Man patika CUT stils. Mazliet atšķirīga brančs, vairāk tåds street food, labas vafeles, pankūkas, pats vari salikt sev maizītes, katrs pats pasūta un komplektē milzu omleti, prosecco vai alus un nonlimit kafija iekļauts cenā, kas bija 19€, ja nemaldos. Laba cena, labam brančam.
Vieslielākā izvēle ēdieniem, iekĺauta kafija (man pats, pats svarīgākais punkts), dzīvā mūzika fonā ir Nacionālajā bibliotēkā. Katra centa vērts pasākums, lai gan gaisotne likās mazliet pārāk lietišķa. Ja nrmaldos, maksāja 22€.
Viennozīmīgi garšīgākais brančs, ko apmeklēju bija ar Terapijå, kaut gan veģetārs. Mīnuss - par kafiju jāpiemaksā. Pats brančs bija 14€, ja nemaldos.
Vissliktākais pagājušā rudens brančs - Spārnos. Manai gaumei pārāk prasts ēdiens - ja izeju no mājas paēst, tad gribu degustēt ko jaunu, interesantu vai supergaršīgu - krabju salātus es pati varu uztaisīt. Kafija nav iekļauta cenā. Manam bērnam ļoti svarīgais (un tai iestādei izslavētais) bērnu stūrîtis izrādījās izcili tizla mazkastīte ar netīriem klučiem. Nebija, telpa kur pārtīt un pabarot zīdaini, kaut gan šī vieta ir ievietota bērniem draudzīgo vietu listes augšgalā. Milzīga vilšanās.
Terasē bija ļoti garšīgi un interesanti, kaut gan pamazs ēdienu klāsts. Tumşs un mazs stūrītis bērniem, bet superlaba aukle-animatore.