Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ķirbju krēmzupa

 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Varat padalīties ar savām mīļākajām receptēm?
10.01.2019 12:01 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Katlā apcep sviestā sīpolus. Tad klāt ieber ķirbi, burkānu, pārlej ar ūdeni un novāra. Pēc tam blendē un pievieno kokoskriekstu pienu/ kausēto sieru/ saldo krējumu - kas nu kuram labāk patīk. No garšvielām - sāls un čili pulveris. Zupu uzvāra līdz pirmajam burbulim. Pirms ēšanas ieber kapātus pētersīļus, apgrauzdētas ķirbju sēklas un grauzdiņus. Sastāvdaļu proporcijas - pēc izjūtām un vēlmēm.
10.01.2019 13:06 |
 
Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013
Katlā liek ķirbji, nedaudz sīpolu, un arī dažus kartupeļus- man tā labāk patīk :) ar garšvielām izvāra.. noleju nedaudz šķidrumu atsevišķā traukā un tad skatos, ja vajag šķidrāku var liet atpakaļ klāt .blenderējot pielieku kādu ķiploku , saldo krējumu, kausēto sieru dzintara- vēl kādu garšvielu, baziliku
Patīk ēst kopā ar apgrauzdētu galiņu un ķirbja sēklām apgrauzdētām :)
10.01.2019 13:38 |
 
Reitings 178
Reģ: 31.01.2018
Tikko sagribējās ķirbju krēmzupu:'-(,pilnīgi žēl palika ,ka apsolīju vīrietim plovu vakariņās:-D.
Gatavoju tāpat kā @core ,tikai bez kartupeļiem :-)
10.01.2019 14:00 |
 
Reitings 643
Reģ: 09.01.2015
Man patīk ķirbjus vārīt nevis ūdenī,bet svaigi spiestā apelsīnu sulā
10.01.2019 14:08 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Tieši šodien pudienās gatavoju. :-D Man zupai labāk patīk izcept krāsnī ķirbi. Šodien gatavoju tā - sagriezu ķirbi pabiezās šķēlēs, izkārtoju uz cepampapīra, nomizoju un pārgriezu gareniski uz pusēm arī dažus burkānus, apbēru ar čili/paprikas pulveri, cepu 180-200 grādos 20 min. Pēc tam atdzesētu (jo mans blenderis nepieņem karstu :-D), sablendēju kopā ar dārzeņu buljonu un kokosriekstu pienu. Uzsildīju, ēdu kopā ar visādām sēkliņām un maizīti. Bet vispār man patīk iedrupināt sieru, papildināt ar bekonu, grauzdiņiem. (l)
10.01.2019 15:25 |
 
Reitings 4
Reģ: 23.08.2018
Šodien laikam ķirbju - zupu diena :-D , arī šodien uzmeistaroju, bet teiksim tā "slinķa varianta", jo esmu nogurusi pēc darba un grebt ķirbi , mizot sīpolus , burkānus , atzīšos esmu par slinku, vakaros.
Mans izcilais variants ir šis -
Gatavs mikslis, kuru ar uzvārītu ūdeni + dārzeņa kubiciņu , uzvāru 3min.
Ņemu nost , un tad ar rokas blenderi miksēju , pievienojot Dzintars klasiskais krēmsieru. + Zaļumus.
Un perfekta :)
10.01.2019 16:27 |
 
Reitings 643
Reģ: 09.01.2015
Banciaga
Kur tu pērc šo zupu?Rimi neesmu manījusi
10.01.2019 21:17 |
 
Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Mani arī ieinteresēja, kur var nopirkt Bonduelle maisījumu :)
10.01.2019 22:00 |
 
Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Jābūt rimi saldētavās, esmu pirkusi, gan lielajā rimi. viņiem ir arī brokoļu (laikam) tāda saldētā.
10.01.2019 22:32 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
http://lilit.lv/forums/topic/196724-kirbju-kremzupa/
Gatavoju tāpat kā toreiz.. links uz to pašu vecāku tēmu :-)
10.01.2019 23:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits