populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Kā nevaram? protams, ka varam, pietiek ar loģisko domāšanu, nedomāju, ka tām sievietēm, kurām svars ir 100+ ir ļoti viegli veikt pat elementāras darbības, kā, piemēram, aizšņorēt sev kurpes, uzkāpt pa trepēm bez aizduses, un vēl daudzas citas lietas.

pirmkārt, es tiešām runāju vairāk par konkrēto dāmu. nevis par visiem pasaules xxxxl izmēriem. ir, protams, kāds konkrēts lielums, kad tiešām veselības problēmas pamatīgas sākas. bet body shaming tomēr tieši daudz nāk par tādām kā emīlija. kur vnk nav tik tieva kā citām gribētos :D
otrkārt, dzīves kvalitāte saistībā ar fiziskām aktivitātēm ir tikai viena no. vēl ir arī nozīmīga, pat vēl nozīmīgāka par to - mentālā, psihoemocionālā veselība un to nu gan mēs neredzam, lai cik tieva vai resna kāda nebūtu. tās tad ir tikai varbūtības un tad sabiedrībā nereti ir tā, ka tās, kuras ir tievākas, tām uzskatām, ka ir arī labāka mentālā veselība,vaine? bet tā galīgi arī var nebūt :) par to jau gana mūsdienās arī runāts.
un tad vēl jautājums, kas labāk - tieva un nelaimīga vai apaļīga un laimīga? :) protams, ka var dabūt abus, bet nevajag aizmirst, ka ir tā otra daļa, ko instagram neredzam.
05.03.2019 17:25 |

Reitings 5119
aa un paldies par alisewild ieteikumu saistībā ar Bali. Gan skaists saturs, gan pati meitene šķiet tiešām forša :)
05.03.2019 17:27 |

Reitings 119
Reģ: 24.01.2019
Man liekas, ka strīds rodas tur, kur vieni cenšas iegalvot, ka, piemēram, vēzis (ķīmijterapijas sekas) vai depresija un šizofrēnija (antidepresantu uc psihotropo zāļu lietošana) rodas no uztura - kā to izdarīja Peekaboo. Vienkārši cilvēkiem, kam nākas ar šādām dažādām problēmām saskarties, ir nepatīkami, kad viņu apsvērumus nosauc par sīkumiem un to, ka nu viņi jau tikai rij mājās un neko nedara. Tāpat arī to ārstu viedokļi.. Nu es pretī varu likt, piemēram, kādu onkologu un psihiatru viedokļus. Ārsti arī ir tikai cilvēki un cik cilvēku, tik viedokļu.
05.03.2019 17:30 |

Reitings 22545
Reģ: 27.11.2018
Nedomaju, ka tas arī ir tik labi būt caurbirai, jo viena lieta, ka svars ir ok, cita, kas notiek ar organiem un veselību, ādu utt
Piekrītu, ka dažas veselības problēmas rodas no nepareiza uztura- piemēram cukura diabets, bet ne nav korekti visur vainot uzturu, ir arī daudz citi faktori, tā pati depresija- tam piemēram ir psiholoģisks pamats, kad cilveks nu nevar vairs bez zālēm un zāles veicina svara pieaugumu.
Hormoni vispar kontrolē ļoti daudz ko, ari svaru.

Reitings 119
Reģ: 24.01.2019
*ķīmijterapijas sekas = domāts liekais svars

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Tā pārliecība, ka visi, kas ir ar lieko svaru, nemitīgi aprijas mājās vienītī, ir vienkārši smieklīga.

Es spriežu pēc tā, ko esmu novērojusi. Piemēram, mana mamma mēdza sūdzēties, ka nekādīgi nevarot nomest svaru, tomēr es ievēroju, ka vakaros un brīvdienās viņai patīk visādi našķi. Kad uz kārtējo “es jau neko neēdu”, norādīju, viņa manu norādījumu noraidīja. Visu laiku sekoja “tie ir hormoni”, “tie ir gadi” līdz brīdim, kad pievērsās veselīgam uzturam un nomēta 15kg. Nesaku, ka visi ir kā mana mamma, bet tādi ir daudzi. Es arī neesmu caurbira, bet sekoju, ko ēdu un daudz sportoju. Reizi gadā, ballītē, bez sirdsapziņas pārmetumiem apēdīšu picu, bet attiecīgi nākamās dienas ēdīšu ļoti maz, došos 10 km pastaigās, sportošu (kamēr apalītes dēvēs mani par caurbiru) :-D
05.03.2019 17:33 |

Reitings 22545
Reģ: 27.11.2018
Onkologija un ķīmijterapijas sekas = liekais svars ir atsveišķa smaga tēma. Un vispar
Man liekas, ka strīds rodas tur, kur vieni cenšas iegalvot, ka, piemēram, vēzis (ķīmijterapijas sekas) vai depresija un šizofrēnija (antidepresantu uc psihotropo zāļu lietošana) rodas no uztura - kā to izdarīja Peekaboo. Vienkārši cilvēkiem, kam nākas ar šādām dažādām problēmām saskarties, ir nepatīkami, kad viņu apsvērumus nosauc par sīkumiem un to, ka nu viņi jau tikai rij mājās un neko nedara
+++
05.03.2019 17:35 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
Es spriežu pēc tā, ko esmu novērojusi. Piemēram, mana mamma mēdza sūdzēties, ka nekādīgi nevarot nomest svaru, tomēr es ievēroju, ka vakaros un brīvdienās viņai patīk visādi našķi.

Nu taisnība jau te ir. Es atceros vienu gadījumu - aizgāju uz zāli, skatos, ka uz vienu riteni viena sievieta ļoti cītīgi minās (sieviete bija ar lielu lieko svaru), nodomāju pie sevis: "o cik labi, cilvēks cenšas kaut ko mainīt". Nu neko, novadiju savu treniņi, pēc treniņa ejot ārā skatos, ka šī sēž zāles kafejnīcā un stum iekšā šokolādes pudiņu un uz galda vēl stāv 3x eklēri.....Nodomāju pie sevis: "lūk arī nākamais ekseplārs, kurš teiks, ka - bet nu es tak regulāri trenējos, bet svars galīgi nekrīt"
05.03.2019 17:41 |

Reitings 558
es nesaprotu kāda jums daļa gar cita cilvēka augumu? jums kāda resnā no mutes rauj ārā belašu vai arī kāda tievā jums kaut ko nodarījusi??(t)
05.03.2019 18:04 |

Reitings 558
runāju par šo outfitu un beauty bloggeri. te gan stils drausmīgs, gan svars
https://www.instagram.com/p/BuVRoYVhrH4/?hl=en
05.03.2019 18:06 |

Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
es nesaprotu kāda jums daļa gar cita cilvēka augumu?

Tāda pati kā tev par mūsu blogeres pidžambiksēm.
05.03.2019 18:07 |

10 gadi
Reitings 154
Reģ: 31.01.2010
Mums pat ģimenē sievietēm atšķiras ķermeņa tipi - māsai ir paveicies un dabūjusi mammas puses gēnus - slaida, var ēst visu, ko vēlas arī pēc 30 gadu vecuma. Man tik ļoti nav veicies :D esmu dabūjusi tēta puses gēnus un noslieci uz apaļīgumu ( tēta rados ir cukura diabēts, aknu aptaukošanās ) :D man jau no vidusskolas bija jādomā, ko ēdu un cik daudz sportoju. Protams, ar gadiem tas paliek tikai nopietnāk. Jau gadiem ikdienā nelietoju maizi un miltu izstrādājumus, kartupeļus, piena produktus ( izņemot sieru, bet arī cenšos neaizrauties:-D),neko ceptu, nekādus fast-food un čipšus, minimāli saldos augļus un saldumus vispār, tēju un kafiju bez cukura, minimāli alkoholu. Tāpat cenšos vakarā ēst minimāli, max ēdienreizes brokastīs un pusdienās. Ikdienā staigāju 10-15 km kājām. Bet svars tāpat svārstās un esmu 42.izmērs, jo gadās šad tad norauties, piemēram, ceļojumos vai atvaļinājumā :D
05.03.2019 18:25 |

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Skatos, ka Emīlija izņēmusi to fočeni.
05.03.2019 18:57 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Mani vispār neuztrauc, nepārsteidz, nesadusmo tādas un līdzīgas bildes, kā Emīlijai bija ielikta. Sekoju viņai IG, bet pa dienu biju palaidusi garām to bildi, apskatījos tikai vakarā, kad izlasīju šo diskusiju. Forša bilde, nekāda vaina. Un tikpat forša man liekas bilde ar puspliku dibenu, ko ielikusi sportiste vai fitnesa trenere vai vienkārši kaimiņiene. Bet kas ir galvenais - sekoju tikai tiem cilvēkiem, kas man šķiet interesanti kā personības, tāpēc izskats ir sekundārs
05.03.2019 19:10 |

10 gadi
Reitings 4154
Reģ: 22.11.2013
skatos Didrihsones bildes un nesaprotu to, kurš viņus tajos ceļojumos bildē, ja jau ceļo divatā:-D
05.03.2019 20:28 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Arī mana mamma ir apalīga un vienmēr izcēla, ka neko jau neēd, ka nepalīdz diētas utt, kas man loti kaitināja, jo realitātē noturējās 3 dienas un viss, logiski, ka pa 3 dienām nenometīs 10kg. Tagad vismaz vina godīgi pasaka - man nav motivācija un es negribu baigi sevi ierobežot, galvenais turēt savu optimālo svaru, vairs nenemt klāt, bet tievēt negrib, apzinas, ka uzturs un ēsšanas paradumi pie vainas.
Bet nu liela dala cilvēku neapzinas un nesaprot, ka ēd tā, lai pienemtos svarā un tiešām tic, ka ēd normāli un svars ir no zila gaisa pienācis klāt.
05.03.2019 20:37 |

10 gadi
Reitings 3202
Reģ: 13.11.2011
Amnile, viņa teica, ka gids bildējot viņus. Un nav jau grūti kādam citam tūristam pajautāt, lai nobildē. :)
05.03.2019 21:45 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
Un nav jau grūti kādam citam tūristam pajautāt, lai nobildē.

Ojā, blakus esošie tūristi tā vien ar baigo prieku noteikti bildē tās seksī šmeksī fotosesijas :D
05.03.2019 22:25 |

Reitings 2353
Uh, liekais svars un izmēri karsta tēma. :-D
Man gan gluži vienalga kāds nu kuram tas svars, lai jau cilvēks laimīgs, un tā tam arī ir būt. :) Bet nu vienīgais ko neatbalstu ir plikumu izrādīšanu, ne 32., ne 42+ internetā. Jo ko ar to Tu gribi pavēstīt? Šis Izskatījās, ka vienkārši gribas dzirdēt tās uzslavas cik Tu drosmīga, patiesa un bla bla. Es saprastu, Ja tur būtu vēl kādi elementi vai mākslinieciski veidota skaista bilde - tad Ok! Bet vnk iekadrēt lielu dupsi?! (t)
05.03.2019 22:56 |

10 gadi
Reitings 3202
Reģ: 13.11.2011
Nu man nav bijis problēmu pajautāt kādam tūristam, lai mani nobildē, ja esmu viena.
05.03.2019 23:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits