Meitenes, lieta tāda, ka šobrīd nezinu kā rīkoties. Stāsts tāds: iepazinos pirms gada ar čali, internetā, abi viens otram patikāmies, sarunājām satikties, satikamies, it kā ok viss bija, bet pēkšņi pēc dažām nedēļām viņš kļuva savāds, izturējās vēsi, kad apbēru ar jautājumiem rupji pasūtīja un beigās atklājās, ka šis salaidis ar savu bērnības draudzeni, abi tikās, nemaisījos, sev apsolījos, ka tad, kad izšķirsies manis vairs kā rezerves varianta nebūs. Tad nu lūk, viņs izšķīrās, nezinu vai vecās jūtas, bet metos rakstīt.Viņš man bija iztapīgs.Atzina, ka visu laiku ir domājis par mani seksuāli(un nē, sekss mums nebij bijis), teica, ka esot attiecības tāpat gribējis mani gultā. Nu es viņu arī...:-DBet tas ko otreiz kontaktējoties sapratu, ka mums raksturi nesapas, galīgi dažādi esam, daudz strīdāmies un sadzīvot ar tādu nevarētu. Tad nu lūk viņš sagāja atpakaļ ar savu bijušo. Bijušā pat izsplāva man žulti un pateica, lai atsienos beidzot, ka tas ir viņas puisis(lai gan es nemaz uz to nepredentēju:-D).
Bet nu man gribas viņu, fiziski šausmīgi velk un čalis ir gatavs tam. Neesmu jau tik nagla, pajautāju vai viņu nemulsina tas, ka viņam ir draudzene. Viņš atbildēja, ka kopā točna ar mani nebūs, bet jau sen diktu pievelku viņu, un tā kā zin, ka es arī gribu, tad neredz problēmu. Jau aicina pie sevis, saka, ka tas ko viņa draudzene nezin nekaitē viņai.
Bet es nezinu, divejādas jūtas:-Pja viņš būtu brīvs, nedomātu, neesmu tā, kura stingri uzskata, ka seksam jābūt tikai ar otro pusīti, man škiet, ja abiem gribas var būt bez jūtām, bet tur jau tā lieta, ka viņš aiŅemts un iedomājoties sevi tās meitenes vietā paliek žēl, bet fiziska tieksme arī liela
Ko darītu jūs?