Sekoju arī šeit pieminētajai Danenbergsonei - man patīk gaiši,skaisti cilvēki. Tas,cik viņa ir patiesa (jo iepriekš šeit apspriedāt to) - grūti pateikt. Smeļos idejas apģērbu salikumam, pašpikoju brīvdienu ceļvedi - ir vietas, kuras iepriekš ar ģimeni neesmu apmeklējusi. Atgādina,ka esmu sieviete un sieva, ne tikai mamma bērniem.
Didrihsonei labu laiku atpakaļ atsekoju - nebija izturams 101 storijs "čau,meičuki..Dievs man to, Dievs man šito (ne tāpēc,ka pats Dievs tiek pieminēts, bet gan tāpēc,ka šāds cilvēks ar ticību man "neiet kopā", tāda zaimošana vien sanāk. (t) )
Alpai arī atsekoju, jo kaut kas pēdējā laikā ar tiem rakstiem un storijiem nav. Grūti pateikt kas tieši, bet ir zudusi tā rozīnīte,kas viņiem bija iepriekš. :-/
Par Paulu runājot, arī vairākas reizes piesekoju un tik pat ātri atsekoju, jo - piesekoju tieši recepšu dēļ, bet tie n-tie storiji ar pusplikiem pupiem un pakaļu apriebās. Jā, tev ir silikoni,super! Apsveicu! Saprotu,kāpēc tos ielika, bet vai tad tiešām katru dienu tik ļoti jābāžas mums, sekotājiem, virsū? :-/
Ļoti patīk Virsnītes un Zeltiņu profili. Gaiši,skaisti cilvēki, interesanti (man aktuāli) raksti, ieteikumi.