Nezinu, kā tagad, varbūt kaut kas ir mainījies. Man kopš pamatskolas bija konts SEB. Sākot studēt pirms 13 gadiem, pārgāju uz SWED, ko arī turpmāk un līdz šim aktīvi lietoju. Tas SEB konts tā arī palika, neko ar to nedarīju un aizmirsu par to. Pirms kādiem 5 gadiem izdomāju, ka vajadzētu no algas mēģināt kādu naudu atlikt, lai nedaudz kaut kas uzkrājas. Domāju, ka vislabākais būtu uztaisīt otru kontu bez kartes, uz kuru pārskaitīt daļu naudas, lai krājas un vajadzības gadījumā internetbankā pārskaitīt uz aktuālo kontu. Tad atcerējos, ka man tak kādreiz bija otrs konts SEB un vajadzētu noskaidrot, kas tur ir ar to kontu. Aizgāju uz banku, jo visas paroles un kodu kartes sen jau biju pazaudējusi, tāpēc ibankā netiku. Izrādījās, ka konts joprojām ir un aktīvs. Dabūju jaunus kodus un paroles. Iegāju ibankā un domāju, ka moš būs baigie mīnusi pa šiem gadiem radušies, bet biju pārsteigta ieraugot, ka man tur joprojām kopš senseniem laikiem stāv kaut kādi 3 ls ar kapeikām :D nemaz nezināju, ka man tur vēl kaut kāda nauda bija palikusi. Tagad joprojām izmantoju SEB kontu, kur reizēm pārskaitu kādu naudu no SWED, kurai tieku klāt tikai caur ibanku. Un līdz šim neesmu manījusi, ka man no tā konta tiktu noskaitīts kaut kas par konta apkalpošanu. Cik ieskaitu, tik tur ir. Nezinu, varbūt no šī gada kaut kas mainījies, neesmu skatījusies, bet līdz šim tā bija :)