Nesaprotu - kurā brīdī būt resnam, sāka palikt iedvesmojoši un trendīgi? Kurā brīdī cilvēki - sāka pieņemt, ka veselības problēmas, kas nāk līdzi liekajam svaram - nav jāapspriež, un ka to nav?
Un es šeit domāju - par tiešām lieko svaru. Tas netikai nav estētiski ( kaut arī neviens jau nevar definēt vārdu - skaistums ), bet raugoties uz tām bildēm - es domāju, ka diezvai ja visām tām “ laimīgajām “ meitenēm ar lieko svaru piedāvātu - notievēt un būt veselīgā augumā - tās atteiktos un teiktu “ nē, es mīlu sevi šādu “ es neticu. Tā ir vienkārši sevis paša mierināšana. Protams, sevi ir jāmīl - bet visam taču ir robeža, :-| ok, zinu, ka šis kults ir sācies, jo pāris gadus iepriekš tiešām bija modē tās barbijas, kuras ir kā dēlis un - no tievuma knapi paiet var. Bet te mēs atkal krītam galējībās - kādēļ nav zelta maliņas mākonim?
Un vēl vēlos piebilst - ka uzskatu, ka vispār nav jāliek visu apskateit tādas bildes un vienalga, kāds ir Tavs augums un svars - tas vienkārši man šķiet ir lieki un sava ego celšana.
Ja savā svarā - cilvēks jūtas un ir patiesām vesels, tad ok - dzīvo un esi laimīgs. Un tas varbūt 34, 38 vai 42 izmērs.
Un 42 izmērs nav nemaz tik daudz. (t) piemēram man dibens ir 42izmērs, bet viduklis 38, bet mans dibens nav tāds kā viņai :-D bet tas tā, maza piebilde :-D