Piekrītu, ka viss ir pārāk negatīvi aizgājis šajā diskusijā, cilvēciska kritika robežojas ar ņirgāšanos par otru.
Bet tas, ka tā celmiņilze publicēja it kā sevi attaisnojošu ierakstu Instagram, ir saprotami, ņemot vērā, ka ne visi spēj mierīgi jeb ignorējoši reaģēt uz savā virzienā vērstām publiskām replikām. Viņa, iespējams, patiešām izlasīja Cosmo diskusiju, jutās nedaudz aizskarta, nepatiesi aprunāta un vēlējās šiem komentāriem sniegt atbildes reakciju tāda satura stilā, kas viņai šķita visatbilstošākais. Mēs visi uz citu cilvēku kritiku reaģējam ļoti dažādi, un nav tādas vienas pareizās reakcijas. Un tomēr es arī uzskatu, ka viņas uzacis ir trakas, manuprāt, simpātiskai sievietei nevajag tā bojāt savu glīto seju. Less is more! Tiešām nekad neesmu sapratusi pārspīlēto uzaču trendu, kas ienācis modē pēdējos gados. Ok, ir tādas kurām skatuves grims attiecīga stila un noskaņas bildēs piestāv, bet nu ne visām un ne ikdienā. Es tā uzskatu, un es tā pasaku. Nu, ir kā Nike zīme. Bet tam jau ir domāti forumi - lai paustu savu viedokli.