populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Lai arī Juta palīdz atvērt acis cilvēkiem, kuri, šķiet, ka kritiski domāt nespēj necik, abas ar Katrīni vienādas - liek tikai ekrānuzņēmumus no vēstulēm, kas man liekas varen smieklīgi! :)
14.02.2019 13:35 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Nu par uzturu runājot, es kaut kā sliecos uz to, ka arī veikalos visos plauktos pārsvarā ir drazas. Tie paši dārzeņi un salātlapas sasmidzinatas ar ķīmijām, ja nāk no LV tad vēl var cerēt uz ko eko līdzīgu. Tas pats ar gaļu, neticu ka rimčikā un tamlīdzīgos veikalos vispār var nopirkt tiešām labu gaļu. Nemaz nerunājot par produktiem kas safasēti iepakojumos pilni plaukti...sastāvs pilns ar visiem lētākajiem un nekvalitatīviem sūdiem.
Tas ka pusdienās ēd rimčika vistas fileju un salātlapas nenozīme ka nu baigi kādus vitamīnus uzņem un ķipa veselīgi dzīvo...
14.02.2019 13:45 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Tas ka pusdienās ēd rimčika vistas fileju un salātlapas nenozīme ka nu baigi kādus vitamīnus uzņem un ķipa veselīgi dzīvo...

Vienalga daudzreiz veselīgāk par pulveri.
14.02.2019 14:13 |

Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Drazes, bet drazas vistas filejā vai draza rūpnieciski ražotā pulverī, kurā produkts tiek pārvērsts pilnībā, no tā sākotnējā agregātstāvokļa ir tikai pulverveida konsistence. Tās lietas PAT NEVAR salīdzināt.
14.02.2019 14:16 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Es jau arī nesaku ka tas pulveris ir kas labs vai vienā līmenī ar pārtiku. Bet nu kopumā maz kas vispār ir tiešām veselīgs mūsdienās diemžēl :D
14.02.2019 14:26 |

Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Tos pulverus cik atceros jau labu laiku reklamē. Visi tie gudrie padomi, ka vajag ēst normāli utt. nez kāpēc tikai pēc bez tabu sižeta parādās. Pirms tam neviena no IG zvaigznēm neko neteica. Es neatbalstu NL, bet es nesaprotu to haiju kas tagad ir apkārt.
14.02.2019 15:16 |

Reitings 529
Reģ: 31.03.2018
Popularizē sevi vairāk katrs savā veidā .
14.02.2019 15:21 |

Reitings 786
Kas ir veselīgs vai neveselīgs. Pēc pasaules statistikas datiem cilvēka dzīves ilgums ir pieaudzis, cilvēki mazāk mirst no slimībām. Iespējams, tas ir farmācijas uzvaras gājiens, otrs variants pārtikas pieejamība, turklāt svaigas pārtikas pieejamība. Mēs jau varam uzskaitīt visas izgudrotās ķīmijas kuras iespējams kaitē cilvēka veselībai, bet fakts ka dzīves ilgums ir palielinājies ir neapstrīdams. Tātad ar visu to, ka augļi, dārzeņi tiek kaisīti tie uztur cilvēku pie dzīvības un ļauj tam nodzīvot ilgu mūžu.
14.02.2019 15:53 |

Reitings 786
Es nezinu nevienu kurš ēdot pesticīdiem "pilnos" dārzeņus no Rimi un uzēdot liesu vistas fileju dzīvo slimībās, liekā svara problēmās, problēmās kuru pamatojums ir uzturs, respektīvi nosacīti ievēro veselīgu dzīvesveidu jo uzturā uzņem gan dārzeņus, šķiedrvielas, olbaltumvielas un mazāk rafinētu cukuru un sliktas kvalitātes eļļas, vai rūpnieciski pārstrādātus produktus, bet zinu daudzus kuri bezjēgā ēd visādus maksimāli pārstrādātus produktus - desiņas, konservus, pusfabrikātus ar nenoskaidrojamas izcelsmes mehāniski atdalītu vistas gaļa u.c. brīnumiem, tiem diemžēl ar visu to ka dzīves ilgums ir normāls, ir citas kvalitātes dzīve - liekais svars, problēmas ar iekšējo orgānu aptaukošanos u.c. ar veselību saistītas problēmas. Vajag izvērtēt ko ēst!
14.02.2019 15:58 |

Reitings 235
Reģ: 18.01.2018
Šodien interesanta domu apmaiņa starp mammām zem Kristīnes Dzenītes pēdējā ieraksta. Dzenīte kā wannabeperfect mammu nodēvēja Danenbergsoni :) Man kaut kā K.Danenbergsones dzīve liekas organiska, ne uzspīlējums. Tiešām jau aiziet galējībās, ka labas lietas vairs nepastāv, ja nerunā par to, ka viss nav tā, kā izskatās. Nedaudz pārņēma sajūta, ka dažām mammām liekas, ja man viss nav tik skaisti, tad citām tā nevar būt realitāte.:D
14.02.2019 16:24 |

Reitings 786
Es arī pavilkos un palaīsiju dzen kontu, tieši pēdējo bildi. Apvainojumus Danenbergsonei es nesaprotu, mans bērns jau ir paaudzies, bēbīšvecums sen jau garām, bet es nekādi nespēju saprast šo cepienu par perfektajām mammām, atceros Kola bija tā kas uzcepa manā laikā grand blogu par realitāti, toreiz bija pamatīgs cepiens no visām pusēm, un arī tad kad man bija maziņš, es nesapratu to cepienu par insta idealizēšanu. Katrs liek taču kādas vēlas bildes, jā, es arī biju un esmu harmonijā ar savu mazo un nejuku prātā, turklāt nebij man +15kg kā tur komentāros ielikti un nestaigāju noplukušās trenuškās, ar 3 mēnesi viss gāja jau viegli. Lai es tagad mestu pūku uz perfekto mammu bildēm, atslābstam! Ja nespēj paciest to, lai dzēšas laukā no instagram un beidzot sāk dzīvot REALITĀTĒ.
14.02.2019 16:39 |

Reitings 2196
Reģ: 21.02.2015
Aiz gara laika palasīju komentārus pie tās Kristīnes Dzenītes posta. Kaut kāds lēts pamatskolnieču gājiens, galīgi nesmuki no Dzenītes puses. Tāda vista. :-D Labi, raksti savā blogā, ko vēlies, liec savā IG, ko vēlies, bet kāpēc jāiziet uz kaut kādām personālijām un jāmin konkrēta persona? Ar mērķi aizskart?
Šķiet ļoti iedomīga, narcistiska (nepārtrauktie selfiji no treniņiem, commooon) un absolūti ne jauks un patīkams cilvēks. Un tā nemitīgā žēlošanās gan par būšanu ar dvīņiem, gan savu it kā sačakarēto augumu. Domāju, ka daudzas māmiņas būtu priecīgas par viņas augumu, bet viņai atkal viiiiis ir sliiiikti. Ja būtu tik slikti, tad nebūtu laiks ne treniņus vadīt, ne uz spēlēm braukt, ne pa skaistumkopšanas saloniem staigāt. Btw, jau sen viņai atsekoju.
14.02.2019 16:41 |

Reitings 119
Reģ: 24.01.2019
No ātru profilu apskates un dažiem izlasītiem tekstiem pie bildēm manai sirdij gan tuvāka ir Dzenīte gan vizuāli, gan pēc satura. Danenbergsone vizuāli atgādina Didrihsoni - izskatās tā lēti (tieši vizuāli).
14.02.2019 16:44 |

Reitings 786
Izlasot blogu ir sajūta, ka cilvēks ir pazudis REALITĀTĒ, reāli dzīvo IG pasaulē, es domāju, ka viņai ir atkarība no šī sociālā tīkla ar visu to ka ir 2 mazie kuri pēc vinas teiktā prasa milzumdaudz rūpju.
14.02.2019 16:46 |

Reitings 119
Dzenīte pēc satura nedaudz atgādināja Baibu un Gustavu youtubē (nezinu, vai viņiem ir IG) - skatījos gan tikai tad, kad Baiba bija stāvoklī un kad tik tikko piedzima meitiņa, vairs neskatos, bet toreiz bija daudz reāli apraksti par grūtniecību utt, kas noteikti daudz vairāk palīdz saprast visu to procesu, sajūtas un realitāti, kāda ir, kad gaidi bērniņu un kad piedzimst. Tādus cilvēkus patīkamāk skatīties nekā vienkārši make up, ziedi, makarūni, bērni kārtīgi pie eglītes utt.
14.02.2019 16:47 |

Reitings 786
Bet kamdēļ ir tā jādzīvo INSTAGRAM pasaulē? Vai tad dzīve te, pie vīra, bērniem nepietiek? Kāds ir mērķis tur rakstīt visus tos penterus, domāt par citu perfektajām bildēm utm.? Ko cilvēks no tā iegūst?
14.02.2019 16:49 |

Reitings 119
Kā jau teicu, es nevienai vispār nesekoju, tāpēc nezinu, cik bieži dalās savā dzīvē meitenes, bet pēc bilžu daudzuma neizskatās, ka Dzenīte būtu vairāk atkarīga nekā Danenbergsone. :D
Man principā ir vienalga, kādas bildes kāda liek, priecīgas vai depresīvas, es tikai pateicu, ka saprotu, par ko Dzenīte runā, bet katram jau sava gaume un intereses.
14.02.2019 16:53 |

Reitings 235
Es pēc šiem Dzenītes komentāriem arī nedaudz citādāk uz viņu paskatījos, jo likās nevajadzīgi tas viss. Bet Kristīne Dzenīte vēl man nešķiet, ka tik ļoti aktualizē to viss ir slikti. Dvīņu mammai @vbrale gan atsekoju, jo tur ļoti uzspīlēti parādījās tas, ka viss ir slikti, jo viņai ir DVĪŅI. Ja kāda mamma, kurai viens bērniņš iekomentēja, tad pretī uzreiz apmēram tev nesaprast, tie ir dvīņi! :D Ko?:D Mūsdienu sabiedrībai vajadzētu tiešām vairāk izkāpt realitātē un neskatīt visu caur savu prizmu ! Mums katram ir dažādas problēmas, bet vai tas, ka kādam tās ir citādākas uzreiz nozīmē, ka mana problēma neeksistē? Ak ego ego ! :)
14.02.2019 16:56 |

Reitings 119
To profilu pat neskatīšos, bet vai tad tiešām ar dvīņiem nav grūtāk? Nu kā var būt tāpat kā ar vienu? Man šķiet, ka pat divi bērni dažādos vecumos ir vienkāršāk nekā dvīņi, jo viens tomēr ir vecāks un vairāk kaut ko prot. Var jau būt, ka kļūdos.
14.02.2019 17:07 |

Reitings 235
Es nenoliedzu, ka ir grūtāk, bet tā komunikācijas maniere gan man nešķita nekas labs!
14.02.2019 17:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits