Brīnos, ka nesāk rakstīt, ka precēties nav vērts un vispār dzīve ir bezjēdzīgaEs taču tev rakstīju - precies kaut vai zem ūdens. Es nevaru saprast kāpēc ir jāprecas baznīcā, ja vienīgais arguments, lai tur precētos, ir lai būtu skaisti un grezni. Skaisti un grezni var jebkur citur - pilī, muižā, jūras malā, utt. Baznīcā precas tie, kas tai ir piederīgi, kas pilda visas konfesijas prasības un savus pienākumus pret Dievu. Lai vai kā negribētos atzīt, bet baznīca ir vieta, kur lūgt Dievu un būt tuvāk Dievam un tā ir tai piederīgās draudzes tā teikt mājvieta. Jūs taču nelienat mošejā vai pareizticīgo baznīcā.
Bērnus kristī ne svētības dēļ vien, bet gan krustvecāku dēļ, kuriem vecāku nāves gadījumā būs jāuzņemas bērna tālāka aprūpe.Tā gluži nav. Kristiešu krustvecāki ir domāti tam, lai pievērstu bērnu Dievam, ticībai. Tā teikt, lai sekotu, lai bērns pievērstos kristīgajai ticībai un pildītu visus atbilstošās konfesijas likumus, pienākumus utt.
Ne velti katoļi laulā tikai vienu reizi dzīvē un uz visu mūžu (ar retiem izņēmumiem), tai pat laikā dzimsarakstos Tu vari laulāties kaut katru gadu.Ja vien negrib laulāties vēlreiz katoļu baznīcā, tad tik un tā to var darīt kaut katru gadu. Laicīgā laulība tik un tā tiek šķirta neskatoties uz to, ka tā noslēgta katoļu baznīcā.
viņiem tas ir papildus peļņas avotsPeļņas avots tas ir bijis mūžīgi mūžos.
dievs (nevis Dievs)Ja runā par dievībām, pagānu dieviem utt., tad tie ir dievi ar mazajiem burtiem, bet, ja tas ir kristiešu Dievs, tad tas ir ar lielo burtu. Nu, piemēram, dievs Zevs, dievība Māra, bet kristietībā Dievs.
Es taču tev rakstīju - precies kaut vai zem ūdens.
Piemēram par vietu kur minēju par atkārtotu laulību, katoļu baznīcā vēlreiz tas nav iespējams, dzimsarakstos jau minēju, ka ir.Un kāpēc gan īstam katolim, kurš ievēro visu kā pēc grāmatas, būtu vēlreiz jāprecas? Ja baznīcā ieklīst tie, kam tur nav jābūt, bet gribās skaisti un grezni, tad arī var rasties vēlāk vēlme šķirties. Bet no otras puses - ja jau tas viss ir tikai tādēļ, ka gribās skaisti un grezni, tad taču uz to, ka katoļi nešķir laulību, vajadzētu būt tā teikt pohuj.
Ja bīskapiem nav iebildumu, kāpēc, lai būtu man?Vispār jau bīskapu (mācītāju) uzdevums ir pēc iespējas vairāk cilvēkus pievērst kristīgajai ticībai un sludināt Dieva vārdu, plus neskādē arī draudzei papildus ienākumi.
Ja runā par dievībām, pagānu dieviem utt., tad tie ir dievi ar mazajiem burtiem, bet, ja tas ir kristiešu Dievs, tad tas ir ar lielo burtu. Nu, piemēram, dievs Zevs, dievība Māra, bet kristietībā Dievs.
Vispār jau bīskapu (mācītāju)
Vai Tu būtu Dievs?Nē, man reliģija vispār nav tuva nekādā veidā, bet tas man neliedz cienīt tos, kas tai seko (patiesi seko), bet ja gribās tikai izrādīties ar skaistām bildēm, tad, manuprāt, tā ir necieņa pret tiem, kas ir patiesie sekotāji. Jūs taču nalienat babtistu baznīcā laulāties tikai tāpēc, ka tā ir skaista un grezna.
Un vārdu Dievs, es pat speciāli šobrīd nerakstu ar lielo burtu, bet telefons automātiski labo. What does it mean?