Es īsti nesaprotu, kas visiem ar tām uzacīm. Atceros pirms pāris gadiem bija periods, kad modē bija šausmīgi smalkas uzacis, izraustītas vienā līnijā. Tad bija periods, kad ietetovēja diezgan uzkrītoši. Tagad šīs te ļoti biezās uzacis. Saprotu, ka var kaut ko pielabot, nedaudz izraustīt matiņus, kas aug kaut kur greizi vai piekrāsot uzacis, kuras pārāk gaišas uz sejas kopumā izskatās. Bet tomēr, tomēr jau daba veido to izskatu vislabāk - uzacis piemērotas sejas formai un matu krāsu piemērotu ādas tonim utt.
Par instagramu, nu nezinu. Man arī ir instagrams, paretam kaut ko ielieku. Bet, esmu piefiksējusi, ka man citreiz tādos gruzīgākos brīžos gribas ielikt kādu bildi, no sērijas - man viss forši. Un citreiz brīvākos periodos vairāk paskatos instagramu, tur visādus influencerus utt. un pieķeru sevi pie domas, ka mani gruzī tas, ka man nav tāda perfekta dzīve, kā viņiem, un gribas vairāk like utt. Un tad saprotu, ka jāpiebremzē ar šo aplikāciju. :D Tad nu grūti saprast, kā ir cilvēkam, kas praktiski visu laiku ir instagramā, kaut ko liek un seko citiem. Principā tāda dzīvošana ārpus realitātes vien sanāk, jo pārsvarā jau tur liek tikai tās pozitīvākās dzīves puses. Tāpēc vairāk vai mazāk sekoju tikai pazīstamajiem vai cilvēkiem, kuri liek kaut ko tiešām par konkrētu tēmu un savu privāto dzīvi neatspoguļo tik atklāti.