populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
nē, tu tāpat kā pārējie bērni kūku neēdīsi, jo esi slinka un resna. ej paskrien

ok, ne tik ļauni, bet man mamma tā teica un paldies Dievam! :-D es būtu izplūdusi super ātri, toreiz uz mammu dumojos un nesapratu, kapēc viņa man mūžīgi baksta par to, neesmu resna tak. Bet uzskākot patstāvīgu dzīvi es momentāli izplūdu.
Vielmaiņa man ir pamatīgās auzās un es nesportoju jau sen. Un laika man arī nekam nav. Bet es pēdējos mēnešus savācos un nometu 12kg. Ne jau ēdot tikai salātus. Es skaitu ko lieku mutē. Varu apēst arī kūku vai junk. Tos pašus salātus var sagatavot tā, ka apēd vairāku dienu normu vienā porcijā. Tā kā piekrītu un vienmēr teikšu, ka resnums ir slinkums un nevērīgums.
06.03.2019 15:09 |

10 gadi
Reitings 2456
Reģ: 20.04.2014
Arguments "vainīgi ir gēni, jo ģimenē visi ir resni!!!" ir smieklīgs. Jā, var mantot vairogdziedzera vainas vai citas ļoti specifiskas veselības problēmas (kā jau minēja, slimības, kuru dēļ svaru ir ārkārtīgi grūti nomest, ir ļoti retas), bet visbiežāk šādas ģimenes raksturo graujoši ēšanas paradumi. Ja cilvēks uzaug mājās, kur brokastīs aprij n-tās desmaizes ar kārtīgu sviesta slāni, pusdienās eļļā izpeldinātas karbonādes ar ceptiem kartupeļiem, vakariņās pelmeņu kaudzi ar vistreknāko krējumu, starp ēdienreizēm čipsus un bulkas, un tas viss tiek noskalots ar kolām un fantām, tad arī pie vislabākās vielmaiņas būs aptaukošanās un potenciālas gremošanas orgānu problēmas. Bet nē, tie taču gēēēni :-D
06.03.2019 15:27 |

Reitings 224
Reģ: 20.10.2015
Ja manam bērnam būs problēmas ar vielmaiņu un būs liekais svars - jā, es viņam no bērnības mācīšu, kas ir pareiz uzturs un, ka kūkas nav tas labākais ko vajadzētu štompēt mutē. Un visi tie hesburgeri pilnībā atkrīt. Es pirmo reizi tādu pārtiku pagaršoju 12 gados, un esmu priecīga - jo tagad ienākot tajās iestādes - vecāki ļauj maziem ( nu reāli maziem ) bērniem tur ēst un viņiem jau veidojas liekais svars. Kā jau rakstīja iepriekš meitene - SVARS NERODAS NO ZILA GAISA.
Un es neko sliktu neredzu, ja mans bērns sportos kopā ar mani un jau no bērnu kājas zinās, ka tas viss ir veselības vārdā. Es vēlētos, lai mans bērns nodzīvo pēc iespējas ilgāk un ir laimīgs. Lai ar vienaudžiem skrien un dzenā bumbu un, lai arī pieaugot var dzīvot normālu dzīvi - neviss uzkāpjot uz piekto stāvu elšs un jau mācītājs jāsauc.
Ēšanas kultūras rodas ģimenē - lūk, arī atslēga tam, kā savam bērnam nepalīdzēt iedzīvoties problēmas ar veselību.
06.03.2019 15:31 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Bonecutie, tieši tā! Lai arī mūsdienās ir tik daudz informācijas par veselīgu ēšanu, daudzi veljoprojam domā, ka bulciņas brokastīs, karbonāde un kartupeļi mērcēti eļļā un pārlieti ar miltu mērci katru dienu pusdienās un vakariņās ir ok. Plusā vēl sēdošs darbs un mājas - darbs režīms, kur vakarā lūr TV ērti sēžot dīvāniņā. “Visi ģimenē ir resni” ir nevis rādītājs gēniem, bet nepareiziem ēšanas paradumiem.
06.03.2019 15:34 |

Reitings 119
Reģ: 24.01.2019
Mischa, tu lieto antidepresantus? Tu esi saņēmusi ķīmijterapiju vai starošanu? Kad būsi, tad parunāsim par tavu slinkumu.
06.03.2019 15:48 |

Reitings 119
Aizmirsu piebilst, ka nesaku, ka nav iespējams nomest tad svaru. Ir - bet tas nav tā, kā šeit tiek pasniegts, ar tādu nicinājumu un pretīgumu, ka liekais svars rodas no slinkuma, aprīšanās utt.un visi iemesli ir izdomāti.
06.03.2019 15:51 |

Reitings 1164
Mykonos, pāris lapas atpakaļ, tu jautaji pēc padomiem, bet, kad padomi tiek sniegti, bez maz vai novēli man starošanu, ķīmijterapiju utml forši, lai tev arī jauka diena :-)
Attaisnojumus vienmēr viegli atrast.
06.03.2019 15:57 |

Reitings 119
Jautājumi pēc padoma bija drīzāk kā sarkastisks joks, kā arī pieminēju - man ir veselības apsvērumi, kādēļ arī neko neēdot svars stāv uz vietas.
Es tev neko ļaunu nenovēlu. Es aicinu beigt izrādīt savu briesmīgo attieksmi pret cilvēkiem, kas neatbilst kategorijā "tievs", saucot viņus par sliņķiem, kuri mājās slepus norijās, un ka visi attaisnojumi esot izdomāti. Tu nespēj par to spriest, ja neesi pati to pieredzējusi, tā kā varbūt jābūt tolerantākai izsakoties par citiem.
06.03.2019 16:01 |

Reitings 119
Es, piemēram, zinu vienu meiteni, kura, ārstējot neauglību ar zālēm, pamatīgi izplūda. Diez vai viņa visiem apkārtējiem stāsta, ka ir neauglīga, tāpēc viņai jālieto medikamenti, kurām ir blaknes. Tikmēr tādas kā Mischa domā, ka viņa rij kūkas mājās paslepus.
Mūsdienās ir tik daudz slimību un tik daudz medikamentu, kuri rada nevēlamus blakusefektus un reizēm bez medikamentiem iztikt ir neiespējami, piemēram, šizofrēnija.
06.03.2019 16:05 |

Reitings 1164
Neuzskatu, ka man ir briesmīga attieksme. Man vienalga cilvēks tievs vai resns, ikdienā par to nedomāju.
Šajā diskusijā nevienu neapsmēju un par slinķi nenosaucu, es izteicu savas domas par to, ka mainot dzīvesveidu jebkurš cilvēks spētu uzlabot savu dzīvi un pašsajūtu, balstītu uz novērojumiem manā un manu paziņu dzīvē. Un ne tev spriest, kam es esmu vai neesmu pieredzējusi.
06.03.2019 16:11 |

Reitings 224
Es jau pāris gadus lietoju antidepresantus un esmu arī lietojusi zāles, kas palīdz tak svaram nākt ātrāk klāt. Bet atkal - tad vienkārši ir daudz jāstrādā. Stulbi, ir samierināties ar to un gaidīt, kad kāds uz zelta paplatites pienesīs - ideālo priekš sevis figūras. Protams ir grūtāk, bet nav neiespējams. ;-) no pieredzes saku.
Ja ir velme un motivācija - zāles un citas lietas nebūs atrunas.
Un piemēram, ja es redzu cilvēku ar lieko svaru - ikdienā es vispār neko nedomāju, nu reāli, arī kad ieraugu maksimāli tievu cilvēku - pilnīgi nulle emocijas. Man taču tas nekrata. Kad paprasa viedokli vai padomu, varu palīdzēt, jo pati esmu izgājusi cauri tam “ Aij, tas dēļ zālēm - bet es taču jau tā daudz sportoju un ēdu “ pfff, tā ir taisna diršana
06.03.2019 16:13 |

Reitings 119
Zālēm arī ir dažādas blaknes un stiprumi, un grupas, vari pajautāt savām ārstējošam psihiatram, lai pastāsta vai parāda kādu info materiālu. Ja lietoji kaut ko tādā stiprumā kā bezrecepšu nervostrong, tad to nav jāsauc par zālēm. Turklāt arī blaknes atšķiras katram cilvēkam individuāli, tomēr katrām zālēm ir biežāk novērojami blakusefekti un tādējādi var secināt tendences. Ja, piemēram, lietoji kaut ko tādu kā escitalopram, tad arī no tām svars nav novērojams. Respektīvi sevi jāizglīto pirms mauc, ka, ja reiz tev traucē tikai slinkums, tad tā ir visiem.
Turklāt es arī neteicu, ka svaru nav iespējams nomest, to, ka esmu par toleranci, jo nezināt iemeslus, jau saku kādu 100.reizi.
06.03.2019 16:36 |

Reitings 119
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/6450789/
Piemēram, pētījums par litiju, ko joprojām mūsdienās mēdz izrakstīt pacientiem.
Bet nu, protams, protams, cosmo meitenes visu labāk zina un visa pamatā ir slinkums. :-)
06.03.2019 16:51 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Jā...visi rešņi ir ar vēzi slimi vai šizofrēniķi :D
Ko tu visu laiku bāz acis tas slimības?? Nu nav pat puse no tiem resnajiem slimi....bet drīz gan jau būs.
06.03.2019 16:52 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Protams, ka ir cilvēki kuriem svara pieaugums ir zāļu, vai veselības problēmu dēļ, bet tie ir izņēmumi. (t)
Lielākā daļa tomēr ir aptaukojusies nepareiza uztura dēļ.
06.03.2019 16:55 |

Reitings 224
Tas brīdis, kad uzraksti, ka zāles nav attaisnojums būt resnam - uzreiz heito, ka nerubī, kas ir antidepresants un lieto balderjāņus gandrīz vai :-D
Tās zāles, kuras dzēru - no blakus parādībām bija liekais svars un bada sajūta un šis viss, bet anyway, tas nav attaisnojums ar ko cilvēks var atbildēt, kādēļ viņam ir lieki kilogrami.
Ja gribās normālu dibenu un vēderu, kas nevelkas pa grīdu, tad vienkārši daudz, jo daudz jāstrādā ar sevi. Soo, ne tikai fiziski, bet arī mentāli.
Un es jau arī - neeju pa ielu un katram, kas ir ar lieko svaru eju klāt uz saku “ Ej tievē “, nu nevajag pārspīlēt. Es arī esmu tikai par - toleranci, un nevienam nekad neizspiedīšu savu viedokli, bet tam jau šis forma ir domāts, lai izteikti savas domas. Un jāsamierinās, ka viedokļi varbūt dažādi.
06.03.2019 16:58 |

Reitings 119
Iepriekšējās lapās teicāt, ka attaisnojumu NAV, tikai slinkums un rīšana, 1 no 50 attaisnojums ir veselība utt. Vai tiešām jāsāk citēt ar visiem nikiem?
Jūs laikam pat nespējat iedomāties, cik daudz cilvēku ir ar tādām vai citām veselības problēmām, kad ir jālieto kādas zāles ar blaknēm vai kad vienkārši ir hormonu (utml) problēmas. Tādu cilvēku tiešām ir ļoti daudz, tikai viņi neafišē to.
06.03.2019 17:05 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Nu ja, te tak visi kilogramiem ņukā litiju iekšā. Oi nē, sajaucu ar kūkām.
Jā, ir cilvēki, kas lieto medikamentus, kuri VAR izraisīt blaknes, bet ne visiem tās izpaužas - Kādam jā, kādam nē. Nereti pie attiecīgā psihiskā stāvokļa roku rokā iet antidepresanti un emocionālā ēšana un tad nu liekais svars nebūt nav noveļams uz tabletītēm.
06.03.2019 17:19 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Es pusaudžu gados lietoju hormonālās tabletes un vienas vasaras laikā ļoooooti pieņēmos svarā :-/ Kādi 10-15 kg vai tik nebija. Vēlāk 18 gados atkal lietoju (citas), kādu 3 mēnešu laikā atkal svars ļoti uzauga. Un nē, es strauji nemainīju ēšanas paradumus. Tiešām esmu uz savas ādas izbaudījusi zāļu blakusefektu. Kad zāles pārtraucu lietot, svars lēnām pazuda, bet kādi 7-10kg lieki bija vienmēr. Līdz pagājušajam gadam, kad beidzot notievēju (l)
06.03.2019 18:26 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Ar milestibu pret sevi jabut loti uzmanigiem! Tapat ka savstarpejas attiecibas, mums dazhreiz gribas pievert acis uz dazam nepilnibas vai atkal izspiest to maksimalu, tacu ir jamak novilkt robeza :) Esmu bijusi abas frontes - esmu attaisnojusi savus esanas paradumus uz gimenes rekina, liekos kg uz lenu vielmainu un esmu ari skaitijusi katru kaloriju ellas karote, lai velak nodzitu dubulta to sportu zale. Godigi sakot, ne viens, ne otrs nenozime sevis milesanu.. dzive visam jabut ir balansa! Tapat ari nav nekas skaistaks par veseligu sievieti - gan svara zina, gan pratina :)
06.03.2019 18:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits