Taisni otrādi - 20 gados sapņoju par dzīvi bez bērniem un pat bez ilgstoša un pastāvīga vīrieša, lai arī biju attiecībās. Varbūt tā bija pretreakcija uz to, ka visi mani ex ļoti gribēja gan precēties, gan bērnus.
Es sapņoju, ka mana dzīve pēc 10 un 20 gadiem līdz pat vecumdienām būs nemainīga - viena dzīvošu mājīgā mansarda dzīvoklī Vecrīgā, pelnīšu ar lietu, kas patīk, daudz ceļošu pa pasauli ekonomiskajā variantā, tusējot un iepazīstoties ar vietējiem un nekad neprecēšos, bet tā vietā mainīšu vīriešus tiklīdz pāriet pirmās iemīlēšanās sajūtas vai viņi sagrib dzīvot kopā.
Brīvajā laikā daudz lasīšu grāmatas. :-D
Nu, jāsaka, ka vienīgā “vērtība”, kas no tā laika ir saglabājusies, ir mīla pret grāmatām. :-D
Tagad es gribu dzīvot laukos, tīrā un savai gaumei atbilstošā vidē, uzcelt unikāli vīra uzprojektēto māju un izveidot ar lepnumu reiz mantojumā atstājamu dzimtas īpašumu ar ābeļdārzu, audzēt un ēst tīru pārtiku, uzaudzināt patstāvīgi spriestspējīgus, gudrus un stiprus bērnus, būt ar ģimeni un profesionālajā jomā darīt sirdslietas. + īpašumu Itālijā. :-D(l)