populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Zinu, ka te cosmo ir bijis kaškis ar alisewild, bet vińai tik forši video vlogi youtubē. Nu baigais prieks skatīties pēdējo vlogu, forši samontēts, nofilmēts un latviešu valodā :-)
04.03.2019 18:46 |

Reitings 114
Reģ: 29.11.2018
Lattte, tu sheit naac izgaazt zhulti?
04.03.2019 18:46 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Ja cilvēks pasaka, ka viņam tādas formas nepatīk, tā ir žults izgāšana? :D Es arī paskatījos to Emīliju. Nu, smieklīgi, manuprāt. Bet nu es vispār iesmeju par visiem šiem pēdējā laika trendiem - gan vēlmi neskūtās kājas un paduses izlikt visu apskatei, gan trendu fotogrāfēt savu celulītu un trīs riepas. Jo, kā likums, vienmēr tādām bildēm sekos pamatojums, ka tādas bildes tiek liktas ar domu parādīt, ka esmu resna un laimīga vai ka neskuju paduses, jo negribu izpatikt vīriešiem. No tādiem postiem nereti tik izmisīgi ārā spiežas tā vēlme pēc apbrīnas, pozitīviem komentāriem un novērtējuma citu acīs, ka maz neliekas. Ja cilvēks būtu tik laimīgs tāds, kāds viņš ir, viņš nejustu vajadzību nepārtraukti apliecināt sevi un barot savu ego uz pozitīvo komentāru rēķina. Protams, arī dāmas ar modeles augumu liek gan tās plikbildes, gan spoguļbildes ar trenētām presītēm, taču, pa cik tēma aizgāja par Emīlijas bildi, tagad izsaku viedokli konkrēti par to.
04.03.2019 18:51 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
megijametra Jaa. :-D
Manaa uztveree, ir labi ,ka ir taads forums kur var diskuteet un apspriest gan to kas patiik, gan to kas nepatiik.
Neviens Instagrammeriem nespiezh ar nazi pie riikles naakt sheit un lasiit citu domas.
Kaa Tev skjiet, buutu labaak, ja mees katra tagad ietu pa tiesho rakstiitu savas patiesaas domas tieshi zem vinju bildeem? Tas buutu 100x aizvainojoshaak , kaa arii no taa nevareetu izvairiities, buutu vien tie skarbie komentaari jaalasa.
04.03.2019 18:54 |

Reitings 114
Reģ: 29.11.2018
ja tev ir 60+ komentaari un visi negatiivi, tad tas vairaak pasaka par tevi pasu, nevis apspriesto personu.
04.03.2019 18:56 |

Reitings 207
Reģ: 04.01.2018
Lattte, bet ko tu tā sacepies par svešu cilvēku sajūtām? Par to kā viņai ciskas vasarā beržas, nu nopietni. (t)
Tevi tiešām uztrauc tas kā viņa vasarā jūtas vai tev vienkārši patīk pašausmināties, kad smagāks cilvēks pasaka, ka viņš jūtas labi savā ādā?
04.03.2019 18:58 |

Reitings 624
ja tev ir 60+ komentaari un visi negatiivi, tad tas vairaak pasaka par tevi pasu, nevis apspriesto personu.

Atljaushos shim nepiekrist. 60+ negatiivi komentaari… nu nu .. Papeeti diskusiju kaartiigaak.;-)
04.03.2019 19:10 |

Reitings 624
moonaffairs
Ja godiigi, mani tas neuztrauc. Vienkaarshi gruuti ir noticeet tam, ka taadas sievietes kaa Tess Holliday juutaas super eerti un perfekti savaa aadaa. Un tur liidz ''curvy'' kjermenim ir kaa no zemes liidz meenesim. Taa jau ir galeejiiba. Kaa var cilveeks justies labi kjermenii, kursh reaali apdraud veseliibu?
04.03.2019 19:16 |

10 gadi
Reitings 659
Reģ: 10.03.2012
Zinu, ka te cosmo ir bijis kaškis ar alisewild, bet vińai tik forši video vlogi youtubē. Nu baigais prieks skatīties pēdējo vlogu, forši samontēts, nofilmēts un latviešu valodā

Pilnīgi piekrītu, ļoti iedvesmojoši viņiem sanācis (l)
04.03.2019 19:18 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Vai ne, iedvesmojoši tiešām :-) Un tik dabiski skaista meitene Alise ir. Burtiski staro, ne grama kosmētika un parastas, vienkāršas drēbes, bet izskatās super. Es vispār neesmu vegānisma un dabiskuma piekritēja, bet man pat interesanti pasekot līdzi tam visam..
04.03.2019 19:33 |

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Par Didrihsoni un Bali runājot, piekrītu, ka katrs ceļojumus bauda savādāk. Man arī ceļojumos ļoti svarīgs ir ēdiens, restorāniņi, kafijužņiki, jo to uzskatu par attiecīgās vietas kultūras sastāvdaļu. Ir forši arī ātri ieķemmēt kādu apģērbu veikalu, lai pēc tam, to drēbi vai aksesuāru nēsājot, var sajusties īpašāk jeb no sērijas ahh, šo smuko somiņu pirku romantiskajā Verino Itālijā (l) Man patīk arī vienkārši sēdēt kādā kafejnīcā vai citā sabiedriskā vietā, vērot cilvēkus, skatīties kā viņi dzīvo, kā komunicē. Protams, neizpaliek arī apskates objektu apmeklēšana, ja ārpus metropoles - arī dabas baudīšana. Bet iespringusi neskrienu pa visiem kontrolpunktiem, kuri jāapskata. Man patīk ceļojumos čilot.
Par kosmētiku un apģērbu piekrītu - sataisījusies kā uz ballīti. Taču pieradinājusi savus Instagram sekotājus pie mūždien sapucēta izskata un full make up, tak negrib, lai visas pēkšņi komentē: ārprāts, cik tā Didrihsone nesakopusies tai Bali izskatās. Manuprāt, viņa arī ikdienā par daudz mālējas.
04.03.2019 19:48 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Omg, paskatījos tās Emīlijas Samas bildes komentārus, tā acīs krīt, ka raksta visi lv valodā un pa vidu angļu, tik briesmīgi liekas, teikums puse latviešu un puse angļu valodā, bet laikam visi tīneidžeri tā raksta.
Bet nu jā, bilde šķiet nepievilcīga, ne tāpēc, ka nav slaida modele, bet kopumā neizdevusies.
04.03.2019 21:00 |

Reitings 2353
Ielīdu arī es paskatit to Emīliju... oookei.
04.03.2019 21:19 |

10 gadi
Reitings 10290
Mani visā šajā IG lietā tracina tas, kā influenceri un visi citi populārie lietotāji cepas par negatīvajiem komentāriem, nevis rupjajiem, bet negaīvajiem.
Es uzskatu, ka, ja cilvēks ieliek sevi publiskai apskatei, vienmēr ir jābūt gatavam uz dažādu reakciju. Ja cilvēks ieliek puspliku 42+ izmēra pakaļu, tiešām visiem korī būtu jāsauc: "cik skaisti! Tu iedvesmo uutt!"?
Lai gan es esmu dažus izmērus mazāka par viņu, es nekad neliktu tāda stila bildes, jo man tas liekas galīgi nevajadzīgi un nepieņemami un es noteikti arī baidītos no kritikas.
Jau jau esat tik kruti, lai bāztu tādas bildes, tad esiet arī tik kruti un pieņemiet viedokļus.
Tas gan neattiecas uz rupjībām, jo tās nav pelnījis neviens.
04.03.2019 21:37 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Mani fascinēja tas komentārs, kur rakstija, ka kaut kāds vīrietis runājot mulsa no tās Emīlijas, ka ir arī normāli vīrieši. Sanāk pārējie ir nenormāli, kuriem ir slaidas sievas un Emlija nepatiktu. Sviests. Tiešām sanāk viņa gaida, ka visi teiks wow cik viņa ideāli izskatas un visiem jāpatīk
04.03.2019 21:53 |

Reitings 224
Reģ: 20.10.2015
Nesaprotu - kurā brīdī būt resnam, sāka palikt iedvesmojoši un trendīgi? Kurā brīdī cilvēki - sāka pieņemt, ka veselības problēmas, kas nāk līdzi liekajam svaram - nav jāapspriež, un ka to nav?
Un es šeit domāju - par tiešām lieko svaru. Tas netikai nav estētiski ( kaut arī neviens jau nevar definēt vārdu - skaistums ), bet raugoties uz tām bildēm - es domāju, ka diezvai ja visām tām “ laimīgajām “ meitenēm ar lieko svaru piedāvātu - notievēt un būt veselīgā augumā - tās atteiktos un teiktu “ nē, es mīlu sevi šādu “ es neticu. Tā ir vienkārši sevis paša mierināšana. Protams, sevi ir jāmīl - bet visam taču ir robeža, :-| ok, zinu, ka šis kults ir sācies, jo pāris gadus iepriekš tiešām bija modē tās barbijas, kuras ir kā dēlis un - no tievuma knapi paiet var. Bet te mēs atkal krītam galējībās - kādēļ nav zelta maliņas mākonim?
Un vēl vēlos piebilst - ka uzskatu, ka vispār nav jāliek visu apskateit tādas bildes un vienalga, kāds ir Tavs augums un svars - tas vienkārši man šķiet ir lieki un sava ego celšana.
Ja savā svarā - cilvēks jūtas un ir patiesām vesels, tad ok - dzīvo un esi laimīgs. Un tas varbūt 34, 38 vai 42 izmērs.
Un 42 izmērs nav nemaz tik daudz. (t) piemēram man dibens ir 42izmērs, bet viduklis 38, bet mans dibens nav tāds kā viņai :-D bet tas tā, maza piebilde :-D
04.03.2019 21:58 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Kads tad viņai ir izmērs? Man izskatas uz kādu 46 toč :D
Bet nu vnk resna neglīta dirsa, visas tās atbalstītājas ar smieklīgas, varu derēt ka pašas atsakās no daudz kā garšīga un neveselīga tieši dēļ tā ka negrib būt resnas vai ar celulītu, bet paralēli aplaudē resnēm kas nebaidas izlikt savu dirsu apskatei...
04.03.2019 22:07 |

Nepatīk
Reitings 274
Reģ: 11.09.2018
Man smiekli nāk vairāk par tiem komentāriem kuras saka, ka super tik drosmīga,tā tik turpini, mīliet sevi,tu esi pierādījums tam :-D :-D
04.03.2019 23:04 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Tas par to "mīliet sevi!" vispār ir baigais joks! Es, piemēram, ja agrāk varēju ēst ko pagadās, tad tagad jūtu, ka ir produkti, kuri nenāk par labu. Un, tieši tāpēc, ka es sevi mīlu, kontrolēju ko ēdu un cik ēdu, jo negribu ar laiku iedzīvoties aptaukošanās problēmās vai noslogot savu sirdi. Līdz ar to man tas "mīliet sevi!" uzjautrina, ja tiek teikts cilvēkam, kuram IR acīmredzams liekais svars. Jā, tā tikai turpini, uz priekšu, mīli sevi! :D Man gan izteikts liekais svars neiet kopā ar sevis mīlēšanu. Piebildīšu, ka es te nerunāju par vienkārši apaļīgiem cilvēkiem, bet par tiem, kuriem liekais svars ir pamatīgs.
04.03.2019 23:17 |

10 gadi
Reitings 418
Reģ: 07.08.2010
Visu dzīvi esmu bijusi vairāk vai mazāk apaļīga un varu pavisam godīgi teikt, ka tas "Mīlu sevi tādu, kāda esmu!" ir tiešām mierinājums pašam sev. Patiesībā visi apaļīgie cilvēki patiešām grib būt slaidāki. Kad tiek nomesti kaut daži liekie kilogrami, dzīves kvalitāte patiešām uzlabojas - ir vieglāk ikdienas solī, pietupties, piecelties, staigāt, darīt... Vēders reāli traucē - pat neliels.
Arī More than size kustība kultivē "Mīli sevi tādu, kāda esi - Tu esi kas vairāk par izmēru!", kamēr diskusijā viena no galvenajām personām tur teica, ka viņas hobijs esot diētu ievērošana.
Bet Emīlija, iespējams, ka vairāk ir iespringusi tieši par to, ka Instagrammā visi grib redzēt tikai skaistus un vēlams slaidus cilvēkus - pasaulē joprojām ir tādi cilvēki, kuri negrib vai kuriem nav gribasspēka mainīt savu izskatu un sanāk, ka viņi nevar bildēt kaut kādas konkrētas bildes, pat ja pašiem tas šķiet pieņemami.
04.03.2019 23:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits