populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 60
Reģ: 12.01.2019
Man par ciemiņilzi pilnīgi vienalga, ne man viņa simpātija, ne es viņas heitere, bet jāatzīst, ka uzacis tiešām izskatās tā kā senākos laikos krievietes zīmēja, tikai nedaudz biezākas, bet forma tā pati.
21.01.2019 21:54 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Nu gan vistas!
Cilvēks rāda smukas bildes, ceļojumus, super figūru un priecīgus bērnus - Cosmietes ķengājas, ka tas viss ir fake un samāksloti, jo nevienam tik labi neiet.
Cilvēks ieliek stāstu par grūtu bērnību, pēcdzemdību depresiju, vai sasistu auto, uz reiz sākas riešana "ko mēģini iežēlināt?"
Nu kā gan lai izpatīk tik neapmierinātai auditorijai? :-P
21.01.2019 22:29 |

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Es īsti nesaprotu, kas visiem ar tām uzacīm. Atceros pirms pāris gadiem bija periods, kad modē bija šausmīgi smalkas uzacis, izraustītas vienā līnijā. Tad bija periods, kad ietetovēja diezgan uzkrītoši. Tagad šīs te ļoti biezās uzacis. Saprotu, ka var kaut ko pielabot, nedaudz izraustīt matiņus, kas aug kaut kur greizi vai piekrāsot uzacis, kuras pārāk gaišas uz sejas kopumā izskatās. Bet tomēr, tomēr jau daba veido to izskatu vislabāk - uzacis piemērotas sejas formai un matu krāsu piemērotu ādas tonim utt.
Par instagramu, nu nezinu. Man arī ir instagrams, paretam kaut ko ielieku. Bet, esmu piefiksējusi, ka man citreiz tādos gruzīgākos brīžos gribas ielikt kādu bildi, no sērijas - man viss forši. Un citreiz brīvākos periodos vairāk paskatos instagramu, tur visādus influencerus utt. un pieķeru sevi pie domas, ka mani gruzī tas, ka man nav tāda perfekta dzīve, kā viņiem, un gribas vairāk like utt. Un tad saprotu, ka jāpiebremzē ar šo aplikāciju. :D Tad nu grūti saprast, kā ir cilvēkam, kas praktiski visu laiku ir instagramā, kaut ko liek un seko citiem. Principā tāda dzīvošana ārpus realitātes vien sanāk, jo pārsvarā jau tur liek tikai tās pozitīvākās dzīves puses. Tāpēc vairāk vai mazāk sekoju tikai pazīstamajiem vai cilvēkiem, kuri liek kaut ko tiešām par konkrētu tēmu un savu privāto dzīvi neatspoguļo tik atklāti.
21.01.2019 23:00 |

Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Ļoti aizkustinošs raksts Ilzei. Tikai vēl vairāk apbrīnoju šo sievieti.
22.01.2019 11:01 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Ilzei ir burvīgi puikas, skaistākās un noteikti garšīgākās kūkas latviešu instagramā, apbrīnoju to roku stāvēšanu, trenēto augumu mājas apstākļos un vēl un vēl. Bet uzacis gan nezīmē tik štramas, lūdzu ;-)
22.01.2019 11:15 |

Reitings 41
Reģ: 03.12.2018
Vismaz kāds labums no šīs diskusijas - uziets cieminilzes instagram - nesen nodomāju, kā tad viņai klājas, par cik te vairs nav manīta.
Dažas klukstes te ir tiešām nožēlojamas. Kā dir*u plēš tas, ka kāds ir laimīgāks/ skaistāks/ veiksmīgāks. Es nesaprotu, jūs tiešām sajūtaties labāk izgāžot savu žulti? :D Ķip baigās zvaigznes esat, aiz kreisajiem profiliem par kādu ierēcot? "oij, es palīdzēju izraisīt drāmu, mana diena vismaz palika interesanta" "es esmu labāka par to un to, jo man viņā nepatīk tas un tas" malacis, sirsniņ, cepums tev, pa plecu uzsist?
Ir konstruktīva kritika, un ir nelaimīgās klukstes, kurām ka tik ieknābt. Jebkuram būtu jāmāk saņemt normāla kritika, bet ne jau jāņem vērā verbālā caureja no nelaimīgām vistām.
22.01.2019 11:18 |

Reitings 41
Reģ: 03.12.2018
Es runāju par tām klukstēm kā autore, nevis meitenēm kā Madonna ar ložmetēju. Man arī uzacis tajā bildē nešķiet simpātiskas.
22.01.2019 11:20 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Apskatījos dažus pieminētos profilus, nezinu, man Cieminilze un tā pati Danengbergsone atstāj jaukas, pozitīvas un darbīgas sievietes iespaidu. Šos profilus nevar salīdzināt ar Raklinskas ķermeņa izrādīšanu, Saulietes draineffecta murgu vai Didrihsones poļu štruntu pārdošanu.
22.01.2019 11:26 |

Reitings 150
Reģ: 19.01.2019
Bet principā jau galarezultāts ar nosaukumu “man nepatīk uzacis”, ir viens un tas pats, vai to pasaka smuki vai nesmuki. Varbūt vienkārši vispār atturēties un neteikt, ja nejautā? ;) Nu, tas tā.
22.01.2019 11:28 |

Reitings 60
Reģ: 12.01.2019
Nu tad jāprasa, vai nebūtu vienkāršāk atteikties no savu uzaču publiskās izrādīšanas, ja ir tik smagi klausīties, ka kādam tās uzacis šķiet nesimpātiskas? Ja izrādi, tad rēķinies, ka kādam patiks, kādam nepatiks!
Par aktieriem, dziedātājiem, tv cilvēkiem, politiķiem, lielākajiem uzņēmējiem utt cilvēki runā. Kopš parādījās influenceru lieta, arī viņi ir iekļuvuši sabiedrībā atpazīstamo cilvēku vidū. Bet, kā jau teicu, cilvēkam ir izvēle ļaut vai neļaut sevi aprunāt. Ir pat tādi aktieri, politiķi utt, kas būdami patiešām pazīstami un ietekmīgi, neatgādina par sevi vairākkārt dienā un par viņu privāto dzīvi apkārtējie zina minimāli.
22.01.2019 11:39 |

Reitings 276
Reģ: 19.12.2018
Kapēc te par Valēriju neviena nerunā? Viņa ir vienīgā, kurai sekoju. Nu vismaz no iepriekš nosauktajām nevienai nesekoju un pat negribas, ja neskaita Yana Bruk. Valērija man patīk, neliek reklāmas, ir tieša, atklāta, brīva savos uzskatos ;-)
https://instagram.com/lerabukinaa?utm_source=ig_profile_share&igshid=kso7vzjljfvn
22.01.2019 11:40 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Nu tā gan viss nekad nebūs, nerunāt to ko nejautā. Gluži nevienai te nav jāgaida uzaicinājums no kādas, lai par kādu tēmu runātu. Tikai nesaprotu, kāpēc tiek aizstāvētas tikai konkrētas insta meitenes, pie tam, tās, par kurām neviena neko tādu nesaka, tad arī sanāk liekuliski, ak man viņa patīk, nerunājiet ja nejautā, tā tur man nepatīk, drīkstat izteikties.
Liekas diez gan muļķīgi komentēt , lai pateiktu, ka drīkst izteikt tikai labo, citādi tev kompleksi.
22.01.2019 11:49 |

Reitings 624
Liekas diez gan muļķīgi komentēt , lai pateiktu, ka drīkst izteikt tikai labo, citādi tev kompleksi.

+++
Ja tiek izteiktas savas negatiivaas domas par kaadu , tad tas uzreiz noziimee :
1.Kompleksi
2.Skaudiiba
(t)
22.01.2019 12:01 |

Reitings 408
Reģ: 29.09.2015
Vienalga kurai kaadas uzacis un kruusu gali spiezas vai ne, kaada dala jums gar to..taapat ko dara vai nedara otras viirs un draugs. Cuuskas!!
Personiigi sekoju darba intereses ietvaros atsevishkaam sfeeraam liidzi, pa lielam skaistuma un dziives stila blogi nav mans laucins. Tomeer kaa reklaama sadarbiibai ir loti noderiigs.
22.01.2019 12:01 |

Reitings 624
Nu ir cilveki kuriem patiik izteikties skarbaak un tieshaak.
Ne visi ir kaa Didrihsones '' Meichukinji, es tagad esmu rimiitii ar Montinju, un paskatities ko es nopirkshu -shos jaukinjos skudru puuzniishus, vai cik garshiginji '' (l)
22.01.2019 12:05 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Ja cilvēks PATS sevi izliek apskatei un turklāt PATS vāc sev sekotājus, tad būtu jārēķinās ar visādām domām. Bet tik un tā nesaprotu, kā šādai diskusijai var būt tik daudz komentāru. :D
22.01.2019 12:06 |

Reitings 300
Reģ: 24.06.2010
Nebūtu brīnums ,ja tas pašas meitenes no cosmo IG liek laikus un komentē viņu bildes ,bet seit "noliek" :-D un vēl izstāstīs visām kādu viņu "skeletu":-D
22.01.2019 12:13 |

Reitings 235
Reģ: 18.01.2018
Ilzei ir burvīgi puikas, skaistākās un noteikti garšīgākās kūkas latviešu instagramā, apbrīnoju to roku stāvēšanu, trenēto augumu mājas apstākļos un vēl un vēl. Bet uzacis gan nezīmē tik štramas, lūdzu

Parakstos arī zem śiem vārdiem :) Ļoti skaista ģimene, bet pēdējais ieraksts diemžēl liekas par daudz uzspīlēts zinot śo diskusiju. Ja nebūtu śīs sarunas redzējusi, tad noteikti ieraudzītu citādāk.
22.01.2019 12:18 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Bet kāpēc , lai nelaikotu? Ja patīk bilde? Nu kas par sviestu. Vai nu jālej medutiņš vai aizveries un neseko nevienam. Es sekoju pārsvarā tikai pazīstamies un arī viņu ne visas bildes man patīk un ne visu personības šķiet super, ko man tagad, atsekot? Nelaikot to kas patīk? Tad neaizmirstiet nekad nevienā tēmā neko sliktu neteikt nevienai cosmo meitenei. Tad vai nu nekomentējat vai komentējat tikai, lai pabrauktu pa ausīm vai ja piekrītat.
22.01.2019 12:20 |

Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Uzacu mode Latvijā ir ļoti savdabīga, esmu pamanījusi ka ļoti izteiktas, krāso ar zīmuli vai ko, ka var redzēt, diezgan špāsīgi izskatās. Pati tā sev neķēmotu seju.
Šis manā skatījumā ir par daudz, un izskatās diezgan teatrāli
22.01.2019 12:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits