Es te 5 gadus nebiju shini foruma ,man kaut kada divaina sajuta tur no vecajam dazhaam meitenem es pie tam biju pieradis un mileju vinjas vel tagad milu vinjas liekas nu ieskha man milestiba pret vinjam dazhaam,vairakam(l) ok tas ta neko teikt negribeju tikai tur pasveicinat jus,ka ar mani viss ok tmldz.
AAA vo staastu varu vienu jautriibai mazliet
Biju ar Jums te forumaa pirms 5 gadiem nu luuk vaariijos ar jums te par kko,trobeleju,grinchoju,man juus meitenes paarsvaraa ne visai pieskaitaamas liekaties nu protams ir meitenes kas pieraada sevi ka vinjas labas un taas es miileeju,miilu,tas taa,nu luuk un tur toreiz forumaa te ieliku tur bildi 1x ar bebra ziimeejumu uz plika meitenes dibentinja un pierakstiju apakshaa ka maaksliniece meklee modeles un e-pastu kkadu atstaaju apakshaa,nu luuk kas notika talak un kaadas 10 vai pat 20 juus no shejienes foruma atsuutiijaat sevi apakshveljaa tad plikas saakaat sevi suutiit no visaam puseem priekshas aizmugures uz 2vaam un chetraam tmldz, un tad es teicu ka viss ok ka juus esat apstiprinaatas projektam tur par 800 latiem bet bilde viena nepiecieshama ka tur bebrs eed banaanu nu saprataat mani kkas taads,nu un ko darija meitenes no shii foruma? traucaas uz veikalu peec banaaniem un suutiija jau bildes sevi plikas ar bannaanu,un tad es tu visaadi vinjaam nee shitaa nee atsuuti citu bildiiti citaa skataa un taa vinjas tur nebeidzami tur juus ar to banaaniem njeemaaties es protams nosmeejos normali.A juus man sakat ka es neesmu gudrs:)plikaas inteligjentes ar bananiem:)