Nu nezinu, it kā pasaulē tikai saldumi un puķes būtu.
Es gribētu zināt, cik vecs kolēģis? Man 25, es priecātos par foršu lielo krūzi darbā, kurā varbūt būtu laba un samalta sveramā kafija ielikta iekšā, un kāds no mini alkoholiem, ja darbā nav kafijas automāts, klāt uzrakstītu kartiņu - lai dienās, kad tu nezini, kur lai liekas no noslogotiem darbiem, tev būtu, ko iedzert. Es pati arī priecātos, jo saprastu, ka kolēģis ir domājis par mani. Bet saprastu, ja vecākam cilvēkam un tādam, kas nopietns un strādā ofisā, nepatiktu šī dāvana.
Mums Ziemassvētkos bija loterija, kur katram bija jādāvina kaut kas konkrētam cilvēkam.
Atceros, ka man tik supersiltas un skaistas čības no vienas dāmas, kur arī klāt bija asprātīga kartiņa pielikta klāt un sarakstīts kaut kas par "kad aizej mājās un aukstas kājas" (mēs strādājām diezgan stresainā darba vietā, jo boss bija traks) :D
Viskaut kas ir par tādu kolēģu būšanu tēmu - kakla masieris, mini galda golfs, es pati personīgi ļoti priecātos, ja man uzdāvinātu skaistu ūdens pudeli ar lielāku tilpumu par 0,5, jo darbā vienmēr mums sajuka kuram kura glāze.
:-P