populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 70
Reģ: 19.04.2018
es tieši gan novēroju, ka daudzas var visu dienu ēst bulciņas un būt skaliņi. Kaut vai tā pati šeit pieminētā instagramere iepriekš. Es pati līdz kādiem 23 gadiem arī tāda biju.

Es savos 31, tiešām, varu ēst visu ko gribu, bet mans organisms nejūtas laimīgs, ja ēdu daudz maizi, kartupeļus, kotletes un karbonādes(t) Man tādi ēdieni pa smagu, bet... es dienā nostaigāju ar kājām minimums 5-10 km. Decembrī, tieši uz svētku laiku netiku ārā no mājām, plus lašmaizītes utt., un jā, klāt bija 3 kg. Janvārī regulāras pastaigas atkal nost -3kg un esu laimīga. Es ēdu ļoti daudz salātulapas, svaigus dārzeņus un maz saldumus, varbūt tā ir tā atslēga.
05.03.2019 16:36 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Notievēt ir vienkārši, tomēr nepieciešams mainīt savus ieradumus (neēst visu cauru dienu, atteikties no papildporcijām, samazināt saldumu, bulciņu, čipšu patēriņu, nedzert fantas, colas) un disciplīna (regulāri sportot un piedomāt pie tā ko liek mutē). Pārējais ir vienkārši atrunas “smagie kauli”, “ģenētika”, utt.
Par tām, kas demonstrē savus dibenus sociālajos tīklos (vienalga tievas vai apaļas) neesmu augstās domās. Labāk būtu kādu grāmatu izlasījušas.
05.03.2019 16:40 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
nu vai vajag tik nievājošu attieksmi par to. Jums taču nav jāskatās uz viņas dibenu. jums ir savi vai citi, uz kuriem patīk skatīties. tas tomēr tiešām ir viņas profils, kurā viņa var to likt. kāpēc ne un kāpēc viņai būtu par to kādam jāpamato?

Un kāpēc gan nevarētu izteikt viedokli par viņas ielikto fotogrāfiju? Ja esi publiska persona, kurai ir instegram kons un tu izliec visiem apskatei savas bildes, tad ir jāreiķinās ar to, ka cilvēki viņas komentēs un izteiks savu viedokli. Vai arī tu uzskati, ka drīkst izteikt tikai labu un pozitīvu viedokli, bet viedokli un kritiku, kas neskaitās "politiski pareizs", tur jātur mute ciet, jo kādam tas šķiet aizvainojoš.
Runājot par šāda veida bildem, tad ir jāsprot viena svarīga lieta, par ko daudz cilvēku nemaz nav aizdomājušies. Ja tev ir daudz sekotāju, kuri, iespējams, pat no tevis iedvesmojās utt ir jādomā kādu "message" tu viņiem nodod.
kāpēc nejautājat paskaidrojumus tievajām, kāpēc viņas liek šādas bildes?

Un ja arī jautātu, tad viņas noteikti arī atbildētu,ka ar pareizu, sabalancētu uzturu, regulāriem treniņiem tev arī tads augums varētu būt, kas, manuprāt, ir ļoti pozitīvi un iedvesmojoši, kas ne tikai parāda darba rezultātu, bet arī kalpo kā "instruments", kas dod to motivāciju sabiedrībai pie sevis nedaudz piestrādāt. Savukārt ko dod absurto gabarītu izlikšana apskatei? Kādu ziņu tas nodod citiem? To, ka jāsamierinās ar to kads esi? Ar to, ka ar ārprātīgu lieko svaru būt ir labi? Ar to, ka esi laimīgs un dzīve ir ļoti skaista? Piedod, bet dzīve nevar būt skaista ar tādiem apmēriem, ne tikai no estētiskā viedokļa, bet gan arī no veselības un dzives kvalitātes viedkoļa. Būtībā šītā visa body positivity, fat acceptance utt ir tīrākā sliņķu un loozeru domāšana, kas noved pie sabiedrības degradācijas un nekas pozitīvs tur nav.
05.03.2019 16:41 |

Reitings 119
Reģ: 24.01.2019
Bonjour, bet ne visas jūtas laimīgas ēdot salātlapas. Citiem laimi nes karbonādes un kartupeļi. Es tagad nerunāju par sevi, bet kopumā, ka es saprotu, kā to sevis mīlēšanu domā 42+izmērs, respektīvi, ka var sevi neierobežot ēdot salātlapu.
05.03.2019 16:51 |

Nepatīk
Reitings 274
Reģ: 11.09.2018
Gaidu jau kādu Emīlijas storiju par šo diskusiju . :-D :-D
05.03.2019 16:53 |

Reitings 119
Notievēt ir vienkārši, tomēr nepieciešams mainīt savus ieradumus (neēst visu cauru dienu, atteikties no papildporcijām, samazināt saldumu, bulciņu, čipšu patēriņu, nedzert fantas, colas) un disciplīna (regulāri sportot un piedomāt pie tā ko liek mutē). Pārējais ir vienkārši atrunas “smagie kauli”, “ģenētika”, utt.

Nepiekrītu. Ir tiešām arī veselības problēmas un dažādi apsvērumi, kad cilvēks ēd tiešām maz, bet svarā nekrītas.
05.03.2019 16:53 |

Reitings 1164
mykonos, karbonādi un kartupeļus var ēst, bet ne jau katru dienu un jāievēro porcijas lielums. Tas ir mīts, ka slaidās pārtiek tikai no salātlapām :-)
05.03.2019 16:55 |

Reitings 1164

Nepiekrītu. Ir tiešām arī veselības problēmas un dažādi apsvērumi, kad cilvēks ēd tiešām maz, bet svarā nekrītas.

Piekrītu, ir veselības problēmas, bet tas ir aptuveni 1 uz 50 gadījumiem. Zinu tādus “neko jau neēdu, tikai zupiņu un vienu maizīti dienā”, bet, atnākot mājās maizītes, cepumiņi, vīns aiziet pa smuko.
05.03.2019 16:58 |

Reitings 22545
Reģ: 27.11.2018
Ja jau būtu tā, ka visas slaidās tik superpareiz un sabalansētii ēd un sporto. Es savukārt zinu "caurbiras", kuras nemaz tā nepiedomā, un ne jau tas gadījums, ka no mala sizsktas, bet kad kopa pavadīts daudz laiks- piemeram celojumos, ja es tā ēstu- svērtu 10x vairak.
05.03.2019 17:01 |

Reitings 119
Nu nez, 1 no 50? Manā paziņu lokā skaitlis salasās lielāks. Es pati zinu reāli no dzīves šādus piemērus, kad uzņem svaru pastiprināti, kaut ēd maz - vairogdziedzera problēmas, hormonālās problēmas, blaknes no hormonālās kontracepcijas, antidepresantu lietošana, blaknes no ķīmijterapijas.
05.03.2019 17:02 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
bet ne visas jūtas laimīgas ēdot salātlapas. Citiem laimi nes karbonādes un kartupeļi. Es tagad nerunāju par sevi, bet kopumā, ka es saprotu, kā to sevis mīlēšanu domā 42+izmērs, respektīvi, ka var sevi neierobežot ēdot salātlapu.

Ēšana tā ir īslaiciga bauda, tu apēd to šokolādes tāfeli vai izēd saldējuma kasti un viss, apmierinajums uz īsu brīdi, ja gribas rīt visu laiku saldumus, karbonādes un desmaižu kalnus katru vakaru, tad tur ir jau kādas psiholoģiskas problēmas ko cenšas nomākt ar ēdienu. Tā nav nekāda sevis mīlēšana. Tas ir kā dzīvnieku līmenis, galvenais ir paēst un ar to gūt fizisku emocionālu apmierinajumu, vienalga ka tas ietekmē veselību, vienalga ka vēlāk var iedzīvoties pamatīgās problēmās. Tāpat kā narkomānam, neliegt sev to seklo īslaicīgo baudas mirkli...ja sevis mīlēšana noteikti :D
05.03.2019 17:04 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Un kāpēc gan nevarētu izteikt viedokli par viņas ielikto fotogrāfiju? Ja esi publiska persona, kurai ir instegram kons un tu izliec visiem apskatei savas bildes, tad ir jāreiķinās ar to, ka cilvēki viņas komentēs un izteiks savu viedokli. Vai arī tu uzskati, ka drīkst izteikt tikai labu un pozitīvu viedokli, bet viedokli un kritiku, kas neskaitās "politiski pareizs", tur jātur mute ciet, jo kādam tas šķiet aizvainojoš.

Protams, ka drīkst izteikt. Ir vārda brīvība, tāpat kā es varu izteikt viedokli par šādiem komentāriem :D
Bet es drīzāk uzskatu,ka ir lietas, par kurām ir vairāk vērts kritizēt kā meitenes ārējo izskatu. Simple as that.
Un ja arī jautātu, tad viņas noteikti arī atbildētu,ka ar pareizu, sabalancētu uzturu, regulāriem treniņiem tev arī tads augums varētu būt, kas, manuprāt, ir ļoti pozitīvi un iedvesmojoši, kas ne tikai parāda darba rezultātu, bet arī kalpo kā "instruments"

Taču gana liela daļa, īpaši jaunu meiteņu, ir vnk dabiski tievas, bez sabalansētiem uzturiem un treniņiem :)

Piedod, bet dzīve nevar būt skaista ar tādiem apmēriem, ne tikai no estētiskā viedokļa, bet gan arī no veselības un dzives kvalitātes viedkoļa.

Manuprāt, viņa nav TIK resna :D
+ pretī varu pateikt,ka zinu dāmas, ar labām figūrām, kurām dzīve nav skaista citu iemeslu dēļ, piemēram, ka sieviete vienalga nejūtas gana skaista, lai gan daudz pie tā strādā (ārēji). kā arī vēl n-tie citi iemesli.
mēs nevaram spriest par cilvēka dzīves kvalitāti pēc viņa resnuma vai tievuma :) nē nu var, bet naivi domāt, ka tas tā tiešām ir.
+ What Susie says of Sally says more of Susie than of Sally :)
05.03.2019 17:04 |

Reitings 1164
Ja sabiedrībā ēd maz, tas nenozīmē, ka mājās ēd tāpat :-) pavērojiet veikalos, ko “apaļie” pērk, neskaitāmas reizes esmu redzējusi colas, čipsus, saldējumu pakas, šokolādes...protams, “veselības problēmas” :-D
Intereses pēc, kā jūsu paziņām ar sportu?
05.03.2019 17:07 |

Reitings 97
Reģ: 22.04.2014
Miss_E
Bij jau storijs viņai. :-D
05.03.2019 17:10 |

Reitings 22545
Reģ: 27.11.2018
Vairums gadījumu jau ta ir, ka cilveks nemaz nepazinas savus nepareizos ēsanus paradumus un nekustību, atliek tikai sak pilnība godīgi uzskaitīt visu apesto un kalorijas, lai saprastu, kur savacas tie liekie kg. Var apmanīt citus, bet ne sevi. Kadam tas prasa lielakas pules, kadam mazakas but slaidam, nav visiem viena vielmaina. Minetas problemas tiesam veicina svara pieaugumu- pati zinu cilvekus, kuriem svars neko nemainot ir audzis del veselibas problemam vairogdziedzera problēmas, hormonālās problēmas, blaknes no hormonālās kontracepcijas, antidepresantu lietošana, blaknes no ķīmijterapijas.

Reitings 119
Tā pārliecība, ka visi, kas ir ar lieko svaru, nemitīgi aprijas mājās vienītī, ir vienkārši smieklīga.
Spriežu tsk pēc sevis, man ir viens no augstāk nosauktajiem iemesliem, kāpēc svaru grūtāk nomest nekā cilvēkam parastajam. Protams, ir iespējams, bet ne tā, kā šeit apraksta, ka nu ja jau liekais svars, tad noteikti mājās iztriec vīnu ar saldējumu kasti.

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Es pati zinu reāli no dzīves šādus piemērus, kad uzņem svaru pastiprināti, kaut ēd maz - vairogdziedzera problēmas, hormonālās problēmas, blaknes no hormonālās kontracepcijas, antidepresantu lietošana, blaknes no ķīmijterapijas

Nu bet jēziņ cilvēk, a no kurienes tad rodas tās daudzās veselības problēmas? No zila gaisa? Gēni? Patiesiba ir tāda, ka lielai daļai viss sākas ar uzturu, bet to jau paši cilvēki pat atsakas dzirdēt un vispār saprast un to saka ari ārsti, esmu to dzirdējusi vairākkārt, tiko sāk runāt par ēdienu, uzturu, fiziskām aktivitātēm un to dara ārsts, tā liela daļa cilvēku konkrēti izliekas to vispar nedzirdam un nesaprotam, bet pie ārstiem raud un tik čāpo pēc zālēm uz aptieku, labāk tur izgrūdīs milzu naudu un cerēs un ticēs ka tās zāles nu brīnumus sadarīs, bet reāli mainīt savu dzivesveidu nespēj un nemaz nevēlas....
05.03.2019 17:12 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
Taču gana liela daļa, īpaši jaunu meiteņu, ir vnk dabiski tievas, bez sabalansētiem uzturiem un treniņiem

Tas jau ir tieši labi, bet vai to varētu teikt par sievietēm, kuras ir ar šausmīgu lieko svaru? Viņas ir dabīgi resnas? vai arī tas tomēr ir viņu pašu "darba" rezultāts (protams, es nerunāju par tām, kurām ir kaut kādas veselības problēmas vai kāda slimība).
Manuprāt, viņa nav TIK resna

Es jau nerunāju TIKAI par viņu bet gan par šo tendenci kopumā.
+ pretī varu pateikt,ka zinu dāmas, ar labām figūrām, kurām dzīve nav skaista citu iemeslu dēļ, piemēram, ka sieviete vienalga nejūtas gana skaista, lai gan daudz pie tā strādā (ārēji)

Nu tās jau ir cita rakstura problēmas, kuras ir jārisina psihotarapeita kabinetā nevis pie uztura speciālista.
mēs nevaram spriest par cilvēka dzīves kvalitāti pēc viņa resnuma vai tievuma nē nu var, bet naivi domāt, ka tas tā tiešām ir.
Kā nevaram? protams, ka varam, pietiek ar loģisko domāšanu, nedomāju, ka tām sievietēm, kurām svars ir 100+ ir ļoti viegli veikt pat elementāras darbības, kā, piemēram, aizšņorēt sev kurpes, uzkāpt pa trepēm bez aizduses, un vēl daudzas citas lietas.
05.03.2019 17:15 |

Reitings 381
Reģ: 20.04.2016
Piekrītu, ir veselības problēmas, bet tas ir aptuveni 1 uz 50 gadījumiem.

Mischa, nopietnu medicīnisku diagnožu dēļ šis skaitlis ir vēl krietni, krietni mazāks, lai neteiktu, ka "veselības" problēmu dēļ cilvēku, kuri NEVAR nomest svaru, nav teju nemaz.
Jā, veselības problēmu dēļ var būt palēnināta vielmaiņa un tendence uzkrāt svaru, bet tie vienkārši ir cilvēki, kuriem ir vairāk jāseko savām uzņemtajām/patērētajām kalorijām, nevis jāattaisno sevi ar no pirksta izzīstām veselības problēmām, turpinot ēst tā it kā būtu dzimuši caurbiras (kas, starp citu, ir daudz lielāks retums, nekā cilvēki, kuriem ir tendence ātri pieņemties svarā). (t)
05.03.2019 17:15 |

Reitings 899
Reģ: 23.08.2016
Sen atpakaļ lasīju interviju ar endokrinoloģi, kas apgalvoja, ka slimības vai ģenētika ir iemesls liekajam svaram mazāk nekā 10% gadījumu. Var būt nosliece, palielināta apetīte, bet tas pats par sevi nerada lieko svaru. Tas, ko tu liec mutē gan.
Mani organiski kaitina šis arguments. Reti kad kāds pasaka "Es negribu būt resna, bet man ir slimība. Cenšos situāciju risināt ". Parasti aiziet klasiskais "Zini, kāpēc tu komentē manu figūru. Bieži lieko svaru rada slimības. Neesmu anorektiķe, kas nelaimīgi ēd salātus" .
05.03.2019 17:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits