es visu nakti pavadīju ar viņu barojot, gaidot atraugu + piena strūklu, tad nomainot gultas veļu sev, pidžammu sev, bērnam, jo slapjšs bija viss, atkal viņu baroju, jo tak kuņģītī nekā nav, atkal stāvus tikai un vien'īgi, gaidīju atraudziņu, ja paveicās nevajadzēja pārģērbties, ja nepaveicās, atkal pārģērbu mūs abus.
Es paskatījos dažus pēdējos Saulietis storijus Lilit ietekmē, protams. Viņa regulāri ar aizpampušām acīm no rītiem, nu tur vai tikai tiešām nav nieres sabeigtas, normāli tas nav, visu laiku kaut kāda tūska, ko projām var dabūt tikai ar urīndzenošajiem utml. preperātiem.
A ko viņa tur rakstīja Jutai?
Mani drīzāk ļoti izbrīnīja Dzenītes atbildes meitenēm - būs jau labi, turies, ieelpo valentīnu, izelpo mīlestību utt. Ļoti rupji un Tā nenotiek publiska komunikācija!Piekrītu, tāda nievājośa attieksme! :) It kā gribētu baigi parādīt, cik "chillīgi" augstprātīgi viss :D
Tāpat nesaprotu to uzbraucienu citām mammām, kam ir viens vai divi dažāda vecuma bērni, ka redz viņas nesaprot ka ar dvīņiem ir grūtāk (viņi vismaz ir viena vecuma, plus/mīnus attīstās līdzīgi), es atvainojos, vai tad kad ģimenē ienāk otrs bērns, tas pirmais ar savām vajadzībām pazūd, ir tikai viens bērns?! Vai arī tas vecākais automātiski kļūst par aukli?!