Man kā topošam mediķim jau šī NL sērga ir līdz kaklam un vēlreiz pārliecinos , cik patiesībā mums ir lētticīgi cilvēki. Piesoli tikai naudu, augumu kā Dženiferai Lopezai un Mersi un saprāts ir aizvēries pavisam.
Un tā NL publika arī ir īstā novākusies ( protams nediskriminēju nevienu profesijas pārstāvi ), bet manā paziņu lokā , meitenes ,kuras izplata NL ir bez izglītibas jebkādas un viņas ir skropstu licējas, manikīristes, drēbju pārdevējas un visādi citādi baigās ekspertes. (Lieki piebilst Viegli iespaidojama publika)
Runājot par veselību, organisms ir pats tik gudrs, kā dators , kurš izvada toksīnus, veic tās saucamās detoksikācijas lietas, ja pati ēd veselīgu un sabalansētu produktu. Es , personīgi ēdu pareizi , bet gadās arī našķi , ko nokompensēju ar sportu un pastiprinātu ūdens lietošanu.
NL pulverīši, kuram pateicoties Tu neiegūsti svaru, drīzāk veicina Tava organisma dehidratāciju, atņemot Tavu ūdeni , kā visi drainefekti ,vai kā viņus tur sauca. Līdz ar to Tavs organisms zaudē ūdeni, kas tam nepieciešams , nevis zaudē svaru. Pulveris ko viņas jauc ar pienu, arī veido tādu nedabīgu masu, man personīgi būtu bail tādu dzert.
Krievijas zvaigznes , kas viņu reklamē, esmu ievērojusi , viņas nedzer to , bet gan tikai publisko kā taisa un kā lietos. Tas man atgādina kā shēmu, ko viņi kā mentori māca arī šeit, ja nevēlās lietot.
Olga Kazakova no Kanikulji v Meksike realitāte šova arī ir tā izplatītāja , lieki piebilst viņai ir perfekts ķermenis, bet viņa reti iet uz sporta zāli un uzturā lieto ne-to veselīgāko pārtiku, lai uzturētu tādu augumu. 99% esmu pārliecināta , ka viņai ir bijusi " liposuction", jo viņai tur ir viss veselais komplekts - krūtis silikona, lūpas (ar fillēriem ko noliedz), plazma sejā injicēta.
Anna Aksyuk arī Krieviete, kas kādreiz izplatīja NL, ļoti kā Saulriete x5 diena storijos lika , ka tikai no tā pārtiek un kačājas. Pirms laika viņa noņema visas NL bildes un emblēmas ,pasakot , ka tas nav tas ko viņa grib dzīvē darīt. Visi viņai jautāja - Kapēc? Kāds ir iemesls? Viņa to nekomentēja, bet lieki piebilst tagad viņa ir "plant based" piekritēja un sludina veselīgu dzīves veidu. Arī neslimo tik ļoti kā ar NL, ko gan viņa atzina (jo esot bijusi novārdzināta imunitāte). Bet viņa kā Olga arī ir veikusi tauku atsūkšanu, fillero lūpas, silikona krūtis, plazma sejā ,kad lietoja NL produkciju un tagad.
Man prieks , ka Puriņa iesaistijās tajā, kā topošais ārsts ar saviem speciālistiem, kuri gatavi par to runa. Es pati vairs neticu Latvijā saucamie influenceri, kuri izmanto savu popularitāti ,lai kaut ko pārdotu ,vai noreklamētu ko sponsori viņiem nosponsorējuši , vai samaksā par to.
Tā vietā varētu izmantotu šo plantformu ,lai izglītotu mūsu cilvēkus, jo tā vien izskatās , ka lielākā daļa jauno sieviešu skrollo Instragramu un ir šo reklāmu upuri.
Juta arī malacis, man ar viņu ir bijusi saskarsme , ļoti patīkams cilvēks. Mani neintresē viņas privātā dzīve , nedz ko viņa dara ar savu ķermeni. Tā ir viņas darīšana. Bet kā cilvēks , ar viņu ir patīkami komunicēt.