Sveikas! Šobdrīd mācos 12.klasē un mani nomoka jautājums par studijām. Man intersē vēsture un kultūra. Patīk arī literatūra. Pēdējā laikā parādījusies interse arī par politiku. Nezinu, ko lai studē, man pašai ir vairāki varianti:
1. LU vēsturnieki
2. LU juristi
3. LU politika
4. LKA kultūras un mākslas studijas
pastāv kā ideja arī sabiedriskās attiecības vai žurnālistika, bet uz šiem tik ļoti netēmēju, sekundārais variants.
Es jau saprotu, ka šo man pašai jāizlemj, bet interesanti uzzināt jūsu viedokli. Varbūt kāda no jums ir kādā no šīm programmām ir studējusi? Zin pastāstīt kāda konkurence katrā uz budžeta vietām, kā vispār patīk studijas un kādas ir darba iespējas?
Strapcitu, pirms citas raksta, ka var jau pačekot studiju plānu, gribu pateikt, ka esmu to izdarījusi:-D, intersē reālas atsaukmes. ;)
Apmeklēju arī Jauno Juristu skolu LU...nuuu, nav tā, ka būtu starā un baigā vilkme to visu mācīties, bet kaut kāda interese jau ir. Tas ko sapratu - oj, būs grūti. Un nezinu vai iet uz juristiem ar nepārāk lielu interesi, vai iet studēt vēsturi vai kultūru, kas tiešām patīk, bet bažas rada darba iespējas.
Paldies! Laimīgu jauno!