populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 529
Reģ: 31.03.2018
Šodien Sauliete visus vakardienas storijus jau izdzēsusi ārā.
Man savukārt pilnīgi vienalga ko kāds lieto un ko nē. Nesaprotu par ko viss šis ir, neviens nevienam nespiež to lietot, gribi pērc m gribi nepērc tik elementāri. Man šitie visi NL sūdi neinteresē , bet netaisos tagad likt ig par to cik viss ir briesmīgi.
Tās kuras saka ka Juta beidzot pateikusi taisnību, nu neko viņa tur jaunu nepateica, viss jau tā sen bija zināms pat nemēģinot lietot.
14.02.2019 08:48 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Sauliete tiešām neprot uztvert kritiku! Man pilnīgi kauns bija skatīties kā viņa reaģē.
Bet ziniet, es vairāk brīnos par to, ko Jutai raksta, ka pateicoties viņai atvērās acis. Cilvēkiem vispār nepiemīt kritiskā domāšana? Paši ar savām smadzenēm nespēja saprast?
Es sekoju vēl tādai iindzy - forši viņai bērni un arī it kā sakarīga. Bet tas NL arī izskalojis smadzenes, šodien stāsta, ka viņai slinkums taisīt pusdienas un ēst, tāpēc dzer tos pulverus. Ja nemaldos, dzer katru dienu. Nu wtf (t)
Arī Katrīna Puriņa - perlumamma.lv live video labi pastāstīja, ka tas nav ok. Īpaši ņemot vērā, ka jaunietes skatās un domā tas ir ok, dzert pulverus un priekš kam taisīt ēst.
14.02.2019 08:52 |

Reitings 2196
Reģ: 21.02.2015
Jā, cherr, es to pašu padomāju! Kā viena IG kaut ko pasaka, tā uzreiz tam notic. Kā Didrihsone noreklamē Drogās tonālo, tā visas pakaļ skrien, piemēram. Pašām sava galva uz pleciem vispār nav! Skumji, ļoti.(t)
14.02.2019 09:29 |

10 gadi
Reitings 3202
Reģ: 13.11.2011
Katrīna Puriņa vēl savā live video minēja, ka pie viņas ir vērsusies bērnudārzu audzinātāja. Mammas vedot bērnu uz dārziņu un dodot līdzi pulverus ko izdzert ēdienreižu vietā, Puriņa vairāk par šito sacepās.
Meitene kaut kur mineja, ka pati Sauliete esot gulējusi slimnīcā, jo trūkstot vitamīnu. Nu kur prāts turpināt lietot? Vēl tās duvultdevas drainefektam.
Es arī vienreiz nopirku to smārtu, itkā jau garšīgs, bet dien dienā nevaretu tādus dzert un paēdusi vispār no tā nejutos. Tagad nesaprotu kur man bija prāts maksāt tos 35eiro
14.02.2019 09:29 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
pati Sauliete esot gulējusi slimnīcā, jo trūkstot vitamīnu

Tas jau izklausās pēc viena tante teica. Nopietni kādu liek slimnīcā jo trūkst vitamīnu? :D to jau risina savādākā veidā man liekas...
14.02.2019 09:35 |

Reitings 2196
Reģ: 21.02.2015
Atcerējos, kas vēl mani nošokēja... Jutai IG storijā bija ielikta vienas meitenes vēstule, kur viņa stāsta, ka viņai no tā pulvera asiņoja zarnas. Un, kas pārsteidzošākais - viņa nevis pārtrauca lietot, bet nopirka vēl kaut kādu sūdu no tā NL. Wtf, cilvēki, jums galva vispār ir? :-O
14.02.2019 09:35 |

10 gadi
Reitings 3202
Reģ: 13.11.2011
Tas jau izklausās pēc viena tante teica. Nopietni kādu liek slimnīcā jo trūkst vitamīnu? to jau risina savādākā veidā man liekas...

Jutai to viena meitene bija atsūtījusi, storijos var atrast. Protams, tā varbūt nav taisnība, bet atceros kā slimnīcā gulēja.
14.02.2019 10:12 |

Reitings 119
Reģ: 24.01.2019
Peekaboo, nezinu par likšanu slimnīcā, bet man tuvs cilvēks gāja uz medicīnas iestādi gan potēt vitamīnus, gan pie sistēmas laist tai sakarā. Tiesa, nav tā, ka šis cilvēks ir pilnībā vesels, varbūt viņa slimība ietekmē to, ka tā bija jādara, bet mēs arī neesam redzējušas Saulietes medicīnisko kartiņu, tā kā visādi var būt.
14.02.2019 10:13 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Man kā topošam mediķim jau šī NL sērga ir līdz kaklam un vēlreiz pārliecinos , cik patiesībā mums ir lētticīgi cilvēki. Piesoli tikai naudu, augumu kā Dženiferai Lopezai un Mersi un saprāts ir aizvēries pavisam.
Un tā NL publika arī ir īstā novākusies ( protams nediskriminēju nevienu profesijas pārstāvi ), bet manā paziņu lokā , meitenes ,kuras izplata NL ir bez izglītibas jebkādas un viņas ir skropstu licējas, manikīristes, drēbju pārdevējas un visādi citādi baigās ekspertes. (Lieki piebilst Viegli iespaidojama publika)
Runājot par veselību, organisms ir pats tik gudrs, kā dators , kurš izvada toksīnus, veic tās saucamās detoksikācijas lietas, ja pati ēd veselīgu un sabalansētu produktu. Es , personīgi ēdu pareizi , bet gadās arī našķi , ko nokompensēju ar sportu un pastiprinātu ūdens lietošanu.
NL pulverīši, kuram pateicoties Tu neiegūsti svaru, drīzāk veicina Tava organisma dehidratāciju, atņemot Tavu ūdeni , kā visi drainefekti ,vai kā viņus tur sauca. Līdz ar to Tavs organisms zaudē ūdeni, kas tam nepieciešams , nevis zaudē svaru. Pulveris ko viņas jauc ar pienu, arī veido tādu nedabīgu masu, man personīgi būtu bail tādu dzert.
Krievijas zvaigznes , kas viņu reklamē, esmu ievērojusi , viņas nedzer to , bet gan tikai publisko kā taisa un kā lietos. Tas man atgādina kā shēmu, ko viņi kā mentori māca arī šeit, ja nevēlās lietot.
Olga Kazakova no Kanikulji v Meksike realitāte šova arī ir tā izplatītāja , lieki piebilst viņai ir perfekts ķermenis, bet viņa reti iet uz sporta zāli un uzturā lieto ne-to veselīgāko pārtiku, lai uzturētu tādu augumu. 99% esmu pārliecināta , ka viņai ir bijusi " liposuction", jo viņai tur ir viss veselais komplekts - krūtis silikona, lūpas (ar fillēriem ko noliedz), plazma sejā injicēta.
Anna Aksyuk arī Krieviete, kas kādreiz izplatīja NL, ļoti kā Saulriete x5 diena storijos lika , ka tikai no tā pārtiek un kačājas. Pirms laika viņa noņema visas NL bildes un emblēmas ,pasakot , ka tas nav tas ko viņa grib dzīvē darīt. Visi viņai jautāja - Kapēc? Kāds ir iemesls? Viņa to nekomentēja, bet lieki piebilst tagad viņa ir "plant based" piekritēja un sludina veselīgu dzīves veidu. Arī neslimo tik ļoti kā ar NL, ko gan viņa atzina (jo esot bijusi novārdzināta imunitāte). Bet viņa kā Olga arī ir veikusi tauku atsūkšanu, fillero lūpas, silikona krūtis, plazma sejā ,kad lietoja NL produkciju un tagad.
Man prieks , ka Puriņa iesaistijās tajā, kā topošais ārsts ar saviem speciālistiem, kuri gatavi par to runa. Es pati vairs neticu Latvijā saucamie influenceri, kuri izmanto savu popularitāti ,lai kaut ko pārdotu ,vai noreklamētu ko sponsori viņiem nosponsorējuši , vai samaksā par to.
Tā vietā varētu izmantotu šo plantformu ,lai izglītotu mūsu cilvēkus, jo tā vien izskatās , ka lielākā daļa jauno sieviešu skrollo Instragramu un ir šo reklāmu upuri.
Juta arī malacis, man ar viņu ir bijusi saskarsme , ļoti patīkams cilvēks. Mani neintresē viņas privātā dzīve , nedz ko viņa dara ar savu ķermeni. Tā ir viņas darīšana. Bet kā cilvēks , ar viņu ir patīkami komunicēt.
14.02.2019 10:53 |

Reitings 119
Reģ: 24.01.2019
Puriņa izklausās un izskatās ļoti jauka sieviete.
14.02.2019 11:02 |

Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Nu, lai būtu ļoti slaids pilnīgi pietiek, ka tu vienkārši ļoti maz ēd, pat ja ēdiens ir "neveselīgs", tu vienkārši dienas laikā to apēd pārāk maz, lai pieņemtos svarā. Var arī ar burgeriem notievēt, jo burgeri nemaz tik trekni nav, ja vien nenoēd mega komplektu un tā ir viena no 3 maltītēm dienā.
1 Big Mac ar bekonu ir 600 kalorijas, ja tu dienā apēd 2 Big Mac un viss, dzer visu dienu ūdeni vai uzdzer citronūdeni, zaļu tēju, tad ātri vien tievēsi, mēneša laikā nometīsi 5 kg ar tādu diētu, bet cits jautājums cik augsta uzturvērtība ir šim produktam, kāda būs pašsajūta un nestaigāsi apkārt izbadējusies, vai nejutīsies nomākta un neveselīga, jo produkts nav dzīvs, tajā ir maz dārzeņu, šķiedrvielas, un ir nezināms proteīna avots - gaļas kotlete.
Līdzīgs stāsts ir ar šiem pulveriem, kā sasmalcināts pulveris var iedot to ko dzīvi produkti, nevar, tā ir acu aizmālēšana, cilvēkam ir jābūt pilnīgi neizglītotam lai nesaprastu, ka šie produkti nav veselīgs uzturs.
14.02.2019 11:03 |

Reitings 786
Instagram vispār gadu gaitā ir pārvēties, izskatās ka tā ir kāda biznesa platforma, kurā vairums "biznesmeņu" nemaz nemaksā nodokļus, neregistrē savu darbību un ir pilnīgi nekontrolēta. Turklāt daudzu smadzenes tiek iespaidotas, līdzīgi kā šie pulveri, neskaitāmi "uztura" guru bez izglītības, tā pati ATKAL FORMĀ, u.c. fitnesisti gūst materiālo labumu, mans uzskats ir stingrs - ja TU STRĀDĀ ar CILVĒKU VESELĪBU, TEV ir pienākums iegūt vismaz 1 līmeņa izglītību - tas ir kā minimums, lai vispār sniegtu kādus ieteikumus, kur nu pelnītu naudu!
14.02.2019 11:08 |

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 15.05.2013
Diezin vai tikai man šķiet, ka Puriņa ar savu stiepto runas manieri atdarina dr. Matuli? :-D
14.02.2019 11:09 |

Reitings 786
Citādi mēs visi varam būt PSIHOLOGI, MEDMĀSAS, PEDAGOGI, PII SKOLOTĀJI UN PAT AUKLES KURĀM NEPIECIEŠAMI KURSI bet alga teju minimālā. Kāpēc šīs profesijas standartā ir nepieciešama izglītība, bet visādas atkal formā un diētas var bliezt bez nekā, rakstīt ēšanas plānus un pelnīt?
14.02.2019 11:10 |

Reitings 786
Es saprotu, ka viņām ir piekrišana jo viņu salāti un siļe biezpienā ir iekļauta uzturplānā un kas tur tāds, jauns ritenis nav atklāts, bet apakšā šai zinātnei ir medicīniski izskaidrojumi, es pati esmu runājusi ar sertificētu uztura speciālisti, tas nav tikai stāsts par siļes fileju ar kartupeļiem un biezpienu vai NL pulverīti!
14.02.2019 11:12 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
A kā tur ir, PVD ir apskatījis sastāvu un sertificejis? Pavīdēja taču ziņas, ka nav EU zīmoga, līdz ar to tirdzniecība šeit ir nelegāla? Ko teica Bez Tabu?
14.02.2019 11:19 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Loģiski, ka aizvietojot ēdienreizi ar dzērienu svars kritīs :-D tad jau labāk iedzert piparmētru tēju un uzkost banānu vai uztaisīt smūtiju no augļiem un ogām (sanāks lētāk+veselīgāk par pulveri).
.
Smieklīgi, ka tā Katrīne atkārtoja "jāskatās, ko liek mutē" (atbildot uz to, kāpēc Jutai svars pēc draineffecta pienāca klāt), pašai tikmēr bildītes ar kūciņām. Kā arī tie personīgie apvainojumi, pati uz sevi būtu paskatījusies.
.
Pārsteidza arī tie neskaitāmie "tu atvēri man acis"...ceru, ka tās ir pusaudzes, jo 20+ vajadzētu tā kā aptvert, ka tāds pulveris ir viens liels fufelis.
14.02.2019 11:34 |

Reitings 625
Reģ: 01.02.2015
NL viena smārta cena ir ap 2-3 eiro, ja nemaldos, dienā cilvēkam ir 3 ēdienreizes. Tātad tie ir 9 eiro dienā! Gandrīz 300 eiro mēnesī. Vienam cilvēkam! Bundžas cena ir 45 eiro, tā ir paredzēta 18 porcijām, viena porcija maksās 2.50 eiro. Tas taču ir nenormāli dārgi.
Piedodiet, atvainojiet, bet ja ķīmija ir dārgāka par normālu, ne to lētāko, ēdienu (tā pati fileja, salātlapas, dārzeņi utt.), tad par ko mēs runājam? (t)
Juta ielika linku uz video, kur vīrietis diezgan precīzi pateica, ka, lai arī sastāvs nl produktiem nav tik briesmīgs, cik sākumā varētu šķist (RU visi produkti ir sertificēti), nl produkti nav ne ar ko labāki par tiem produktiem, kurus var nopirkt jebkurā veikalā un kuri pircējam maksās 10x lētāk! Viņi nav ne inovatīvi, ne īpaši pēc sava sastāva. Visus vitamīnus varat dabūt 5x lētāk parastā aptiekā pie pārbaudītiem ražotājiem. Turklāt viņš arī minēja, ka bundžas pašizmaksas cena ir ap 200-300 rubļu, kas ir vispār zem 5 eiro :-D. Viņu pārsteidza tas, ka cilvēki pērk produktus ar šādu, nepamatoti augstu cenu, ja ir viegli pieejami letāki analogi. Nav jau brīnums, ka pārdevējas saņem tos 25 procentus atpakaļ, ar tādu uzcenojumu varēja saņemt arī 50% :-D. Bet nu labi, būs aitas, būs arī cirpēji.
14.02.2019 13:19 |

Reitings 625
Par draineffektu. Ja šis līdzeklis ir ar urīndzenošām īpašībām, tas tak ir nenormāli kaitīgi vesela cilvēka organismam. Ne velti visi urīndzenošie līdzekļi, kuri ir paredzēti, piemēram, cilvēkiem pirms operācijas, ir recepšu zāles!
Ja vesels cilvēks, kuram nav problēmu ar nierēm (kuras pilda šo šķidruma izvadīšanas dabisko funkciju) lietos šādu draineffektu, nieres pamazām var zaudēt savu dabisko funkciju un cilvēks tiešām var iedzīvoties pamatīgās problēmās ar veselību. Tas pats pampums no rīta būs garantēts katru dienu. Veselam cilvēkam nav jālieto katru dienu, kā Sauliete dara, draineffekti :-/
14.02.2019 13:28 |

Reitings 625
un jā, urīndzenošie līdzekļi (diurētiķi) ir bīstami ilgtošai lietošanai arī tādēļ, jo tie skalo ārā ar šķidrumu arī vitamīnus un minerālvielas
14.02.2019 13:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits