Kkads stulbums kada jega dzivot instagrama?kas tas vispar ir instagrams?Ja jus katrai paprasat sev piemeram ja nezinatu kas tas instagrams ir vai jums vinshs ir vajadzigs?jus shobrid zvanat draudzenem taisat piknikus ejat balleties lasat graamatas,vel 1000 lietas darat un priecaajaties par dziivi BET NEE=tagad jums jaadzivo kaa uudelei peec kkaadiem likumiem,taa pat kaa jaageerbjas kkaa un jaazhesto kaa kkkaada cita?wtf?buut kopijai muusu laikos ir modigi?tas ir sviests,tie jau nav jusu likumi pec kuriem juus izveelaties dzivot,tie ir likumi peec kuriem juums uzspiezh dzivot,/ps es neesmu atpalicis degjeneraats,es esmu veel virs nr1 ,nu lauva,lauva neies vilkt zaljas zetjes un buut par klaunu tapec ka visi neesaa zaljas zetjes,lauva piees zalajaam zetjeem un ar domiigu seju prasiis=klau es tiko vienu tadu pashu kaa tu redzeeju nevaru saprast kursh kuru kopeejat tu vinju vai vinsh tevi?tas ja kko atbildees var pajautat=klau tu tik maksligs es isti nesapratu ta bija tava atbilde un tavi zhesti tas biji tu pats kas atbildeeji un zhestoji vai shiis atbildes kkur jau paneemi jo taa ir pareizi runaat un taa ir trendaa un tagad tu pakusteejies tu pats pakusteejies vai taa ir trendaa kusteeties tagad?smiekligi,es shiim kopijaam ar savu intelektu maaku domaaju galvu sagriezt ka vinji pashi nesapratiis kas vinji ir.Tie nav mani likumi instagrams,tas ka es neatzistu instagram un twiter nekadi nevar padarit mani par mazak veertiigu kaa tie,kas lieto,jo ja nu juus esat tikai aunu bars un izraadas ka tas nav pareizi?piemeram merkatji meerkatjojas kursh uzvelk spiidiigaaku kko tas galvenais meerkatjis?:D kapec man jaseko aunu baram?pie tam ja es zinu ka esmu lauva un es jutu ka mani atziist citi cilveki un sanak un parlieciba man ir par sevi.un padomajiet,ko jus varat dabut sekotaajos?kambodzhaa cilvekiem nav ediena izradieties vinu prieksha ar edienu un jums buus 1 000 000 kambodzsekotaju un jeega? un ar ko ar to 1miljonu sekotaju uz ko jus varesiet atstat iespaidu?da atkal uz vel lielakiem idiotiem,kuri domaas,ka 1m needushu sekotaaju ir veertiiba!:D