populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Core- var jau būt, ka Tev taisnība un pārspīlēšana tā nedaudz ir! Bet nevar nepiekrist ka drosmīgi!
Par savu ķermeni nevajag kautrēties , es esmu no tiem cilvēkiem, kas uzskata, ka jebkura sieviete ir skaista! Tikai pašai tas jāsaprot
23.01.2019 10:02 |

Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Kurš tad saka, ka savu problēmu atzīšana ir drosme? Protams, zināmā mērā runāt par to, ka neesmu perfekta ir drosmīgi, jo pārsvarā jau cilvēki grib parādīt sevi labāku kādi viņi ir, bet otrs jautājums kādu mesidžu tas sniedz, vai apakšveļas foto ir tas labākais veids kā to darīt?
Es savus kompleksus uz āru nebāžu, drīzāk dzīvoju, un diemžēl tie mēdz saēst un paliek brīžiem grūti, būtu labi kādam izkratīt un saprast kā tikt ar to galā! Varbūt ka tie kas RUNĀ skaļi, tikai tā tiek galā ar to savu iekšējo velnu, un tad jau kāda starpība ko domā te cosmo vai kaut kur citur!
23.01.2019 10:24 |

Reitings 311
Reģ: 21.06.2018
Runājot par bildēšanos apakšveļā, ir tomēr atšķirība, vai uzliek make-up un saskaņo apakšveļu, vai bildējas "tikko no gultas", kā ir, tā ir. Bez make-up, neķemmētiem matiem, nesaskaņotu un ne pārāk glītu apakšveļu nesmuki izskatīsies arī 90-60-90 tipa sieviete.
Ja esi apaļīga un nekomplekso, var taču šādi:
23.01.2019 10:30 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Man tāda bildēšanās apakšveļā šķiet savāda gan apaļīgi, gan tievai meitenei. :-| Nu nevarētu es nekad iepostot tādu bildi soc. tīklos.
23.01.2019 10:42 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Es savos pusaudzhu gados saliku draugiem.lv taadas diezgan interesantas bildes - Biju pilniibaa apgjeerbusies bet ar taadaam diezgan seksiigaam pozaam. Tagad atceroties taas bildes man vienkaarshi ir kauns pa visu gjiimi. :-D
Un tad man teevs nodeva mizaa.. Kaa vinjsh ieraudziija taas bildes, es tiku nolamaata un vinjsh man prasiija vai man patiktu ja vinjsh tagad savaa profila bildee ieliktu bildi ar ,piemeeram, tiigjera raksta apakshbikseem un visi mani draugi to redzeetu.
Tad es riktiigi nokauneejos un kopsh taa laika man nav ne praataa naacis likt kaut kaadas seksiigaas bildes sociaalajos tiiklos. :-D
23.01.2019 10:47 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Es tomēr pamanu, ka apaļās sievietes publicē sevi apakšveļā vai atkailināti, tieši tās, kurām ir izteikti sievišķīga figūra. :-) Izceļ krūtis un vidukli, sapucējas, visām skaistas figūras, tik cik vairāk kg... takā mazliet šķiet pārspīlēta tā drosme, jo meitenēm jau nekāda vaina nav, viss ir parādīts labākajā gaismā, tieši tāpat kā pārējām, vienīgi tie kg plusā:-)
23.01.2019 10:51 |

Reitings 302
Runājot par kailajām bildēm internetā man gribas teikt to ko reiz izlasīju Fb- Jo dziļāks dekoltē jo lielāki kompleksi. Jo plikāka bilde jo lielāki kompleksi
23.01.2019 11:00 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Runājot par kailajām bildēm internetā

...
man patīk tās, kas ir mākslinieciskas un tiešām skaistas - ar pareizām ēnām, interesantiem leņķiem, krāsām, gaismu spēlēm, līnijām utt. (l)
Un tad ir vienkārši dibena nolikšana kameras priekšā stringos pludmalē, sporta zālē, mājās. (t)
23.01.2019 11:07 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
man patīk tās, kas ir mākslinieciskas un tiešām skaistas - ar pareizām ēnām, interesantiem leņķiem, krāsām, gaismu spēlēm, līnijām utt.
Un tad ir vienkārši dibena nolikšana kameras priekšā stringos pludmalē, sporta zālē, mājās.

Piekrītu, pati piesekoju fotogrāfiem kas vairāk tendēti tieši uz puskailu, kailu sieviešu fotogrāfēšanu, bet nu tiešām tādā mākslinieciskā veidā (ne kā sokolovs) :D
Tādas bildes liekas tiešam skaistas, interesantas, pati tādas gribētu.
Bet viss tas no sērijas te es bikini pie spoguļa, te es bikini pludmalē, te es apakšveļā gultiņā...nu sviests :D
23.01.2019 11:17 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
Šorīt atsekoju Dacei Alpai :D Tas pēdējā ieraksta teksts vienkārši norāva jumtu :D savos āliņģos laikam smadzeni apsaldējusi.
23.01.2019 11:55 |

Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Piekrītu Vilhelmīne, no viņas ierakstiem strāvo augstprātība, ka viņa piekopj visu veselīgo dzīvesveidu, ir super formā ar 2 sīčiem un tās rupības, paļubom utml., sen nav stilīgi tā runāt. :-) bet es viņai nemaz nesekoju, jo neliekas nekas īpašs, izlasīju tik par to s*** lauku dživi un pasmaidīju. Laukos cilvēki paši audzē savu produkciju un ja tomēr kā trūkst, lauku cilvēki brauc uz lielākām pilsētām un iepērkas tajā pašā Maxima un Rimi, vietējā bodē tik ārkārtas preces. Tik laikam to pilsētnieku smadzenēm nesaprast :-D
23.01.2019 12:10 |

10 gadi
Reitings 659
Reģ: 10.03.2012
Pilnīgi piekrītu Moonlady.
Nesen explorā uzgāju Evelīnas Pārkeres foto, kur viņa ir istabā, kreklā, fotogrāfs ārā, bilde aiz loga ar grāmatu. Nu ļoooti skaisti, manuprāt. Tā pirmā bilde tiešām ļoti glīta. (l)
bet paskatoties citus viņas postus, šur tur to plikumu (manai uztverei) ir par daudz. Kā arī tās pozas daudzviet asociējas ar to krievu baletdejotāju, kas savu špagatu taisa kokā un veikalā un kur tik vēl ne. :-D
Kas par daudz, tas par skādi. :-D
23.01.2019 12:15 |

Reitings 60
Reģ: 12.01.2019
Kur tad Evelīnai ir kādi plikumi? Pāris bildes peldkostīmā, kur lielākoties pat nav akcents likts uz plikumiem? Katrā ziņā nav nekas tāds kā raklinskai utt. Man šķiet, cilvēki, kas viņu nosoda konkrēti par "samaitātību" , vienkārši nevar pierast, ka viņai nav vairs 13, bet viņa ir jauna sieviete, kuras vecumā var būt pat ģimenes dzīve jau, nav viņai jāspēlējas ar lellēm.
Par sudrabkaiju domājams runā slikti daudzi tāpēc, ka viņa vienkārši daudziem nepatīk pēc rakstura/informācijas, ko stāsta video/publicē pie bildēm. Piemēram, man tā aprunātā bilde šķistu OK, bet apraksts ir reāli stulbs, līdz ar to kopējais viedoklis ir negatīvs.
23.01.2019 12:28 |

Reitings 302
Paulai Freimanei ir skaistas bildes, bet manuprāt arī par daudz reklamē savu ķermeni kà lētu preci! Viņai ir ar ko lepoties, protams! Bet atsekoju, jo apnika skatīties un viņas plikumiem!
23.01.2019 12:30 |

Reitings 302
Savlaik sāku sekot jo uzrunāja viņas receptes
23.01.2019 12:31 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Es atkal neizprotu Evelīnas Pārkeres nagus. Vot tā ir bezgaumība un šausmas kas ar nagiem darās :-D Varbūt tagad tas tā moderni, nezinu :-D
23.01.2019 12:45 |

Reitings 842
Reģ: 17.12.2018
Evelīna, lai arī jau pilngadīga, joprojām ir maza meitene, nu ko tur daudz no viņas var gribēt. Bet nu neskatoties uz savu vecumu (jaunumu), izskatās, ka meitēns zin ko grib un kā to dabūt.
Ķermenis vienmēr un visos laikos ir bijusi labi pārdodama prece, tāpēc nav ko brīnīties, ka daudzas/i to apzinās un to izmanto.
23.01.2019 13:00 |

Reitings 60
Reģ: 12.01.2019
Viņai ir 19 gadi, viņa studē augstskolā. Es nesaku, ka tas ir liels vecums, bet viņai ir visas tiesības veidot savu tēlu pieaugušāku nekā 13 gados.
23.01.2019 13:25 |

10 gadi
Reitings 659
Reģ: 10.03.2012
Kur tad Evelīnai ir kādi plikumi? Pāris bildes peldkostīmā, kur lielākoties pat nav akcents likts uz plikumiem?

Paskatījos vēlreiz. :-D nav man pretenziju pret bildēm peldkostīmā ceļojumos vai kādu reizi vasarā, bet visas tās gultā vai atplestām kājām, nasty skatienu, saldējuma laizīšana utt. man rada nedaudz vulgāru priekšstatu, un ir daži apraksti pie foto, kas to pastiprina. Bilde peldkostīmā no muguras man ir par daudz. :-D nu meitene simpātiska, pietiekoši daudz izdarījusi saviem gadiem, malacis, neko sliktu nesaku :-) tik man tās bildes (izņemot to vienu pie loga) neiet pie sirds un tāpēc es viņai nesekoju un man viņas pozas neinteresē. :-D mana "problēma" visticamāk, ir tajā, ka raugos uz jauniem influenceriem no mammas skatu punkta. Negribētu, lai mana meita liek tādas bildes vai uzskata par normu - pelnīt naudu izrādot ķermeņa aprises kā influenceris (s)
Man par foto reizēm svarīgāk ir vēstījums, doma, apraksts. Ja neredzu neko sev iedvesmojošu un aizraujošu, tad tas nav mans. Bet nesaku, ka tāpēc visi slikti.
23.01.2019 14:24 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Elvaa, man bija interesanti apskatīt šo profilu un "to šausmīgo plikumu" te ir daudz mazāk, nekā daudzos iepriekš apspriestajos. Bērni gan daudz seko un raksta vēl drausmīgākus komentārus, nekā daža laba šejienes tikumības eksperte.
Bet būtībā jau visa vaina ir uztverē. Es, piemēram smilšainā dibena bildē neredzu sava seksīguma izrādīšanu, manas pirmās domas, ir "vāu, vasara, saule, smiltis, kas līp klāt, jo ir brīvdienas, laiks un apstākļi, lai visu dienu vārtītos pludmalē. Vasara." Ja redz tikai pēcpusi un aicinājumu, tās ir nopietnas uztveres problēmas.
Kas attiecas uz bērnu un jaunu meiteņu ietekmēšanu, tas ir darbiņš mammām. Kur problēma pastāstīt savai meitai, par to, kas ir ok un kas nav? Par to, kādas kam var būt sekas? Par to, kā attiekties pret citiem un kā reaģēt uz citu attieksmēm? Un vispār par to, kas labs un kas slikts, lai ļautu galu galā vērtēt pašai? Runāt ar savu bērnu modelējot situācijas, iztirzājot rīcības un spējot arī loģiski argumentēt savu viedokli?
Tas nav influencera pienākums, rādīties tikai pieaugušiem un tas nav skolotāja pienākums bērnu audzināt un mācīt vērtības.
23.01.2019 14:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits