Paziņa gribēja zināt, vai šajā gadsimtā vēljoprojām Rīgā tiek piekopta šī mode - lāstu likšana? Kāda zina, kur tas vēl notiek, kā un cik par to prasa šie speciālisti?
Paskaties kādu youtube diy video, gan jau būs kāds labs, vai nu ar vistu upurēšanu vai matiem.:-D Nesaprotu cilvēkus, kas vēl tic šīm lietām, jo jā 21. gs. nevis viduslaiki, un vispār kāpēc kādam būtu jāvēl ļauns
Es rakstīju, ka cilvēki mūsdienās savas problēmas risina civilizētā veidā. Bez tam būtu ļoooti naivi ticēt tādām muļķībām. Tu laikam esi saskatījusies ekstrasensu cīņas.Bet vispār - Rīgā tādi tērēti cilvēki ir gan. Ir pat raganu skola.
Šarlatānus tagad sauc par speciālistiem? Ieej jebkurā zīlnieces kantorī, tur par attiecīgo summu dabūsi pilnu pakalpojumu paketi. P. s. Tik atceries, ka karma is a bitch. :-)
StoreBute Kāpēc karma ir bitch? :-D Tāpēc jau tā arī ir karma, un tā dara savu uzdevumu. :-P Netaisnīgi karmu saukt par bitch, ja pats esi rīkojies kā bitch:-D:-D:-D
Man slinkums tulkot: the phrase "Karma is a bitch" means if you have done something wrong and think nothing's going to happen to you, then wait for it, it will hit you back someday.
speciālisti :DDD savā ziņā jau jā, krāpšana ir specialitāte (nu, otrs variants ir psihiski traucējumi, kad šie speciālisti paši pat tic). kā prasa? nu kā, atver muti un prasa. varbūt kāds uz lapiņas ciparu uzraksta :D
StoreBute Nu, tik daudz es zinu:-D:-D:-D Jebkurā gadījumā, pats vainīgs. Karma tikai izdara savu darbu. :-D Mēs taču neapsaukāsim, piemēram, zobārstus, tikai tāpēc, ka viņu darbs arī ne visiem iet pie sirds :-D