populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 553
Reģ: 23.03.2016
interesanti, ka kāda no jums arī piemin dvīņu mammu VBrale, es arī viņai mazliet pasekoju, jo ir zināma... bet atsekojos arī brīdī, kad sāka uzsvērt to, ka citas neko nesaprot, ka tikai dvīņu mammas kaut ko sajēdz un punkts visam bija par to, cik ļoti uzsver, ka var atļauties dažādus dārgus gadžetus - viena mamma bija ielikusi,ka ir taču arī lētākas alternatīvas uz ko viņa atbildēja, ka priekš kam likt kko lētāku, ja viņa var atļauties dārgāko.. aptuveni tā..
Dzenītei arī domāju atsekot, jo paliek kaut kā nekā.. Danenbergsone neuzrunā. :)
15.02.2019 12:40 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Dzenīte vispār iebrauc pretrunās. Pati piemin Danenbergsoni un divas ārzemju mammas. Pirmkārt, būtu pasekojusi līdzi Tammy, tad redzētu, ka youtube video rāda arī bērnu kašķīgos garastāvokļus utt! Otrkārt Janina tikai liek bildes, zem bildēm vispār nav aprakstu par ikdienu. Kā arī atbildot uz jautājumiem ir teikusi, ka auklītes palīdz.
Otrkārt, Dzenīte tagad saka, ka ne jau par bildēm tiek runāts, bet par to tekstu zem bildēm vai vēstījumu. Kur loģika? Vai tad no trim pieminētajām meitenēm min tekstos, ka ir perfektas mammas?
Laikam Danenbergsone iegrauza kaut kādā veidā, ka atsevišks blogs posts bija jāraksta, kurā nav logikas :-D
15.02.2019 13:00 |

Reitings 899
Reģ: 23.08.2016
Strīds starp "mammām" pilnīgs sviests. Man radās iespaids, ka Dzenite kopē Valdmanes un Saulietes strīdu, lai būtu par ko par ko parunāt. Nu nesaprotu, kāpēc jāuzbrauc "pozitīvajām" mammām. Visi taču zina, ka IG nav reālās dzīves atspoguļojums, un tāpat ir pietiekami daudz "reālo" mammu ig konti. Dzenītes brends ir dvīņi & smaga mammas dzīve. Jauki, bet ne visiem tas interesē. Man labāk patīk paskatīties smukas Danenbergsones ģimenes bildes - un es tāpat zinu, ka viņai kā mammai diviem mazajiem nav viegli. Bet ne visi vēlas katru dienu lasīt žēlabas. Dzenītei nu dien sakāpis, ja domā ka mūžīgā čīkstēšana viņu padara par reālo dzivesgudro mammu.
15.02.2019 13:34 |

10 gadi
Reitings 493
Reģ: 29.01.2009
Kā ne-mamma sekoju gan dzenītei, gan vienai dvīņu mammai, kas nāk no manas dzimtās pilsētas. Manuprāt, tas ir šī brīža trends - insta mamma ar saviem insta bērniem. Kaut kā šķiet par daudz “to bērnu un grūtās dzīves ar viņiem” sociālajos tīklos. Es ticu, ka nav viegli un ko gan es vispār par to zinu!? :-D Bet ir mazliet par daudz un pārāk nomācoši. Varbūt ir kāds insta konts par pozitīviem, enerģiskiem cilvēkiem, kas paši kaut ko audzē, iekopj savu dārzu, siltumnīcu, stāda mežus vai ir pārcēlušies no pilsētas uz laukiem,mazu pilsētu un maina savu uztveri, dzīves paradumus...? Nu jebkas jēgpilnāks par mammu kariem? (t)
15.02.2019 13:44 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Man jau šķiet, ka lielai daļai nepatīk klausīties mūžīgas žēlas, citu žēlabas, jo visiem ir savējās. Tas ir kā draudzene, kurai mūždien iet sliktāk kā tev, ja tu esi nogurusi, tad viņa dubultā un tam visam vienmēr ir pamatojums, kā viņai - dvīņi. Man šķiet, ka jābūt mazliet muļķei, lai tiešām pozitīvie akounti dzītu depresijā un negatīvā puse liktu justies labāk - wow, atklāji ameriku, arī vēl kādai iet grūti, it kā ārpus IG nepazītu citas mammas, savu mammu, omi utt ar kurām parunāt kā tad ir ar tiem bērniem.
15.02.2019 13:47 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
Redzējāt Saulietes mammas vēstuli Jutai, kuru Jutu storijā ielika? Sauliete pateica, ka Valdmane publicēšanas dēļ esot slima ar galvu, bet te drīzāk izskatās, ka tās slimās te ir mammuks un meituks. Abas kaut kādas dumas - mammai ņemt un izdomāt kaut ko vēl dirst virsū :D lol
15.02.2019 13:59 |

Reitings 1937
Apskatijos, neredzu nekur :-D
15.02.2019 14:02 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
Nightsky, tas vakar bija. Droši vien jau pagājušas tās 24h.
15.02.2019 14:03 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Sauliete vispaar shii riita Insta storijos izskatiijaas piepampusi taa, itkaa buutu plostojusi needeelju no vietas.
Manupraat, vinja par daudz lieto visus tos vitamiinus un dreinus. Var jau lietot sameera robezhaas, bet ja dzer katru dienu kokteiljus kuri ir vitamiiniem bagaati ( Kaa vinjas sludina ) , tad veel tur visaadus draineffect pulverus, kolageena pulverus , vitamiinu tabletes.. Kas par daudz- tas par skaadi.
15.02.2019 14:04 |

Reitings 1937
A ko viņa tur rakstīja Jutai?
15.02.2019 14:04 |

Reitings 114
Reģ: 29.11.2018
Kadel jadalas ar sava berna atraugam instagram diskusija? Pretigi.. un Latvija vispar katra otra ar bernu pie saniem deve sevi par blogeri, jo vismaz ir zinaashanas vienaa jomaa :-D
es visu nakti pavadīju ar viņu barojot, gaidot atraugu + piena strūklu, tad nomainot gultas veļu sev, pidžammu sev, bērnam, jo slapjšs bija viss, atkal viņu baroju, jo tak kuņģītī nekā nav, atkal stāvus tikai un vien'īgi, gaidīju atraudziņu, ja paveicās nevajadzēja pārģērbties, ja nepaveicās, atkal pārģērbu mūs abus.
15.02.2019 14:11 |

Reitings 150
Reģ: 19.01.2019
Es paskatījos dažus pēdējos Saulietis storijus Lilit ietekmē, protams. Viņa regulāri ar aizpampušām acīm no rītiem, nu tur vai tikai tiešām nav nieres sabeigtas, normāli tas nav, visu laiku kaut kāda tūska, ko projām var dabūt tikai ar urīndzenošajiem utml. preperātiem.
15.02.2019 14:12 |

Reitings 150
Reģ: 19.01.2019
*Saulietes
15.02.2019 14:15 |

Reitings 114
Reģ: 29.11.2018
Es paskatījos dažus pēdējos Saulietis storijus Lilit ietekmē, protams. Viņa regulāri ar aizpampušām acīm no rītiem, nu tur vai tikai tiešām nav nieres sabeigtas, normāli tas nav, visu laiku kaut kāda tūska, ko projām var dabūt tikai ar urīndzenošajiem utml. preperātiem.

arii to pashu padomaaju.
15.02.2019 14:21 |

Reitings 2196
Reģ: 21.02.2015
Mani drīzāk ļoti izbrīnīja Dzenītes atbildes meitenēm - būs jau labi, turies, ieelpo valentīnu, izelpo mīlestību utt. Ļoti rupji un Tā nenotiek publiska komunikācija! Tā var rakstīt privātās sarakstēs ar saviem čomiem, bet ne savai auditorijai, ja sevi pataisi par publisku personu.
15.02.2019 14:25 |

Reitings 625
Reģ: 01.02.2015
A ko viņa tur rakstīja Jutai?

tas bija viens teikums, citēšu aptuveni: "tu esi narrow mind mele - izliec shito publiski" :-D labāk neko nebūtu rakstījusi, nopietni.
un Sauliete vēl atļāvās uzbraukt par to, ka Jutai bija jādomā ar galvu, kā viņa atļaujās publicēt to, ka viņas mamma viņai esot uzrakstījusi. viņai būtu jāciena viņas mamma, viņas mamma tak ir 2x vecāka par Jutu. nu wtf? :-D Saulietes mamma pati raksta, pati palūdz, lai publicē, nedomādama par sekām (cik nožēlojami tas izskatīsies no malas), bet Jutai redz par to bija jāpadomā viņas vietā (t)
15.02.2019 14:26 |

Reitings 235
Reģ: 18.01.2018
Mani drīzāk ļoti izbrīnīja Dzenītes atbildes meitenēm - būs jau labi, turies, ieelpo valentīnu, izelpo mīlestību utt. Ļoti rupji un Tā nenotiek publiska komunikācija!
Piekrītu, tāda nievājośa attieksme! :) It kā gribētu baigi parādīt, cik "chillīgi" augstprātīgi viss :D
15.02.2019 14:32 |

Reitings 119
Reģ: 24.01.2019
Tāpat nesaprotu to uzbraucienu citām mammām, kam ir viens vai divi dažāda vecuma bērni, ka redz viņas nesaprot ka ar dvīņiem ir grūtāk (viņi vismaz ir viena vecuma, plus/mīnus attīstās līdzīgi), es atvainojos, vai tad kad ģimenē ienāk otrs bērns, tas pirmais ar savām vajadzībām pazūd, ir tikai viens bērns?! Vai arī tas vecākais automātiski kļūst par aukli?!

Protams, atkarīgs, kāda vecuma starpība, bet man tuvā ģimenē ir divi - bērni 8mēneši un 3,5 gadi. Mamma pati saka, ka ir ļoti viegli ar vecāko (jau kopš bērnam palika 3gadi) un, ja būtu divi mazie, nojūgtos. Arī es, kad pieskatu šos bērnus, man ar vecāko praktiski nav jāauklējas tā kā ar bēbi. Nespēju iedomāties, kā var nomierināt divus brēcošus bēbjus vienlaikus, piemēram.
15.02.2019 15:27 |

Reitings 1937
Nu ar dvīņiem ir citādi, zinu vairākas dvīņu mammas, visām viņām ir vēl trešais mazais, ko zinu, tieši sagadījies, ka dvīņi ir mierīgāki. Nu bet protams, ka tas ir grūti, bet citas mammas tāpēc nav nenogurušais un nesēž visu dienu lakojot nagus:-)
15.02.2019 15:38 |

Reitings 1937
Haha, nu fantastiski, Jutai jāciena Saulietes mamma, jo nu viņa ir saulietes mamma:-D
15.02.2019 15:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits