Sveiki! Ir viena sieviete ar kuru ir bijis seksuālais kontakts. Četras reizes, ja būt precīzam. Vai ir nepieciešams viņu apsveikt ar 14. februāri? Es nezinu ko viņai teikt, jo mēs jau pagaidām nesatiekamies vēl tik ilgi. Nevaru es taču viņai stāstīt par mīlestību. Ko lai dara? Ja jums ar kaut kādu puisi būtu regulārais sekss un randiņi, jūs apvainotos, ja viņš neapsveiktu jūs ar 14. februāri?
Kāpēc uzreiz jāstāsta par mīlestību?:-D Nu, apsveic. Viņa vismaz sapratīs, ka atceries par viņu, iedomājies. Nevajag uzreiz te lielo mīlu pīt iekšā :-D Stulbi būtu, ka špiļi-viļojaties, bet vispār pat neatceries par viņu :-D
Burkān, sekss vēl nav gana nopietns iemesls, lai dāmai dāvināt puķes, tāpēc nē, nedāvini, viņa to vēl nav pelnījusi, pasekso vēl, puķes dāvināsi vēlāk.
Kāpēc gan neuzdāvināt meitenei kaut vai tikai ziedus?:-) Ja nu gadījumā tieši tajā dienā ir sarunāts randiņš, tad kādu rožu pušķi jau nu uzdāvināt var;-) Neko lielu un dārgu nevajag, tīri tā simboliski, ja jūsu attiecības vēl nav tik dziļas.
jā, ja jums tas viss ir bijis nesen, tās attiecības ir aktīvas, tad tomēr vajadzētu apsveikt ... vismaz es apvainotos, ja mani neapsveiktu, bet tas ir pēc izjūtām...tas, ka apsveic jau uzreiz neliek runāt par mīlestību ...