populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Nu nav tai Emīlijai normāls svars.. to tak var redzēt, ka viņai ir pāri normai. Es gan nezinu cik tieši viņa sver, bet esmu pārliecināta, ka ievadot viņas parametrus jebkurā interneta svara kalkulators viņas ĶMI būs - liekais svars. (t)
06.03.2019 10:04 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Mykonos, ja meitenei augums ir 158 cm, tad arī 48 kg svars ir pilnīgi normāls. Un tā čiksa ir maza auguma, var redzēt. Turpretī uz 178 cm svars būs lielāks. Elementāra matemātika, ne?
"Smagajiem kauliem" vispār svars atšķirsies par 1, 2 kg, ne jau 10 kā te dažas piefantazē ;-)
06.03.2019 10:12 |

Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Man arī sanāk skatīties ik dienu ko lieku mutē un cik daudz, kādam varbūt slimi, bet man tas nesagādā tādas grūtības, drīzāk skats spogulī, muskuļi no sporta un mazais apģērba izmērs priecē un atspēko visu to, ja es ēstu katru dienu čipsus, bulciņas, cepumus pēc visām rutīnas maltītēm, pirktu našķus jo vajag kaut ko uzgrauzt NEVIS tas tiešām ir VAJADZĪGS un esmu IZSALKUSI, visdrīzāk pierastu un būtu grūti mainīt tos ieradumus, bet tā kā man TĀDU IERADUMU nav, un visdrīzāk arī meitenei instagram bildēs nav tādi ieradumi, tad es neredzu neko traģisku, ka viņa novērtē vai viņai vajag to vai ne.
Ir tāda Beitika instagram, šķiet diezgan populāra, agrāk pasekoju līdzi, bet apnika, un viņai ir problēmas ar savu GRIBU, viņa piedalījusies jau vairākās tievēšanās, nometusi 10kg un viss, nevar vairs(spriežu pēc viņas figūras un ierakstiem), jo IERADUMI ir tik stipri, ka nevar, nevar tik viegli izmainīt gadu gadiem radītus ēšanas paradumus, jābūt spēcīgam raksturam, nepietiek ka tu nomet svaru uztaisi programmu, nokrīties, ar to viss nebeidzas, grūtākais darbs TIKAI SĀKAS!
06.03.2019 10:24 |

Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Morāle, ka varbūt tāpēc apaļiem, pārmērīgo svaru esošiem cilvēkiem liekas ka uzturēt slaidu ķermeni ir MOCĪBAS, jo VIŅAM tās ir mocības, jo VIŅAM ir jāatsakās no gadiem veidotiem IERADUMIEM, tam tievajam tādu PROBLĒMU NAV!
06.03.2019 10:26 |

Reitings 2196
Reģ: 21.02.2015
Bet tad, kad tāda 45kg meitene (runājot vispārīgi) ieliek savu dibenu - tas ir OK, bet tad, kad Emīlija - nav OK.

Nu nav tā bilde estētiska! Pārmērīgs liekais svars kā Emīlijai un, piemēram, beauty blogerei no cosmo, nav veselīgi, nav estētiski! Tikpat labi var likt iekšā IG reāli slimu cilvēku bildes ar dažādām veselības problēmu izraisītām kroplībām. Tas ir tas pats. Mani šādi foto netraucē, bet es saprotu, ka cilvēkiem nav patīkami skatīties uz amputētām kājām, rētām utt. Respektīvi, uz defektiem, kas ir arī pārmērīgs liekais svars.
Atkārtošos, mani šādi foto netraucē, bet tai pat laikā man nav skaidra tāda lepošanās ar saviem trūkumiem, kurus var novērst. Jā, viegli tas nebūs, bet to atšķirībā no amputētas kājas var izlabot.
06.03.2019 10:47 |

Reitings 553
Reģ: 23.03.2016
vakar gribēju paskatīties to Emīliju,jo nezināju tādu, bet tādas bildes kā jūs te minat vairs nav...
06.03.2019 10:55 |

Reitings 74
Reģ: 28.02.2014
Bet tad, kad tāda 45kg meitene (runājot vispārīgi) ieliek savu dibenu - tas ir OK, bet tad, kad Emīlija - nav OK.

Nu, būsim godīgi, grozi kā gribi, bet skatīties uz tievu augumu ir patīkamāk nekā uz resnu. Tas motivē. Skatīties uz Emīlijas bildi man nebija nekāda prieka.
Kas par stulbu priekšstatu, ja tieva vai sportiska, tad dzīvo uz ūdens un salātlapām. :-D Jā, es daudz sportoju, lai būtu figūra, kura mani apmierina, bet man łoti patīk sportot. Ēst varu bulcińas, kebabu, ceptu, treknu, vienkārši mazākās porcijās. Nevajag jau rīt kā begimotam. (t)
06.03.2019 10:59 |

Reitings 74
Reģ: 28.02.2014

Šeit no realitātes šova Dom-2. Nu kā var nebūt resnai, ēdot šitā un to vińa dara kā minimums 6 reizes pa dienu, aizdzerot ar limonādēm. Nu var taču apēst vienu kotleti divu vietā. Tāpat arī bieži rāda, kā stūkē pankūkas ar bagatīgu slāni nutellas.
06.03.2019 11:04 |

Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013
a varbūt man tagad būs depresija no tā, ka sācies apaļuma kults, bet es redz esmu kauli un āda...un tad, kad esi tievs- cilvēki mierīgi var pajautāt- tu vispār ēd? vai paēd taču! (riju kā cūka:-D)
bet redz, ja es resnam cilvēkam pateikšu- kad beigsi ēst? mani ienīdīs uz visu mūžu:-D °°un vai pārlieku tievie tik ļoti sūdzas? mēs taču arī neesam ''normāli'', bet mums var atļauties ko pajautāt
06.03.2019 11:09 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Labi vien ir, ka bildi izņēma. Ir tas video, kur viņa skaidro, ka tā nav viņas atbildība, ka 12/13 gadīgi bērni skatās viņas dibena bildes instagram, par bērniem ir jāatbild vecākiem. Uh, es atceros sevi 12mit gadu vecumā.... Un tas bija 20mit gadus atpakaļ :-D
nesaprotu, pesteļo par Dievu un tad bladāc, bilde ar dibenā ierautām..... Kas notiek ar tiem influenceriem?? (protams, man vienalga, nepelnu ar pakaļas ievietošanu internetā)
06.03.2019 11:09 |

Reitings 139
Reģ: 08.08.2018
Man ar liekas, ka tai meitenei ir smuks un veselīgs augums. Tiešām grūti iedomāties,ka viņa ir īsa auguma, ja jau sver tik maz?
Turpretī nevisai skaists liekas Dzenītes augums. Trenējas, malacis, bet augums nepievilcīgs, aseksuāls. Nav formu, starp kājām pie starpenes nenormāla šķirba, kājas kā taburetei, dibena arī nav. :-/
06.03.2019 11:17 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
Emīlija gadījumā arī nav tā meitene, kura uztaisīja video vannā? (t)
06.03.2019 11:31 |

Reitings 76
Reģ: 26.11.2017
zanjuxinsh, neviens nevienam neaizliedz ēst kūkas, picas, čipsus un uzdzert tam virsū piecu litrus limonādes. Bet varbūt pēc tā visa nevajag teikt "ai, man tie gēni tādi, 101 slimība un vienkārši lieli kauli." Uzreiz prātā ienāk šī bilde.

Pusplikas fitnesa modeles instagramā motivē (vismaz mani) saņemties, nolikt bulciņu malā un uztaisīt pāris desmitus pietupienu, lai būtu skaists un uztrenēts augums kā viņām. Bet sludināt to, ka sevi jāpieņem ar izteiktu aptaukošanos un ka ar to var neko ar to nedarīt, tomēr nav īsti ok.
06.03.2019 11:41 |

Reitings 224
Reģ: 20.10.2015
Patīk tie teksti, ka ja Tu nesver 100kg, značit dzīvo no gaisa un saules stariem :-P cilvēki ar tiešām lieko svaru vienkārši - nav motivēti un pārsvara ir emocionāli vāji cilvēki, kas nespēj sākt izmaiņas.
Un viena meitene baigo palagu uzrakstīja ar domu - bet tievas meitenes liek plikus dibenus un tad Visiem vienalga - nu vispār, jā, jo tādu cilvēku var tiešām slavēt, jo tas ir liels darbs.
Sorī, bet būt resnam - nav nemaz tik sarežģīti un tur nav ko apbrīnot.
Un cipari - pēc būtības tiešām nav tik noteicoši. Es pie auguma 178cm vienu brīdi svēru 76kg. Izklausās jau baigi daudz, bet nu nebija traģiski. Bet, ja meitene ar 150cm tā svērtu, tad viņa taču pastaigāt nevarētu :-D jāņem bilde kopumā, neviss tikai sausi svarā cipari
06.03.2019 11:54 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
IERADUMI ir tik stipri, ka nevar, nevar tik viegli izmainīt gadu gadiem radītus ēšanas paradumus, jābūt spēcīgam raksturam, nepietiek ka tu nomet svaru uztaisi programmu, nokrīties, ar to viss nebeidzas, grūtākais darbs TIKAI SĀKAS

Pilnīgi piekrītu. Tāpat bieži šokolādīte vai bulciņa kalpo kā stresa noņēmējs.
06.03.2019 12:41 |

Reitings 10
Reģ: 17.12.2017
tur jau tā lieta, ka būt tievam arī nav nekas sarežģīts un tur nav ko apbrīnot!
ja es un mana bijušā drauga māsa ēstu pilnīgi vienu un to pašu, es vēl joprojām būtu tieva, bet viņa resna. un kāpēc viņai būtu jāatsakās no šokolādes kūkas, bet man nē? tikai tāpēc, ka sabiedrība ir izdomājusi - fuj, tu esi neglīta, jo neesi tieva?
kāds tur rakstīja, ka pateikt "beidz rīt" esot slikti, "bet ej paēd" esot ok. nē, tas arī nav ok.
06.03.2019 14:22 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Apskatījos to 45kg meiteni, nezinu, ja pat ir tie 45kg, vinai izskatas ok. Neškiet slimīgi tieva, vinas proporcijām izskatās labi. Man gan gaume bieži atškiras no citām meitenēm, patīk izteikti sieviškīga, slaida figūra, nevis resna, bet ar apaļumiem, maza riepiņa pie labas figūras MAN netraucē.
Pievienojos, ka Dzenite ir slaida un sportiska, bet augums nu loooti neuzrunā, nevar jau tā teikt, bet nu ne viss slēpjas tievumā un sportā, man piemēram svarīga ir pati auguma forma un proporcijas utt, nevis ja tievs = smuks vai smukāks par kādu kam biskin vairāk vai mazāk sportisks.
06.03.2019 14:26 |

Reitings 224
Reģ: 20.10.2015
Ir sievietes, kas tiešām daudz dara, lai būtu slaidas un sportiskas. Ja daba tevi nav apveltījusi ar super vielmaiņu tad būt tievam - ir sarežģīti. Tas visticamāk ir sarežgītāk, nekā bāzt mutē šokolādes kūku.
Un nav runa par sabiedrību, vienkārši - šaubos, ka Tava tā pieminētā meitene vēlas būt resna. Negrib būt ar lieko svaru? Nu tad aiziet! Nevajag aiz abiem vaigiem štompēt kūciņas - šmūciņas un vienkārši sporto. Vieglāk vienmēr ir teikt - ka “ Tas taču nav tik viegli “ vai “ Nu tie ir sabiedrības standarti “ nē, tas ir Tavs slinkums. Punkts.
06.03.2019 14:47 |

Reitings 10
Reģ: 17.12.2017
es jau rakstīju. viņa neštompē aiz vaigiem kūciņas. ēd normāli. un sporto 5x vairāk kā es, jo viņai patīk sportot, un tad mokās ar izmežģītām potītēm.
ja tev būtu tik smaigi jāstrādā, lai nekļūtu par begimotu, tu te tagad nemuldētu par slinkumu. labprāt novēlētu tev resnus bērnus, bet neesmu tik ļauna. gribētu redzēt kā tu viņai pateiktu "nē, tu tāpat kā pārējie bērni kūku neēdīsi, jo esi slinka un resna. ej paskrien"
06.03.2019 15:00 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Ja jau apalītes tik pareizi ēd, tad no kurienes tie tauki? No zila gaisa? Vienkārši tiek uzņemts pārāk daudz kalorijas, kuras netiek izlietotas un tāpēc aug horizontāli.
06.03.2019 15:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits