Kuram jamaksaa pirmajaa randinjaa

Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
Sveikas.
Nesen biju tikusies ar vienu puisi. Puisim nebija ne vainas, likaas pat paaraak atveerts un taa.. Bijaam pasutijusi edienu, gatavojaamies iet prom. Vairakas reizes es luukojos peec oficiantes lai paprasitu reekjinu. Pateicu puisim ka aiziesu uz wc domaadama ka iespejams puisis jau buus paluudzis reekjinu bet nee atgriezhoties vel neko nebija jautajis. Man kljuva neerti jo vakars tiesam bija labs, tad pati pajautaju: Nu kaa mees maksasim uz pusem vai kaa, vinhs teica ka vinjam vienalga lai maksajam uz pusem.. Es sajutos taa jociigi.. Domaaju kaapeec man kaa sievietei jaajautaa peec reekjina un kaapeec vinhs nevareja pateikt ka var samaksat pats nevis ljaut maksat ari man.. Peec tam katrs devamies uz savam majam vihs mani vel meklee.
13.02.2019 18:52 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Neviens neliedz Jums pašām par sevi maksāt, kaut katru randiņu, bet tad necepjiet cosmo diskusijas , kur sūdzaties , ka puisim degvielai jāpiemet, pie kases katrs sadala pirkumus un maksā par sevi, nevēlas bērnam pirkt drēbītes, jo ir pieradis, tikai par sevi vienmēr maksāt:-D:-P
Man patīk justies droši.
Ilgākās attiecībās es arī izmaksāju randiņus puisim, jo man ir labi ar viņu, bet tas noteikti nenotiek pirmajos 6randiņos.
13.02.2019 23:52 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Man vienmēr licies, ka tās kuras tikk ļoti grib par sevi maksāt, visu visu pašas, nedod dievs vēl jutīsies parādā, ir sievietes ar nopietniem mazvērtības kompleksiem vai kaut kādām bērnības traumām un kā pieaugušas tā nu grib visai pasaulei parādīt cik viņas stipras un visu var pašas...
14.02.2019 01:34 |

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Pirmajā randiņā vīrietim būtu jāizmaksā. Vēlāk, attiecībās, var variēt, sieviete arī var kādu foršu žestu no sevis izrādīt (piem, kādreiz samaksāt par abu dzērieniem, uzsaukt kebabu, biļetes uz kādu pasākumu, kafiju, nopirkt šo to veikalā, apmaksāt šo to, esot kopīgā ceļojumā utml.). Bet pirmajā randiņā vīrietim jāizmaksā, jo kā jau te teica - tas ir jautājums par viņa būtību, nevis apliecina sievieti kā mantkārīgu vīriešu slaucēju.
Ziedus pirmajā randiņā noteikti ne, tas ir tiiik banāli, nu nē. Un arī ne 2. vai 3. (t):-D
14.02.2019 02:22 |

Reitings 178
Reģ: 31.01.2018
Mans uzskats ir tāds,ka pirmajā randiņā ir jaizmaksā vīrietim. Nu nav taču tam puisītim 12,lai nevarētu samaksāt. Nevar atļauties- izdomā ko romantisku.
Kad ir attiecībās tad gan uzskatu,ka arī sievietei jāsamaksā par otru(l)
Starp citu,nedaudz novirzoties no tēmas atcerējos,ka tepat cosmo man liekas bija diskusija tieši par to,ka puisis attiecībās esot trakoja par to ,ka “hesītī” viņam jāmaksā par savas meitenes frī:-D:-D
14.02.2019 08:09 |

Reitings 222
Reģ: 13.01.2017
redziet juus esat stulbas juus gribat atnemt virietim visu vinja dziivi visu par ko vinsh sities,visu to ko virietis buveejis sevi 1000shiem ciinjaas lai sauktu sevi par virieti un kaa apliecinajums tam,ka vari,speej izmaksaat par meiteni un justies lepns,gribat noniecinaat virieti pasakat savu debilismu ka juus arii gribat piedaliities reekina apmaksaa,ka juus vnk kraasota vista tagad teiksiet noniecinasiet viriesha pasaules valdnieka vareniibu?kaa vaardaa es sitos 1000 gadus 10000000 ciiinjaas?lai man kkaada kraasota seksa lelle tagad teiktu klau kamer tu sities vislaik ka vinja tani laikaa kraasojaas pie spogulja un meeriija mammas kurpes un tagad vinja nezin no kurienes pacelusies lai piedalitos reekina apmaksaa?juus tachu esat nabadzes no kurienes jums vispar nauda rekina apmaksai-krajkasiti berniibas sasitaat?stulbenes
14.02.2019 08:42 |

Reitings 222
velkreiz dzirdeshu ka par mani gribat samaksat/protams patikami,bet tapat neljauju parasti pazistamas nez kpc grib maksat/bet ja kada pateiks 1maja randinjaa uz puseeem=es juus aizvediishu daugavaa iemetiishu izpeldinaashu,stulbaas zosis,virieshi nenem jums nost ka vini puceties saaks un nems jums nost ka jums pieder skaistums,nee tad juus bl@$ liidiisiet un liidisiet nemt nost virietim ,ka vinsh ir virietis sities kko izcinijis un var izmaksaat meitenei un bernus nodroshinat,stulbas zosis juus esat tikai,kuras pie prata nekad nenaks!
14.02.2019 08:45 |

Reitings 222
pasakot kaa maksaasim rekinu juus sakat=hey virieti no tevis staro nabadziiba izskaties nozhelojami tik nozhelojami ka izskataas tev nepietiks nauda pat sho nieciigo dazhu grashu reekinu apmaksaat,tev paliidzeet apmaksat?nedrikst sist meitneem taisno lai vinja 4m aizlido,es ta nedaritu,bet ja meitenes ir riktigi stulbas daugavaa iemest papeldinaat domaju vinjas driikst,ja meitene izsmej tevi ka tu reekinu nevari pat kafe samaksat par vinju tad taadu meiteni vjg aizvest romantiskaa pastaigaa liidz daugavai un netiishaam itkaa griezhoties netiishaam iegruust vinju daugavaa tur pie trepeem vecriigaa lai papeldas daugava un nak pie praata!nevis censhas izsmiet virieti piedavajot virietim rekina apmaksas palidzibu,stulbenes
14.02.2019 08:58 |

Reitings 933
Reģ: 25.09.2017
Es tomēr uzskatu, ja vīrietis uzaicina uz randiņu uz restorānu, tad viņam ir arī tas jāizmaksā. Tas tomēr ir kā žests, pieklājības pēc. Ja vīrietim ar naudiņu ir tā pašvakāk, tad lai nesauc uz restorānu, vienmēr ir arī citi- lētāki vai bezmaksas randiņu veidi:-) Savulaik, kad sākām ar vīru draudzēties un iet uz randiņiem, ne man, ne viņam nebija īsti naudas...tāpēc mēs uz restorāniem negājām. Mēs gājām vienkārši pastaigāties. Ja bija vēsāks vai lietus, tad gājām kādā kafejnīcā padzert tēju:-)
Protams, kad jau ilgāku laiku ir attiecībās, tad jau maksā, kam gribas maksāt:-D Kaut gan pat tagad, ja vīrs mani pasauc uz randiņu, viņš pats arī maksā, man nemaz neļauj maksāt:-D
14.02.2019 08:59 |

Reitings 222
+atverot muti=kaa maksaasim rekinu uz puseem? juus viirietim sakat liekat saprast,ka esat kkada nenormaalene no feministu kustiibas ka jums nekad nevajdzees lai par jums ruupeetos,lai jums kadreiz kko davinaatu,ka necietiisiet no viriesha pusi davanas untmldz jo juus virietim pasakat ka jums nekad neko nevajdzees,ka nevajg pat lai izmaksaa tmldz ja nevajg lai izmaksaa kafee tad kur vel apvainot un kko davinat,pec tam savaa stulbumaa juus nesaprotat,kapeec jums neko nedavina kapec attieciibas ir tik stulbas,nevis attieciibas ir stulbas,bet juusu stulbums ir bezgaliigs!paskatieties kaa ar vienu teikumu ka uznemsieties rekina apmaksu palidzet=juus 20 lietaas pret sevi aizgaajat,es noteikti esmu domaas ka juus gudraakas esat kluseejot!ka kluseejot jums buutu 100x skaistaaka dziivee,juus ar savu runaashanu visu sabojaajat pashas sev,ja esat tik stulbas vnk kluseejiet un jums buus 100x skaistaka dzive!
14.02.2019 09:04 |

Reitings 222
Es jums labi palidzeeju,es tiko uzlaboju jusu dziives par 100 reizeem!100kaartiigi!man nevajg jusu pateicibu un paradaa juus man ari neko neprasu,vnk nemiet par labu,jo shodien es labs esmu.veiksmi
14.02.2019 09:05 |

Reitings 222
Es vispar uzskatu meitenem vislaik jaseezh klusu ka pelitem un jaljauj but virietim virietim ,jo te tagad vispar vairs nesaproti musu laikos,kas notiek uzradushaas kkaadas viriesha virietiibas apstrideetaajas,driiz vispaar virietim buus atljauja japrasa vai driikst kko vispar pateikt,jums apnika krasoties un but skaistam un miletam un sanemt davanas?kur juus tur lienat sportaa kursh nav jums domats,neseezhas uz vietas?par maz?nevarat nomierinaties?skaistai miletai davanas sanemt tas nav neko verts?
14.02.2019 09:37 |

Reitings 222
Es pateikshu no savas puses=meitene ir meitene,puceejas sanem davanas ir mileeta lai iet ar draudzenem tuseet,kaa ar to var buut par maz?bl$@ bet ja naks meitene tagad pie manis ar-apstridees tu neesi virietis,tev nepietiks prata,tu neesi gudrs,tev nesanaks,tu neesi veerts, meitene rada ka neatzist tevi par virieti,ka nedod but patstavigam,vislaik nak un trauce virietim.Un pasakiet vai tad shadas meitene kas lien pie viriesha jauc vinja virietibu vislaik atnem vinjam prieku but virietim vai tad shadu meiteni nevajg daugava izpeldinat?nu nejau speciali aiznest iegrust daugava,var tachu romantiska pastaiga itka netisham ta meitene daugava iekrit februaarii
14.02.2019 09:43 |

Reitings 25909
Reģ: 27.11.2018
Katram jau ir savi uzskati par šo tēmu, galvenais, lai sakrīt ar otru, bet kopumā, piekrītu, ka vīriesi ir diezgan izlutināti, jo mums ir daudz skaitas sievites un ja vēlas no vīrieša, ko, tad vajag arī viņiem mācīt, kā gribetos. TIr tāda tipa sievietes, kas visu var pašas. Man tāds 50:50 varaiants neder un ne jau tāpēc, ka es nevaru par sevi samaksat, bet, jo sajūtu līmenī tas vīrieties nebūs priekš manis vīrišķīgs, viņš parada, k anav gatavs uzņemties atbildības un rūpes vēl par kādu, kā sevi, grib attiecību un gimeni, bet, lai atbildība, arī matrealā nemainās, un, jā, ok, var sadalīt rēķinu vai citu maksājumu, bet, kā sadalīt uz pusēm, to ka sievitei jāiznēsā bērns? Un nevajag arī nenovērtet laiku un līdzekļus, ko sieviete iegulda sevī, arī pēc tam iegulda savādāk, rūpējoties par vīrieti un saimniecību. Atgriežotie spie randiņiem neuzskatu, ka sākumā, kamēr vēl eipazīst kko ļoti dargu vajag tereties, var izdomat kaut ko romantiksu un nedārgu. Ka stas par vīrieti, kurš randiņa nevar izterēt kaut vai 5-10 Eur uz meiteni? Kas tas ir? Nekas. Ja nu vienīgi viņam tādu nav ļooti daudz, vai pataloģisks skopulis. Man ir bijis, kad vīrietis nekur mani neved, neko nedavina un brīzam es vēl tēreju savus līdzekļus vairak, kā viņš, tagad atskatoties atpakaļ saprotu, ka vairs ta nekad negribetu. Ši brīža attiecībās es ari ik pa laikam ar kaut ko iepriecinu draugu, bet petī saņemu daaudz vairāk.
14.02.2019 09:45 |

Reitings 222
esmu forsh zatjiits(l) un juus neesat tik forshas kaa es!
14.02.2019 09:46 |

Reitings 750
Reģ: 04.04.2014
Tiešām esi pārliecināta, ka tu viņam iepatikies un tās nebija vienkārši daudzīgas vakariņas? Un es neuzskatu, ka pirmajā randiņā vajag ziedus, rēķinu apmaksu un visu šito fufeli, ko vecenes sadomājušās. Jēziņ.
Es ar savu draugu vispār tikai pēc mēneša devos un kafūzi un ziedus saņēmu tad arī, jo kā pats atzinās, ka tiešām patīku, nevis 1 randiņš, 1 kīno un atā.
Esmu gan rēķinu maksājusi un ik pa laikam to daru, jo viņam tas šķiet patīkami un jauki, ka cenšos iepriecināt.

Bet vai tu esi pārliecināta, ka savam vīrietim iepatikies no sākuma, varbūt nevēlējās tērēt uz tevi naudu, jo īsti tā līdz galam nebija. Un tikai pēc mēneša saprata, ka tomēr patīc, tādēļ vairs nežēloja naudiņu. :-D
14.02.2019 10:25 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Uzskatu, ka sievietei jāpiedāvā par sevi samaksāt, bet vīrietim laipni jāatsaka un pašam jāapmaksā rēķins. Gan vienam patīkami, gan otram. Un kā jau te minēja, vēlāk sievete var uzsaukt kafiju, biļetes vai kādu nieciņu.
Ir manā pieredzē bijis randiņš, kad viņš pieēda pilnu kuņģi, bet es tikmēr izdzēru divas kafijas. Kad mums atnesa rēķinu, viņš galvā sāka kaut ko skaitļot, es neizturēju, pateicu, ka pati samaksāšu par savām kafijām, un viņš priecīgs piekrita :-D Palikām labi paziņas.
14.02.2019 10:50 |

Reitings 222
Man ja butu meitene es vinjai teiktu ka vinja ir meitene un vinja domata skaistumam,milestibai davanam,un ka vinja var paskatities televizoru,palasit zhurnalu kadu kas patik,iet ar draudzenem tuset,nopirkt sev kadu skaistu kleitu skaistas kurpes,iet uz sporta klubu,skaitumkopshanas salonu buut skaista,un veel miljons lietas un ka es speju but tik labs cik speeju,un ja vinjai kkas nepatik,es luuk nolieku atsleegu un durvis nav aizslegtas es vinju neesmu iesleedzis pie sevis,ka var panemt atslegu un aiziet jebkad kad veelas,jo man nepatik stridi,es nestrideshos par to,kapec neesmu braucis kopaa ar vinju tur ar riteni vtmldz,es nevaru buut kkads kas es neesmu un kas nepatik man,es varu but pats sevis ietvaros,es 500 lietaas varbuut paarspeeju citus,bet tur neatcereshos meitenes sunja varda dienas datumu,attieciibas ir tikai otra minusu pienemshana,ja speej attiecibas ir idealas,ja nespej attiecibu nav,un man nav tadu minusu rupju,esmu labs,bet saprotiet nav cilveeka raksturaa taadas iipashiibas ka man kaa superparaugam jauzvedas vislaik,es gribu atpusties un vnk dzivot,man nevajg titulu vispareizaakais zemes iedzivotaajs
14.02.2019 10:53 |

Reitings 222
Ja meitene ar mani gribetu nakt strideties es teiktu,mums laikam jaskiras tad mums nav pa celjam,jo es stridus nekadus nemilu,ja nevaram mierigi sadzivot tad mums nav lemts but kopa,man baigi miers patik(l)
14.02.2019 10:56 |

Reitings 150
Reģ: 19.01.2019
Vīrietim jāmaksā. Viņš aicina, izvēlas restorānu, nu camoon. Es laikam tādā situācijā joka pēc vēl izvilktu kalkulatoru un izrēķinātu, cik precīzi es apēdu (nedomāju arī, ka kāda sieviete randiņā diži daudz saēdas- kāda simboliska kafija, salāti).
Godīgi man nekad nav dzīvē bijusi tāda veida situācija, ka randiņā kaut ko maksātu par sevi. Ja arī esmu mēģinājusi parādīt, ka esmu gatava maksāt, tad tiem vīriešiem tas nav paticis, pat reizēm tā kā apvainojās, ka vispār tāds jautājums. Nezinu, pat skolas laikā saldējumu vai kolu, puiši uzsauca no savas kabatas naudas, ja aicināja (vienalga vai tie būtu vienkārši klasesbiedri vai simpātijas).
14.02.2019 11:04 |

Reitings 222
tu tachu nenemsi meiteni lai tev haoss maajaas,nemieri saakas,gribas jau meiteni tad lai dzive labaka skaistaka un ja tu juuti ka meitene censhas tevi no miera sist araa,es sho saku jo ir jau meitenes kuras pec rakstura vinjaam dublji patik,uj man dublji nepatik,man patik miers klusums ka viss skaisti,man butu labi ka mees ar meiteni neparko nerunajam un neko nerisinam,ka dzivojam kopa,ja patik dzivojam ja nepatik nedzivojam kopa,es negribu dzivot tur kaa serialaa kkaada teksti kaa santabarbaraa un tad dons alberto teica donai bellai,kura bija treshaas maasas arrlauliibas meita,tas jums varbut ta patik ka seriaalaa,man ta ne,miers laime viss skaisti ta ir labi,man pat koki aiz loga nedrikst shupoties vejaa,jo man taa nepatik,kokiem jabut mierigiem aiz loga
14.02.2019 11:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)