Tiesi tā StoreBute .. bet kad sāku interesēties kas autores prāt ir lēti un labi (papildus lai saprastu par ko runāju iemetot piemēru kā cilvēkiem var atšķirties šie vērtējuma kritēriji) tā saņemu atcirtienu ka vajag tikai nosaukumus .. un kad iemetu komentu kā atrast ātru un pārskatāmi netā visas centra zāles tā atkal es esu tas sliktais kam vajagot ego celt Man šis viss nav saprotams
jūs esat tik ļoti ieinteresēti, lai es atrastu zāli, ka pat meklējat google utt.:-D jums par to naudu maksā? Vnk no savas pieredzes ieliktu zāli, kura jums patika un viss. Bet paldies visiem kas rakstīja. Atradu ļoti labu zāli.
Vnk no savas pieredzes ieliktu zāli, kura jums patika
ok, es apmeklēju zāli, kur maksāju 5000 eur par stundu un tur man pēc treniņa veic erotisko masāžu. Vai tas tev ir lēti un labi, jo man tas ir lēti un labi?:-D
Tad meklē skolu trenažieru zāles... Tur parasti ir vislētāk.. bet nu tad arī rēķinies ka nekādas ekstras (pirtis, grupu nodarbības, viss spīd un laistās utt) visticamāk nebus! Parasti jo vairāk ekstru jo dārgāks abonements. Bet ja tikai cena interesē kā tik zemākā tad ieteikumu devu