Dzenītes posts man šķiet, bija atbilde Dvinskai 8-) :-D Pirms pāris dienām Dvinska diezgan asi storyā runāja par: ".. ar ko mana tīrā māja ir sliktāka par tavu netīro? Tāpēc, ka rādu tīru māju, smaidīgu bērnu un nerakstu, ka šodien sakasījos ar vīru, mana dzīve nav reāla? Ikdienā ir pietiekoši daudz negatīvisma, negribu to arī savā instā. Kāpēc vispār jādalās ar sliktos, ja var vairot un dalīties ar labo..." Utm, utm....
Tādēļ arī Dzenīte uztaisīja bildes un jautāja, vai bilde kur" viss slikti", ir tik slikta. Un beigās piebilda-katram savs!
Savukārt Danenbergsoni pieminēt izaicināja komentārs. Kristīne Kristībei (ha-ha smieklīgi lasās) uzreiz arī atvainojās, ka pieminējusi viņu konkrētam piemēram.
Es gan vispār nesaprotu to ņemšanos tām mammām jo tieši tā - KATRAM SAVS! Viena instā rāda visu reālo(slikti, labi, smuki, nesmuki..), otra instā rāda tikai labo un skaisto, no savas reālās ikdienas! Nu arī mazajos kontos (man, tev, kaimiņienei..) pārsvarā ir tikai smukās bildes, ar lietām un notikumiem ar ko gribas dalīties, gribas, lai citi redz. Reti kurš no "mazo kontu" lietotājiem atstāj savā instagramā pilnas izlietnes bildi, mašīnas nolauzto riteni, slimnīcas palātu utt