Katram jau ir savi uzskati par šo tēmu, galvenais, lai sakrīt ar otru, bet kopumā, piekrītu, ka vīriesi ir diezgan izlutināti, jo mums ir daudz skaitas sievites un ja vēlas no vīrieša, ko, tad vajag arī viņiem mācīt, kā gribetos. TIr tāda tipa sievietes, kas visu var pašas. Man tāds 50:50 varaiants neder un ne jau tāpēc, ka es nevaru par sevi samaksat, bet, jo sajūtu līmenī tas vīrieties nebūs priekš manis vīrišķīgs, viņš parada, k anav gatavs uzņemties atbildības un rūpes vēl par kādu, kā sevi, grib attiecību un gimeni, bet, lai atbildība, arī matrealā nemainās, un, jā, ok, var sadalīt rēķinu vai citu maksājumu, bet, kā sadalīt uz pusēm, to ka sievitei jāiznēsā bērns? Un nevajag arī nenovērtet laiku un līdzekļus, ko sieviete iegulda sevī, arī pēc tam iegulda savādāk, rūpējoties par vīrieti un saimniecību. Atgriežotie spie randiņiem neuzskatu, ka sākumā, kamēr vēl eipazīst kko ļoti dargu vajag tereties, var izdomat kaut ko romantiksu un nedārgu. Ka stas par vīrieti, kurš randiņa nevar izterēt kaut vai 5-10 Eur uz meiteni? Kas tas ir? Nekas. Ja nu vienīgi viņam tādu nav ļooti daudz, vai pataloģisks skopulis. Man ir bijis, kad vīrietis nekur mani neved, neko nedavina un brīzam es vēl tēreju savus līdzekļus vairak, kā viņš, tagad atskatoties atpakaļ saprotu, ka vairs ta nekad negribetu. Ši brīža attiecībās es ari ik pa laikam ar kaut ko iepriecinu draugu, bet petī saņemu daaudz vairāk.