Pirms trijām nedēļām uztaisīju redzes korekciju pie Dr. Lūkina, biju pirms nedēļas uz acu pārbaudes vizīti teica, ka viss kārtībā. Teicu, ka ik pa laikam miglojas redze uz ko man atbildēja, ka 2-3 mēnešus tas ir normāli.
Nu jau otro dienu man ir gan tuvumā, gan tālumā tāda kā nefokusēšanās, esmu ievērojusi visus pēc operācijas punktus un vai tiešām tas ir normāli? Varbūt kāda ir taisījusi redzes korekciju un var dalīties pieredzē?
Zvanīšu uz klīniku pirmdien un jautāšu kas un kā, tomēr līdz pirmdienai nedaudz uztraucus, jo summa nav maza ko samaksāju.
Vienkārši domāju, ja kaut kas nogājis greizi, kas par to atbild? Es pati vai klīnika? Skatījos līgumu tukšās vietas aizpildīja administratore un dažas vietas vajadzēja aizpildīt man. Esmu nepareizi ierakstījusi, ka man ir bijusi tālredzība, bet pareizi bija jābut tuvredzība pirms parakstīšanas dakters, jeb administratore visu pārbaudīja un acīmredzot nepaskatījās ko esmu aizpildījusi, pati parakstījusi un uzspiedusi līgumu. Vai vispār tas līgums ir spēkā, ja viņš ir nepareizs? Jo uztaisiīja tuvredzības korekciju, nevis talredzības.