, manuprāt tomēr ir vīrietis, bet daudz mazāk pašnodrošināts nekā 40 + vīrieši.
Turklāt jāarceras, ka lai cik gribētos, piedzerties par svešu naudu tā kā nevajadzētu. Iedzert var un tā, bet ne piedzerties līdz totālai kondīcijai. Konkrēti līdz tādai kondīcijai, ka jāizkrāmē no takša un jāuzstiepj līdz miteklim, saņemot tur vēl pārmetumus " tu viņu piedzirdīji, mēsls tāds. " Konkrēti studenta gadu piedzīvojums ar cilvēku.
Vissirslikti elvē. Visiviņivienmērirslikti un vienmērpievisavainīgitiekrāni , LOL.
Jā, es pārāk pamatīgu piedzeršanos netaisos sponsorēt tieši nepamatotu vienmērviņivisiirslikti vienmērvainīgi dēļ.
11.03.2019 13:51 |

10 gadi
Reitings 5583
Reģ: 23.11.2014
*Izlasīju tikai pirmās lapas komentārus*
Protams, ir patīkami, ja puisis izmaksā, taču ir arī pilnīgi normāli, ja tiek maksāts uz pusēm. Protams, puisis varēja būt ieinteresētāks un "dot norādi" par to, kā maksāt.
Patiesībā, situācijā, kad puisis ļoti gribējis tikties un vairākas reizes aicinājis šķiet būtu bijis tikai pieklājīgi, ja viņš arī izmaksātu.
Tika pieminēta ziedu dāvināšana 1.randiņā - jā ziedus ir patīkami saņemt, taču tad mēdz būt problēma, ka nezini, kur īsti tos nogrūzt uz randiņa laiku. :D
11.03.2019 18:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)