Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Elastīgs darba laiks - kur?

10 gadi
Reitings 196
Reģ: 29.01.2009
Iespējams, šogad atsākšu pilna laika studijas. Pirms tam domāju ievākt pieredzes stāstus, kuri uzņēmumi un valsts iestādes ir pretimnākoši pilna laika maģistra studentiem. Protams, ss.lv viss pilns ar Narvesen,Čili Picu, Hesburger,online kazino azartspēļu uzņēmumiem u.t.t., kas meklē tieši studentus, taču varbūt ir vēl kādi uzņēmumi, kas tik daudz "nereklamē" to, ka piedāvā elastīgu darba laiku? Ir būts uz intervijām uzņēmumos, kas piedāvā it kā elastīgu darba laiku, bet principiāli neņem studentus, jo meklē darbinieku, kas var citu aizvietot visos laikos.
Interesē vietas, kur ir summētais darba laiks un var paņemt 0,75 slodzi, 30 - 32 stundas nedēļā.
Lasīšu arī PM, ja kādai negribās rakstīt komentāros detaļas par kādu uzņēmumu.
05.02.2019 13:52 |

Reitings 402
Reģ: 03.09.2018
Vienmēr var iet slimnīcā par māsas palīgu un strādāt 4 sutkas nedēļā :-D protams alga maza. Nu labi tas tā vairāk joks. Bet nu ieteiktu meklēt kaut kādus noliktavu darbiniekus kur var pa naktīm strādāt, vai 24 stundu darbus, jo pilnai slodzei pietiek ka nostrādā divas sutkas nedēļā.
Jautājums arī ir kāda izglītība? Jo ir redzēts ka meklē grāmatvežus uz nepilnu slodzi.
05.02.2019 13:57 |

10 gadi
Reitings 196
Reģ: 29.01.2009
Patiesībā nebūtu slikts tas 24 stundu variants, tikai nezinu kā tas atsauktos uz veselību vienarpus gada garumā. :-D It kā lidostā dažādos uzņēmumos ir garas darba maiņas, cik esmu lūkojusi sludinājumus.
Ir hum.zin. bakalaurs (nasing spešal:-D), bet vienā konkrētajā nozarē liela konkurence uz darba vietām, pat pusslodzes darbu meklējot. Šobrīd eju lietvežu kursos, kur būs arī prakse, lai dažādāka pieredze būtu. Darba pieredze līdz šim bijusi tirdzniecības uzņēmumos, grāmatnīcā, muzejā un internetveikalā, kas preces tirgo tikai uz ārvalstīm.
05.02.2019 14:09 |

Reitings 347
Reģ: 27.12.2018
Es teiktu, ka ļoti atkarīgs no tā, ko tu proti un esi gatava darīt. No tādiem darbiem, kas neprasa particular skillset, man šobrīd prātā nāk veikala asistenti optikās.
05.02.2019 14:12 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Es savulaik studiju gados strādāju LETĀ - tur bija vairāki amati, kurus varēja savienot ar studijām. Man, piemēram, tolaik darba grafiks bija katru otro nedēļu visi darbdienu vakari 18.00-22.00+ sestdiena un svētdiena. Ņemot vērā, ka katra otrā nedēļa bija brīva no darba, grafiks mani pilnībā apmierināja. Noteikti ir varianti - laiku pa laikam ir redzami sludinājumi, kur darba laiks ir izdevīgs studentiem, bet tādi pārāk ilgi apkārt nemētājas.
05.02.2019 14:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits