Man arī sanāk skatīties ik dienu ko lieku mutē un cik daudz, kādam varbūt slimi, bet man tas nesagādā tādas grūtības, drīzāk skats spogulī, muskuļi no sporta un mazais apģērba izmērs priecē un atspēko visu to, ja es ēstu katru dienu čipsus, bulciņas, cepumus pēc visām rutīnas maltītēm, pirktu našķus jo vajag kaut ko uzgrauzt NEVIS tas tiešām ir VAJADZĪGS un esmu IZSALKUSI, visdrīzāk pierastu un būtu grūti mainīt tos ieradumus, bet tā kā man TĀDU IERADUMU nav, un visdrīzāk arī meitenei instagram bildēs nav tādi ieradumi, tad es neredzu neko traģisku, ka viņa novērtē vai viņai vajag to vai ne.
Ir tāda Beitika instagram, šķiet diezgan populāra, agrāk pasekoju līdzi, bet apnika, un viņai ir problēmas ar savu GRIBU, viņa piedalījusies jau vairākās tievēšanās, nometusi 10kg un viss, nevar vairs(spriežu pēc viņas figūras un ierakstiem), jo IERADUMI ir tik stipri, ka nevar, nevar tik viegli izmainīt gadu gadiem radītus ēšanas paradumus, jābūt spēcīgam raksturam, nepietiek ka tu nomet svaru uztaisi programmu, nokrīties, ar to viss nebeidzas, grūtākais darbs TIKAI SĀKAS!