Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ķirbju krēmzupa

 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Varat padalīties ar savām mīļākajām receptēm?
10.01.2019 12:01 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Katlā apcep sviestā sīpolus. Tad klāt ieber ķirbi, burkānu, pārlej ar ūdeni un novāra. Pēc tam blendē un pievieno kokoskriekstu pienu/ kausēto sieru/ saldo krējumu - kas nu kuram labāk patīk. No garšvielām - sāls un čili pulveris. Zupu uzvāra līdz pirmajam burbulim. Pirms ēšanas ieber kapātus pētersīļus, apgrauzdētas ķirbju sēklas un grauzdiņus. Sastāvdaļu proporcijas - pēc izjūtām un vēlmēm.
10.01.2019 13:06 |
 
Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013
Katlā liek ķirbji, nedaudz sīpolu, un arī dažus kartupeļus- man tā labāk patīk ar garšvielām izvāra.. noleju nedaudz šķidrumu atsevišķā traukā un tad skatos, ja vajag šķidrāku var liet atpakaļ klāt .blenderējot pielieku kādu ķiploku , saldo krējumu, kausēto sieru dzintara- vēl kādu garšvielu, baziliku
Patīk ēst kopā ar apgrauzdētu galiņu un ķirbja sēklām apgrauzdētām
10.01.2019 13:38 |
 
Reitings 178
Reģ: 31.01.2018
Tikko sagribējās ķirbju krēmzupu,pilnīgi žēl palika ,ka apsolīju vīrietim plovu vakariņās.
Gatavoju tāpat kā @core ,tikai bez kartupeļiem
10.01.2019 14:00 |
 
Reitings 660
Reģ: 09.01.2015
Man patīk ķirbjus vārīt nevis ūdenī,bet svaigi spiestā apelsīnu sulā
10.01.2019 14:08 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Tieši šodien pudienās gatavoju. Man zupai labāk patīk izcept krāsnī ķirbi. Šodien gatavoju tā - sagriezu ķirbi pabiezās šķēlēs, izkārtoju uz cepampapīra, nomizoju un pārgriezu gareniski uz pusēm arī dažus burkānus, apbēru ar čili/paprikas pulveri, cepu 180-200 grādos 20 min. Pēc tam atdzesētu (jo mans blenderis nepieņem karstu ), sablendēju kopā ar dārzeņu buljonu un kokosriekstu pienu. Uzsildīju, ēdu kopā ar visādām sēkliņām un maizīti. Bet vispār man patīk iedrupināt sieru, papildināt ar bekonu, grauzdiņiem.
10.01.2019 15:25 |
 
Reitings 4
Reģ: 23.08.2018
Šodien laikam ķirbju - zupu diena , arī šodien uzmeistaroju, bet teiksim tā "slinķa varianta", jo esmu nogurusi pēc darba un grebt ķirbi , mizot sīpolus , burkānus , atzīšos esmu par slinku, vakaros.
Mans izcilais variants ir šis -
Gatavs mikslis, kuru ar uzvārītu ūdeni + dārzeņa kubiciņu , uzvāru 3min.
Ņemu nost , un tad ar rokas blenderi miksēju , pievienojot Dzintars klasiskais krēmsieru. + Zaļumus.
Un perfekta
10.01.2019 16:27 |
 
Reitings 660
Reģ: 09.01.2015
Banciaga
Kur tu pērc šo zupu?Rimi neesmu manījusi
10.01.2019 21:17 |
 
Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Mani arī ieinteresēja, kur var nopirkt Bonduelle maisījumu
10.01.2019 22:00 |
 
Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Jābūt rimi saldētavās, esmu pirkusi, gan lielajā rimi. viņiem ir arī brokoļu (laikam) tāda saldētā.
10.01.2019 22:32 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
http://lilit.lv/forums/topic/196724-kirbju-kremzupa/
Gatavoju tāpat kā toreiz.. links uz to pašu vecāku tēmu
10.01.2019 23:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!