Manā skatījumā krievu popsa ne ar ko īpaši neatšķiras no citu valstu pop mūzikas ražojumiem, pilnīgi tas pats produkts ka ārzemēs.
Piekrītu! Kā jau minēju citā diskusijā par šo pašu tēmu, ja ļoti grib meklēt dziesmā dziļu jēgu, baudāmus vārdus un mūziku, tad popmūzika nav tas mūzikas žanrs, kuru klausīties. Un nav svarīgi vai tā dziesma ir krievu, latviešu vai amerikāņu ražojums, jo rezultāts visur ir viens - popmūzika ir trallināma, viegla mūzika, kurā meklēt kaut kādu dziļu jēgu var tikai muļķis. Priekš tā ir domāti citi mūzikas žanri.
Principā popmūziku neklausos, jo man tuvāka ir smagā mūzika, taču nenoliegšu, ka ir reizes, kad prasās, lai fonā skan kaut kas viegls un līdzi dungojams. Tādos brīžos der arī krievu popmūzika. Kāpēc ne? Neuzskatu, ka tas mani automātiski padara par stulbu, neinteliģentu personu. Bet nu es redzu, ka te vairā autoram ir
cemme uz krieviem kā sugu, līdz ar to viss, kas ar tiem saistās, ir stulbs, nekam nederīgs un aplams (spriežu pēc komentāriem citās diskusijās).