populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

10 gadi
Reitings 3547
Reģ: 09.10.2009
Miss99, man bija tieši tāpat. :-D
Atceros,kā tolaik iesmēju par tām runām un vēl nodomāju "nē, ar mani tā nebūs". Kā tad.. :-D
01.03.2019 11:52 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Es arī 21 gada vecumā nevarēju tā ēst visu un man uzreiz nāca klāt
01.03.2019 12:25 |

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
pēdējā laikā pasekoju līdzi Dzenītei.Tāda reti pretīga sieviete. Iedomīga, o jā. Čīkstule. Pati reiz atbildot uz jautājumiem vai ir iedomīga pajautāja vīram vai tā ir uz ko vīrs pateica ka jā. Un šī ar tādu lepnumu - jā es esmu iedomīga
01.03.2019 13:13 |

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Tā viņas nemitīgā čīkstēšana... Itkā vienīgajai un pirmajai dvīņi būtu un ko trīņu mātes vispār nošauties?
Vina šķiet nenovērtē to ka pati ir vesela, pie tam trenēta, līdz ar to arī spēka vajadzētu būt vairāk. Man pazīstama sieviete no pirmās dienas kā piedzima bērniņš pati cīnās ar lielām veselības problēmām. Nevienā brīdī neesmu dzirdējusi- cik man grūti ar manu bērnu, kā man gribas brīžiem aizbēgt, būt sievietei ne tikai mammai. Tieši bērns ir tas, kas viņai dod spēku celties un iet un cīnīties. Dzene nenovērto to kas viņai man šķiet ir dots. Protams daļa mani te noliks, bet lūdzu uz priekšu, tas ir mans viedoklis
01.03.2019 13:18 |

Reitings 2196
Reģ: 21.02.2015
Par Dzenīti piekrītu iepriekšējam komentāram.
No tādiem mammu profiliem patīk Nika Linde. Ļoti reāla, saprātīga attieksme.
01.03.2019 15:43 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
Ļoti patīk Didrihsones atsauksmes par Bali :D Brauc uz vienu no pasaulē populārākajiem tūristu galamērķiem un pīkst, ka ajjj, viss tik dārgi un ajjj, tūristu tik daudz :D Bet ceļojumā tomēr pati foršākā lieta ir tā, ka viesnīcu ir daudz, no kurām vismaz var izvēlēties :D
01.03.2019 15:54 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
Ak jā, un, protams, aizbraucot ceļojumā, svarīgi ir atrast ZĀRU :D
01.03.2019 15:55 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Tas gan, būtu Didrihsone pa dzīvi gudrāka un intereses ne tikai par to kā smuki izskatīties, tad domāju daudziem viņa tiešām liktos interesanta meitene un pasekotu līdzi kā iet. Bet tiešām tāda sekla meitene, kaut gan cenšas pozitīvismu ieviest..
01.03.2019 16:30 |

Reitings 114
Reģ: 29.11.2018
Aj, aj, tik sekla un neinteresanta, bet jus rindaa staavat, lai pachekotu vinjas celojumus un iepirkshanas vietas.. nelaimiigaas aitas:-D
01.03.2019 16:40 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
megijametra Jaa, jaa.. Ljoti nelaimiigas aitas mees esam. :'-(:-D Shodien peec darba doshos pie gjimenes aarsta peec antidepresantu receptes, savaadaak no taa nelaimiiguma vairs nezinu kur sprukt. :-D
01.03.2019 16:51 |

Reitings 235
Reģ: 18.01.2018
Meitenes, no kurienes jūs ņemat to, ka Dzenīte nenovērtējot īsāk sakot savu dzīvi? Lai arī viņa dalās ar savām emocijām jeb kā daudziem šķiet "čīkst", bet teikt, ka nenovērtē manuprāt ir nedaudz par skaļu teikts! Nevienā brīdī jau arī nepozicionē sevi kā vienīgo mammu, kurai ir dvīņi atšķirībā no citas dažas labas dvīņu mammas. Viens vai pieci bērni, primāri jau emocijas mūsos vienkārši notiek, pirms tam neizanalizējot, cik daudz var "uzlikt" - mazāk vai vairāk drūmo dienu. Es ticu, ka daudzas mammas savā ikdienā ir pieredzējušas bezspēcīgas dienas, LAI ARĪ cik dzīve liktos skaista |-) Tāpat kā K.Dzenīte. Tikai viņa iet tālāk - šādu dienu emocijas "izraksta" sociālajā tīklā.
01.03.2019 16:58 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Meitenes, no kurienes jūs ņemat to, ka Dzenīte nenovērtējot īsāk sakot savu dzīvi?

pie katra otra posta vina vienkarshi chiikst... ka lai gerbj bernus, cik liels stress ir vienai iziet ar berniem, radies iespaids, ka vinas berniem vienmer ir nikji.. ko darit taam mammaam, kuram jau ir mazulis un pec loti isa laika piesakas dviini? Vismaz 2 tadas mammas zinu, kur berniem gads un x menesi starpiba, bet nu neko dzivo un ar humoru apraksta savas ikdienas FB. Bet vina jau pati atzina, ka vinai patik, ja vinju pazheelo, iespejams, pie vainas vientuliba, jo cik saprotu vina ir pavisam viena ar tiem berniem.
01.03.2019 17:41 |

Reitings 3084
Mykonos, droši vien vīrs pats negrib, lai publicē viņa bildes (nekad neesmu manījusi). Domāju gan, ka pāris kopā. Kurš tad nodrošina ceļojumus? Kā studente, cepot kūkas, par to var nesapņot.
01.03.2019 17:52 |

Reitings 235
Vai tad čīkstēšana uzreiz ir ar vienādības zīmi nenovērtēšana? Man arī ir ļoti bieži grūti ar 2 bērniem, nekautrējos arī runāt par to ko jūtu (jeb te laikam bija jāsaka čīkstēt :)), tikai tam nav nekāda sakara ar nenorvērtēsanu :)
01.03.2019 18:00 |

Reitings 638
Man arī ir ļoti bieži grūti ar 2 bērniem, nekautrējos arī runāt par to ko jūtu (jeb te laikam bija jāsaka čīkstēt ), tikai tam nav nekāda sakara ar nenorvērtēsanu

Nu, ja nav draugi, vīrs un cits atbalsts, tad jā, tad vajag čīkstēt internetā un meklēt savu atbalsta pulcinju ap sevi. Ar berniem bus gruti jebkura vecumaa, tas nu nav nekads noslepums, ir forsi palasit mammu stastus, bet ja zem katra posta ir ko lai velk, kada barosanas kreslina, lai sedina un, ka nav laika.... nu kas to visu lasa? laikam, jau ir.... kas no ta visa iedvesmojas.... man gan maja vienmer kartiga un berni pabaroti, ir tas riebigas dienas, kad gribas divana sedet un no saldetavas izvelku picu,laikam man nav IG, kur japublice un jatere laiks nevajadzigam mulkibam....
01.03.2019 18:09 |

Reitings 5119
ShabbyEve
bet tas taču ir normāli, ka cilvēki ir dažādi! cits ir vairāk ekstraverts, cits intraverts. bet tas,ka godīgi pastāsta savas emocijas.. ka grūti.. tā nav čīkstēšana. čīkstēšana ir regulāri gausties par to vien un lietas labā neko nedarīt. bet arī tas ir cilvēcīgi. labāk tā, kā melot un teikt, ka ir pavisam viegli, lai gan patiesībā beigās cilvēks pats ieslīgst depresijā un vēl, nedod Dievs, izdara pašnāvību. jo viss taču bija tik labi? diemžēl taču gana tādu gadījumu.
01.03.2019 18:23 |

Reitings 5119
cherr
man patīk didrihsones pozitīvisms. protams, brīžiem šķiet nu pārāk, pārāk... un paliek garlaicīgi, bet es gūstu arī to labo, pozitīvo, tāpēc tās dažas reizes,kas skatos storijus, ir ok. ja skatītos non stop, tad gan jau apniktu.
..
bet vispār, meitenes... uztversim ar saudzīgāku skatu viena otru. jūs nezināt, kam katra iet cauri, kāpēc šo un to liek utt. dzīve būtu daudz skaistāka,ja mazāk skatītos uz visu caur kritiku, bet tieši ar atvērtību un gaišumu
01.03.2019 18:25 |

Reitings 235
Mēs ar KAĶIS uz viena viļņa :) turklāt ko mēs daudz zinām, varbūt tai pašai Dzenītei bija kaut kādas pēcdzemdību depresijas vēsmas, bet kā pati tagad raksta, ir atdzīvojusies :)
01.03.2019 18:37 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Protams, ka katrs ir savādāks, katram pārdzīvojumi par to pašu notikumu atšķiras. Bet man no viņas lec ārā, ka ar dvīņiem ir grūtāk un viss! Viņa neiedziļinas citu mammu dzīvē un to, ka bērni ir tik dažādi.. bet maļ to, ka man ir DIVI un es vienīgā parādu realitāti :-D ja iedziļinātos, tad saprastu, ka viņu dvīnīši saudzē 8-)
Postos saka, ka naktīs viņai ir grūti un fuij tiem, kuriem bērni guļ kopā ar vecākiem, jo redz viņa piecelsies un ies uz istabu ielikt knupi. Es viņai gribētu teikt, ka priecājies, ka ņem knupi vispār un aizmieg paši gultās un ņem pudelēs maisījumu! Ka tas nav viņas nopelns, bet saki paldies puikām, jo naktīs ielikt knupi un gulēt tālāk jau ir katras
mammas sapnis :-D
01.03.2019 18:54 |

Reitings 638
Bet man no viņas lec ārā, ka ar dvīņiem ir grūtāk un viss! Viņa neiedziļinas citu mammu dzīvē un to, ka bērni ir tik dažādi.. bet maļ to, ka man ir DIVI un es vienīgā parādu realitāti ja iedziļinātos, tad saprastu, ka viņu dvīnīši saudzē

++++
labāk tā, kā melot un teikt, ka ir pavisam viegli, lai gan patiesībā beigās cilvēks pats ieslīgst depresijā un vēl, nedod Dievs, izdara pašnāvību. jo viss taču bija tik labi? diemžēl taču gana tādu gadījumu.

Visbiezhaak taas mammas, kuram ir gruuti un domas tieshaam sliecas par pashnavibu, jo nespej tikt gala ar visu notiekosos, nemaz neraksta memuarus internetaa par to, ka punkts un aamen, bernam jagulj svaa gultaa, tas mammas pat neiedomajas kaut ko FB ielikt. Nee, nee man vina ne vizuali, ne rakstisanas valoda, nekas vinjaa nesaista :)
01.03.2019 19:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits