Mana personīgā nostāja ir tāda, ka puisim pirmajā randiņā VIENMĒR jāizmaksā. Ja viņš ir mani uzaicinājis, tātad vēlas ar mani pavadīt to laiku. Kāpēc lai man pašai būtu jāmaksā par šo viņa vēlmi..... Un puisim būtu jāvēlas atstāt par sevi iespējami labākais iespaids un kas var būt labāks par vīrieti, kurš parāda, ka uzņemas vadību, kontroli pār situāciju un izrāda rūpes sievietei.
Esmu bijusi uz vairākiem randiņiem ar dažādiem vīriešiem, kur jutos tā it kā mēs būtu vidusskolā. Ieejam restorānā/kafejnīcā, pienāk viesmīle un pieklājīgi sagaida u.t.t Prasa, kur vēlētos sēdēt un viņš stostās, mīņājās, skatās uz mani.....nu kas tas ir? Es sagaidu, ka vīrietis ieņem līdera lomu un izlemj, lai meitenei nav jājūtas neērti. Vismaz man tas liek tā justies. Un tad tu visu vakaru sēdi un domā....hmmm a kā mēs maksāsim, nez vai viņam būs ātrumi smadzenēs, lai vismaz to nokārtotu?
Ideālā prakse-kad gājām uz pirmo randiņu ar nu jau savu otru pusi. Braucām mašīnā.....kad esam pie restorāna kāpjam ārā. Es, neko daudz nedomājot, somu loģiski ņemu līdzi. Un viņš momentā prasa 'Tu varēji atstāt somu , es nolikšu'' Tajā momentā uzreiz ir skaidrs kurš maksās un ka tas ir pašsaprotami. Es uzreiz sajutos omulīgi, droši un patīkami, tātad nebūs jāsēž un aizdomīgi jāgaida pusdienu beigu ceremonija.