Kura no jums, kas komentē, ir vispār saskārusies ar mentāla rakstura problēmām? Kas tik ļoti kleidz, ka psihiatrs nozāļos un zāles ir sliktas un fui. Ziniet, ja cilvēki biežāk vērstos pie psihiatriem, tad nebūtu tik daudz pašnāvību. Un cilvēki nevēršas pie tiem, jo ir tādi cilvēki, kuri to uztaisa par traģēdiju un šos cilvēkus par psihopātiem. Man personīgi AD izrakstīja ģimenes ārste, situāciju neskaidrošu, bet tika veikti fizikāli izmeklējumi, jo vispirms meklējām kādu fizisku problēmu, kad neko neatradām, izrunājām daudzas lietas, viņa izrakstīja man ad un nomierinošas zāles. Tie fiziskie simptomi man ir pazuduši, blaknes ad nebija, ad pārtraukšana bija pavisam vienkārša, arī tad nekādu blakņu un jūtos labāk kā ilgu laiku, bet es nenoliedzu, ka drīz apmeklēšu psihiatru, jo ir pāris cilvēki, kuri pastāstīja par savu pieredzi un tas tiešām palīdzēja no tās sociālās stigmas tikt prom. Parasts cilvēks nespēj tā izprast otra cilvēka problēmas, viņu ieteikumi sniedzas tikai līdz noteiktai vietai. Parasts cilvēks nespēj pateikt vairāk kā - nu nomierinies, aizej pastaigāties, būs labi, dzīve taču ir skaista. Bet tas ir mēsls, ne ieteikums. Jā, psihiatrs runās un, iespējams, izrakstīs medikamentus, protams, ko viņam, tavuprāt, vēl jādara?