Vēl nav. Matus pārstāju krāsot apmēram pirms diviem gadiem, jau domāju, vai neataugs kādi brīnumi, jo tēvs nosirmoja ātri. Mamma gan vēl nav sirma, tas ļauj cerēt :-D Lai gan, ja mati nosirmo vienmērīgi un ir kopti (nevis sarkaniem un melniem matiem ataudzētas baltas saknes,) tad man šķiet ļoti glīti ;-)
Sāka parādīties jau ap 15 gadu vecumu. Citigi rāvu visus ārā. Jau pāris gadus ārā vairs nerauju, lai aug, tā jau mati plāni :'-( Sirmie mati man aug tikai vienā galvas pusē un lēnītēm veido tādu kā sirmu šķipsnu, jo sirmie mati tur parādās arvien vairāk. :-D Matus pēdējoreiz krāsoju astotajā klasē. :-D
Man pirmie parādijās 20 gadu vecumā,ģimenes ārsts ieteica padzert vitamīnus,it sevišķi B6,dzeru ikdienā,un nu jau vairākus gadus neesmu manīnijis nevienu,B6 dzeru ar pauzēm,2 mēnešus padzeru,mēnesi pārtraucu,un viss čikeniekā ;-)
Sirmi mati jau no patsmit gadu vecuma, tad, protams, bija pa retam sirmam matam, bet tagad, kad 26 gadi, kad saknes attaug, tad spīd tie sirmuļi un ir daudz jo daudz.
Pirmie sāka parādīties 22 gadu vecumā. Ik pa laikam krāsoju vai balinu šķipsnās, nav pamanāmi. Ap 35 pāriešu no latvju pelēkajiem uz blondiem un dzīvošu bez bēdu
Nav, bet iespējams nepamanītu, jo gaiši mati. Atceros manā klasē bija puisis, kas sāka sirmot jau gados 18, viņam bija melni mati, piekrāsoja ik pa laikam.