Kuram jamaksaa pirmajaa randinjaa

Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
Sveikas.
Nesen biju tikusies ar vienu puisi. Puisim nebija ne vainas, likaas pat paaraak atveerts un taa.. Bijaam pasutijusi edienu, gatavojaamies iet prom. Vairakas reizes es luukojos peec oficiantes lai paprasitu reekjinu. Pateicu puisim ka aiziesu uz wc domaadama ka iespejams puisis jau buus paluudzis reekjinu bet nee atgriezhoties vel neko nebija jautajis. Man kljuva neerti jo vakars tiesam bija labs, tad pati pajautaju: Nu kaa mees maksasim uz pusem vai kaa, vinhs teica ka vinjam vienalga lai maksajam uz pusem.. Es sajutos taa jociigi.. Domaaju kaapeec man kaa sievietei jaajautaa peec reekjina un kaapeec vinhs nevareja pateikt ka var samaksat pats nevis ljaut maksat ari man.. Peec tam katrs devamies uz savam majam vihs mani vel meklee.
13.02.2019 18:52 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
es uz dirsas. lai arī kā tas tiek pasniegts, te izrādās tik daudz 'vecis ir maciņš'. vai arī te notiek humora vakars?
13.02.2019 21:22 |

Reitings 554
Reģ: 17.12.2018
Ja nerunājam par to, ka ir patīkami, ka izmaksā un tas par vīrieti liecina tikai labu, tad tas jau nekas, ka 1.randiņā neizmaksā vai neuzdāvina ziedus. Lai vai kā, tā ir pirmā satikšanās (ja vien iepriekš dzīvē neesat tikušies), kad viens otru novērtē un puslīdz saprot, vai grib kaut ko turpināt. Tur nav nekādu saistību un pienākumu. Nevajadzētu aizmirst, ka arī sievietei jāatstāj labs iespaids par sevi, ne tikai vīrietim.:-) Tā kā, laikam vairāk uzmanība jāpievērš jau otrajam randiņam, ja tāds būs. :-)
13.02.2019 21:23 |

Reitings 257
Reģ: 11.09.2018
DP-WW piekrītu tev.
Man ir bijis,, pirmais,, randiņš ar puisi. Viss skaisti. Bet mēs palikām par labiem draugiem un neko vairāk. Kāpēc tādā gadījumā, ja nav 100% pārliecināts, ka vēlies kaut ko ar šo cilvēku, tev būtu jāmaksā kaut kas, jādāvina. Viņš tev sanāk bez maz vai svešs cilvēks un tu nezini kādas saliksies jūsu attiecības.
Neaizmirsti, ka ne tikai viņam jābūt džentelmenim, bet arī tev saprotošai sievietei un jāpamēģina tas otrs saprast, nevis jāpieņem, ka ak dievs, viņš ir norakstāms.
13.02.2019 21:28 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Bet par ziediem, nu man saja zina cacas uzskati. Nekada gadijuma pirmaja randina,loti neerti pat ja ir auto vazat tos ziedis lidzi. Un zel ari ka vist. Eleganti un normali pateikties par randinu nakama diena tos atsutot ar kurjeru. Vai ari randina beigas piebraukt un izdavinat skaistu ziedu puski. Nu tas man ta...tas apliecinatu viriesa domasanas speju.
13.02.2019 21:29 |

Reitings 23705
Pareizak sakot vedit damu maja pa celam piebraukt kur ziedus nopirkt. Ja randins neizdevies sus tapat jauls zests no viriesa un puskitis tiri simbolisks
13.02.2019 21:31 |

Reitings 110
Reģ: 03.02.2019
Es piedāvātu dalīt rēķinu, ja puisim nevēlētos dot liekas cerības, bet noteikti arī liktu manīt, ka neveidosies romantiska saikne. Līdz šim randiņos neesmu maksājusi, bāros gan ir dzērieni uzsaukti. Nezinu kā mūsdienu jaunatnē pieņemts. Kā arī ir sievietes, kuras rēķina apmaksā iesaista feminismu, pat nevēlas, lai vīrietis durvis atver, vai krēslu atvelk, pašas visu var.
13.02.2019 21:33 |

Reitings 554
Menestinjssh Jā. Mani, īstenībā, nedaudz izbrīna tā attieksme, ka vīrietim bez maz vai jābūt pateicīgam, ka sieviete ir piekritusi satikties, un tagad viņam jānones zvaigznes no debesīm. Protams, var būt visādas situācijas un ļoti atšķirīgi cilvēki ar tik pat atšķirīgiem viedokļiem un attieksmi, bet kaut kā... Nezinu. Pieklājība un viss pārējais ir viens, bet attieksme ir kas cits.

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Es puķes negaidu pirmajā randiņā, bet ir patīkami, ja vīrietis ierodas ar puķēm.

Reitings 489
Nu iepatikos vinjam jaa.. Vinhs teica ka ir ticies kaadreiz ar meiteneem bet nav neko turpinaajis.. Man jau liekas ka nevis vinhs bija tas kas neturpinaja bet vinjas :D
Nu vinhs teica ka grib veel tikties izdomajis bija ka vedis mani pastaigat mosh tapec lai nav nekas jaapeerk :D
13.02.2019 21:34 |

Reitings 257
Reģ: 11.09.2018
Rīdzinece tas gan būtu jauki un labs apliecinājums, ka meitene iepatikusies. Taču pataisīt veci par naudas maisu, lai tikai uzēstu kā no Facebook memēm, ka uzēdīsi bezmaksas, ir kaut kā nevisai. :-D
13.02.2019 21:34 |

Reitings 69
Reģ: 29.01.2009
Pirmajā, otrajā, trešajā es pat nejautātu rēķinu, puisim ir jāizmaksā, ja viņš grib iepatikties un būt tavs vīrietis. Man nav problemu samaksāt, piemēram, ja kādreiz pasūtam ar piegādi, vai atvedu cienastu, atnesu viņam kafiju, uzdāvinu kaut ko garšīgu. Bet runa ir par rūpēm un ļaušanu vīrietim būt vīrietim! Ja tu pati visu vari, tad tu viņu izlutini un viņš atslàbst, jo tev no viņa vispār neko nevajag, tu visu izdarisi, samaksāsi, aiznesīsi, aizvedīsi... Un tad tu attopies - attiecībās ar vīrieti, kurš nekad par tevi neatceras un neiepriecina
13.02.2019 21:40 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Man būtībā neliekas traģisks variants par atsevišķiem rēķiniem vai maksāšanu uz pusēm, bet nekad nav tāds randiņš bijis - kurš aicināja, tas maksāja, es neiebildu un tāda palutināšana noteikti ir patīkama. Ka man tiešām nepatīk - sīkumainība, rēķina analizēšana/apspriešana un ceremonijas taisīšana no tā visa. Bet par konkrēto puisi - “pumpas uz dibena” - piekrītu, ka tas par atklātu :-D.
13.02.2019 21:42 |

Reitings 554
Bet runa ir par rūpēm un ļaušanu vīrietim būt vīrietim!

Ir TIK daudz veidu, ka ļaut vīrietim būt vīrietim! :-)
13.02.2019 21:46 |

Reitings 23705
Vispar paverojot musu lv veci parak izlutinati. Un skumji ka ziedu pasutinasana ir kas arkartehs un nepopulars. Secinu par izbriniem ja pasaku ka kurjers ziedus atveda. Nu nav lv fas iegajies diemzel. Un viriesi vispar pa lielam nemak ka krievi saja uhazivat za zensiboj. Prats pa isu un skopi!!!
13.02.2019 21:50 |

Reitings 69
Reģ: 29.01.2009
Ir bijušas ļoti daudz reizes, kad izmaksāju, biju akli iemīlējusies, darīšu visu, lai pabūtu kopā.. Nenoliegšu arī bija tāda pārākuma sajūta tai brīdī, kad pasniedz savu kreditkarti un maksā. Citu reizi atkal vīrietis(cits) pasaka, ka tas ir zem viņa goda, ja sieviete maksā. Un tas man lika pārdomāt vērtības. Man nevajag viņa naudas maku, bet gan pašpārliecinātu vīrišķīgu vīrieti, kas māk pastāvēt par sevi un parūpēties par savu sievieti.
Ps. Protams attiecīgi vecuma. Ir nozīma, tīņu gados un jauniešiem, kamer naudiņas mazāk visādi var :)
13.02.2019 21:57 |

Reitings 489
Nu vinjam veel ari patreiz nebija darbs.. :D bet runaja par saviem biznesa plaaniem un nelikaas ka naudas vinjam nav. 15 eiro ko par abiem samaksaat nu camoon ir tachu.. es esmu jaa taada sieviete kurai pashai patiik daudz dariit es ta esmu audzinata tomeer no otra sagaidu kaut ko arii..vienkarsi es ka sieviete sajutos neerti ka man jaaprasa reekjins, un ka vinhs neizraadija savu iniciatiivu maksaat.. Un pateikt man nu maksaajam kaa tu gribi man vienalga..
13.02.2019 22:10 |

Reitings 68
Reģ: 01.11.2016
Tagad tāds laikmets, vīrieši vairs neuzskata par vajadzību izmaksāt. Domā, meitene ir baigā golddigere, ja negrib maksāt pati par sevi. Kaut gan patiesībā tur ar naudu nav nekāds sakars, tikai un vienīgi manieres. Man arī pēdējie randiņi ir bijuši, kad vīrieši( ja tā viņus var nosaukt) izliekas par beigtām zivīm, uzskata, ka viņus izmanto, ja viņiem jāmaksā par abiem. Tad nu pati par sevi samaksāju un vairs ar viņiem netiekos un vairs uz randiņiem neeju, jo es nemāku/nepiesaistu sakarīgus vīriešus.
13.02.2019 22:34 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Es vienmēr esmu vadījusies pēc uzskata, ka tas, kurš aicina, tas arī izmaksā, īpaši, ja pirms tam nav sanācis savstarpēji vienoties par randiņa norises vietu. Es nebūtu baigi priecīga, ja mani aizvestu uz kādu vietu, kur viena glāze dzēriena maksā 30eur, pēc tam vēl liekot pašai maksāt par tik buržuāzisku pasēdēšanu. Savukārt, ja jau pašā sākumā sanāk vienoties, ka dosimies tūrē pa populārākajiem pilsētas bāriem, man nav nekādu problēmu par saviem dzērieniem maksāt pašai. Bet ziedi vispār ir atsevišķa tēma, jo man griezti ziedi kā tādi ļoti nepatīk, nemaz nerunājot par ziediem pirmajā randiņā. Lai gan, pa lielam, man viņi traucētu jebkurā randiņā.
13.02.2019 23:23 |

Reitings 281
Reģ: 12.03.2009
Hmm, interesanta teema...
Teikshu godiigi, ka man ljoti nepatiik, ja viirietis paaraak daudz izmaksaa. Tad man taada sajuuta, ka es vinjam paraadaa buutu. :-D Nu OK, dazjreiz jau var, bet kopumaa es tieshaam nesaprotu, kaadeelj viirietim buutu obligaati/ veelams visu apmaksaat! Un vispaar, ko dariit tiem viirieshiem, kuriem ar finanseem nelielas gruutiibas, vai tad vinji vispaar ar sievieteem iepaziities nevar, jo redz nevar visas vakarinjas izmaksaat...?:-D
BET - lai nu kaa, pirmajaa randinjaa tas ir tieshaam forshi, ja viirietis uzsauc. Un tad, ja man ir veelme turpinaat tikties, tad es varu uzaicinaat uz naakamo randinju, un arii kaut ko izmaksaat. Man taa skjiet jauki, un kaapeec gan ne, ja es to varu atljauties? :-)
13.02.2019 23:24 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Nu nav lv fas iegajies diemzel. Un viriesi vispar pa lielam nemak ka krievi saja uhazivat za zensiboj. Prats pa isu un skopi!!!

Piekrītu. Sieviešu konkurences dēļ latiņa vīriešiem ir zemāk par zemu.
Randiņa ideja ir tas pats, kas riesta deja putniem. Sievietes izrāda savus labos gēnus (koptu ādu, skaistumu, manieres), vīrieši izrāda savu spēju parūpēties par sievieti, potenciālajiem pēcnācējiem. Tas viss notiek zemapziņas līmenī. Vīrietis, kas nevar/negrib sagādāt sievietei "medījumu" vakariņās, ir riskants partneris. Tāpēc daudzām sievietēm nepatīk tādi partneri. Neapzināti baiļojas par tāda potenciālā pēcnācēju tēva spēju parūpēties par tiem.
Tam ar golddigerismu nav nekāda sakara. Golddigerisms ir tad, ja paģēr dārgas dāvanas. Bet laksti un ēdiens/ dzēriens nav nekas ārkārtējs, ja vien...ja vien pielūdzējam nav 10 brūtes, ko aplidot finansiāli nespēj/negrib :D
Sievietes atbildes gājiens ir uzņemot pie sevis ciemos. Sievietes goda lieta ir spodra māja un ēdiens. Tā sieviete dod vīrieša zemapziņai signālu- bērni būs aprūpēti, tīrībā un pabaroti. Sieviete, kas uzņem brūtgānu netīrā mājā, pasniedzot tēju un/vai čipsu paku, pazaudēs daudzus kandidātus. Neapzināti viņiem tāda sieviete nepatiks.
13.02.2019 23:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)