Tavs fantāziju objekts ir Kivičs?Kad rakstīju savu stāstu, nez kāpēc nojautu, ka kāds to pajautās :-D Galu galā, "degošākā" tēma pašlaik visos medijos:-D
viens skatuves mākslinieks (LV)
Un nezinu, vai tas ir tāpat kā pusmūža sievietēm, kurām patīk kāds jaunības laiku dziedātājs...
Njā, šķiet, ka esmu pārāk ātri satikusi savu īsto
Uzraksti tam skatuves māksliniekam mesidžu "čau būsim kopā¿":-D Šis būs uz mutes. Nē, labāk uzrakstīšu "caw skajstajs pujsi newelies satikties kafeinica? ":-D:-D
pareizi...
tātad grupas dalībnieks, savādāk teiktu 'dziedātājs'.
Khmmm...galva plika?nepareizi :-P
Bet es nevaru beigt fantazēt...esmu savaldzināta.
Viņš ir mans ideālais vīrietis - visādā ziņā - labāks nevar būt. Es viņu ļoti mīlu un vēlos, lai viņš kādreiz ir arī mans laulātais draugs., nevis esi uzrakstījusi, jo “tā tam vajadzētu būt”, tad ieteiktu pārāk nedramatizēt, sevi nešaustīt un attiecības pārāk nepreperēt. Varbūt pamēģini atcerēties, kas Tev lika iemīlēties Tavā tagadējā draugā, jūsu pirmos randiņus. Varbūt variet kaut ko pamainīt savā ikdienā - ieviest jaunas randiņvietas, pamēģināt ko jaunu intīmajā jomā?
Turpi pie sevis savas fantāzijas un dzīvo laimīgi.Protams, ka tā var. Bet tik un tā es mazāk čubinos gar savējo, retāk gribas seksu... Sāk palikt gandrīz tikai platoniskās jūtas, ja seksuālas fantāzijas rodas par citu vīrieti. (s)
Ja šis ir tiešām tas, ko Tu domāJā, tā ir patiesība, ko es izjūtu. Viņš ir tas, ar kuru vēlos dibināt ģimeni. Mēs viens otru papildinām, jo esam kopumā pretpoli, neskaitot dzīves uzskatus un mērķi.
Viņš ir mans ideālais vīrietis - visādā ziņā - labāks nevar būt. Es viņu ļoti mīlu un vēlos, lai viņš kādreiz ir arī mans laulātais draugs.
, nevis esi uzrakstījusi, jo “tā tam vajadzētu būt”
Varbūt variet kaut ko pamainīt savā ikdienā - ieviest jaunas randiņvietas, pamēģināt ko jaunu intīmajā jomā?Jāteic gan, ka jau 2 gadus nekur sevišķi kopā nedodamies. Neizklaidējamies, jo pat brīvdienās esam aizņemti. Sekss arī ir paredzams, visas reizes vienāds. Jauna veļa vai ieteikumi par kaislīgāku priekšspēli neko nav mainījuši. :-/
Vai arī otrs variants, aizmirsti par savām fantāzijām (ko tu, visticamāk) neizdarīsi un dzīvo visu atlikušo laiku ar vienu locekli starp kājām, bet ar citiem - smadzenēs.