populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 60
Reģ: 12.01.2019
Paskatījos ciemiņilzi. Tā pavisam noteikti ir atbilde uz šo diskusiju, jo viņa taču bija ļoti aktīva cosmiete, nezinu, vai tagad ir vai nav šeit, bet lasīt jau noteikti lasa vismaz šo diskusiju, ja viņu šeit apspriež.
Man ieraksts šķistu OK, ja vien nebūtu pēdējā teikuma - pirms spied pievienot savu viedokli padomā, kā tas tevi dara labāku blabla.
Cilvēki apspriež kāda instagramu, jo šis kāds ikdienā publiski dalās ar savu dzīvi un vāc sekotājus. Ja kāds nevēlas, lai par viņu runā, ir tāda iespēja kā nelikt katru dienu pa bildei un storijam. Publicējot sevi ir jārēķinās gan ar labiem, gan sliktiem komentāriem. Šīs sievietes, kas raksta šos ierakstus ar aicinājumiem paturēt viedokli pie sevis, rodas iespaids, ka kāds viņām tur pistoli pie galvas un liek dalīties ar katrām savām pusdienām, jogas pozu, ceļojumu, jaunu topiņu utt.
Tikpat labi var dalīties ar to visu un padarīt profilu privātu un apstiprināt tikai tos, par kuriem esi droša, ka neteiks neko sliktu. Bet nē, gribas taču vairāk sekotāju! Un reizē TIKAI pozitīvus viedokļus.
21.01.2019 18:36 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Frida567-pilniigi piekriitu.Noteikti ir jaareekinaas ar dazaadiem viedokliem!Visi nav uz "viena vilna"!Tas kas vienam liekaas wow,citam liksies nepienemams!
Vieniigais ,ko es domaaju buutu labi,ja to savu viedokli pateiktu taadaa pieklaigaa veidaa.
21.01.2019 18:43 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
frida567 +++
Plus jo vairaak meegjinaas attaisnoties savos Instagramos, jo vairaak sheit tiks apspriestas.
Danenbergsone,Alise Wild,Cieminilze..
Raklinska & Liiva Beerzinja sheit ir vienas no apspriestaakajaam , bet nekaadus attaisnojoshos un filozofiskus tekstus pie bildeem neliek. Turpina iepozeet un paraadiit thumbs up & viss notiekaas. :-D
21.01.2019 18:47 |

Reitings 842
Reģ: 17.12.2018
Nu kāds ir insta beibēm mērķis, izliekot visu savu dzīvi apskatei? Pavisam elementāri - savākt pēc iespējas vairāk sekotājus un saņemt naudu par reklāmām. Nu vēl tieksme pēc atzinības.

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Man vispār liekas dīvaini , ja sevi izliek publiskai apskatei un vēl speciāli vāc sekotājus, pateikt, lai patur viedokli pie sevis, nu tad tik pat labi arī pozitīvais viedoklis ir jāpatur pie sevis. Pie tam, neko traku jau nepateica, tikai par uzacīm, un uzacis tiesām derētu pamainīt, forma nav glaimojoša, tas pat nav negatīvi, drīzāk negatīvi būtu melot un glaimot cik skaistas, tai pat laikā klusiņām priecāties, ka staigā ar neglītām uzacīm. Protams, zem bildes un publiski neviens parasti neko sliktu neraksta, bet ja ir iespēja izteikties neitrāli, citur, tad tiek pateikts arī negatīvais.

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
NightSkay-man liekaas,ja tas nav saistiits ar bizness,tad cilveeki veelaas uzmaniibu,gribaas to atziniibu,komplimentus.Domaaju ,ka taa ir gadsimta slimiiba vairaak ,vai mazaak.
21.01.2019 18:51 |

Reitings 60
Reģ: 12.01.2019
Šie ieraksti ar "paturi viedokli pie sevis" droši vien savā ziņā arī ir reklāmas /sekotāju vākšanas gājiens, jo tiešām daudzi laiko un komentāros raksta "cik drosmīgi", "malacis" utt.
Personīgi man gan simpātiskākas šķiet tās, kuras nekā nereağē uz kritiku.
21.01.2019 18:53 |

Reitings 1937
Nu jā, tās meitenes bieži vien jūtas skaistākas un iekārojamākas dēļ laikiem un komentāriem, ja tas nav peļņas avots, barojas no - wow, skaistule utt. Protams, arī man ir patīkami, ja zem mana foto kāds iekomentē kaut ko pozitīvu, nokomplimentē, rada prieku, bet nu ne tā, lai es uz to ieciklētos, speciāl pozētu, izliektos 9 līkumos, ka tik gūtu atzinību... ja vēl pusaudzes, es saprotu, bet ja pieaugušas sievietes tā ārstē savus kompleksus vai jūtas pārākas par citām, jo redz visiem patīk... hmnn, ar bikini seksīgām bildēm, izkoptu insta un izrādot ķermeni nav nemaz tik grūti savāk daudz like, tas neko tiešām nepierāda....
21.01.2019 19:03 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Par Cieminilze
Sasmīdināja šis te
nu piedodiet ,atvainojiet uzacis vēl trakāk kā Didrihsonei ,kā Nike zīmes novilktas

:-D
Kur tavs stilista diploms, lai noteiktu, kur jābūt uzacīm un kādām? Šis nav konstruktīvs kritisms ko tu saki, bet gan brutāls heits, kur pa visām vīlēm spiežas ārā skaudība. Ar neapbruņotu aci var redzēt. :-) Tieši tāpat kā lietotāja KUBA un Stella100 (?) atstāja ļoti jēlas un prastas, neaudzinātas meitenes pēcgaršu.
Ir jāmāk novilkt robeža starp konstruktīvu kritismu un heitu, kurš tikai pierāda ka esi dīvānā pirdēju eksperte un kārtējā skauģe, jo redz kādai garāki mati, vai var atļauties kaut ko nopirkt to ko tu nevari.
Nu un ka zīmē uzacis vai liek mākslīgos nagus? Un kas tev no tā? Vai tev par to jāmaksā vai tava dzìvība no tā būs atkarīga? Nevajag savu subjektīvo viedokli (jeb precīzāk sakot heitu) pasniegt kā vislielāko heitu un objektivitātes kalngalu. |-)
21.01.2019 19:20 |

Reitings 1022
Un vispār, ja tās kuras saka savus pretīgos komentârus "pupi līdz zodam" un "uzacis kā Nike" iemetiet savu instagramu vai savas bildes un mēs izteiksim tādus pašus komentārus/viedokļus kā jūs sakat (tādā pašā stilā) par citām meitenēm un tad paskatīsimies kāds būs čujs (l)
21.01.2019 19:24 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Neka nebija! Mes te gadiem 99,9% viena otru apliekam un ari par izskatu tad kapec jus klusejat? Par kp ta insta cikses butu iznemums? Kuras ka trakas nonatopa sevi ekshibicione turklat
:-P
21.01.2019 19:37 |

Reitings 23
Reģ: 07.12.2014
Bēdīgi lasīt šo diskusiju, šo negāciju gūzmu.. mīļās meitenes, kāpēc vienmēr pārsvarā tiek uzsvērts negatīvais - “krūtis līdz zodam”, “uzacis kā nike zīmes”, “uzacis pa pus pieri”, “mākslīgais iedegums” un tā tālāk... piekrītu, ka izveidojot publisku Instagram kontu un regulāri to papildinot, Tu pats uzliec sevi publiskai apskatei, bet kāpēc lielākā daļa no jums šeit uzsver tikai trūkumus? Visām šīm sievietēm ir fantastisks augums un kvalitatīvas bildes. Piekrītu, ka ar kaut ko varbūt tiek pārspīlēts, bet šo visu lasīt ir pretīgi.. jau sen sekoju Ilzei un vienmēr esmu apbrīnojusi viņu- skaista sieviete, skaists augums, cepj brīnišķīgas kūkas..(l) nekad nebiju pievērsusi uzmanību uzacīm, tā vien šķiet, ka pašas esat perfektas. Vai tiešām publiski noliekot otru, jums izdodas celt savu ego?!
21.01.2019 19:37 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Un vispar tad jau par filmam nevar izteikt viedokli kamer neesi rezisors,par jebko saja pasaule jo nekas nav perfekts:-D
21.01.2019 19:38 |

Reitings 1937
Aj nemaz nevajag pārspīlēt, ne visas izsakas negatīvi vai truli noliek. Protams, dažas gan izsakas jēli un prasti, bet visā visumā daudzas saka arī pozitīvas lietas.
21.01.2019 19:41 |

10 gadi
Reitings 528
Reģ: 26.12.2009
Īsti nesaprotu Ilzes ierakstu Instagrama :-|
Kāda sakara rakstīt par savu bērnību utt . Katram ir bijusi grūti periodi ,bet lai to visiem tagad publiski liktu rakstīt ,nu nezinu :-/
21.01.2019 19:44 |

Reitings 23
Reģ: 07.12.2014
Vai es kaut kur teicu, ka pilnīgi visas izsakās negatīvi? Teicu, ka lielākā daļa..
21.01.2019 19:44 |

Reitings 29
Reģ: 13.01.2019
Ok,jā,to par pupiem par skarbu pateicu!
Atvainoties māku :)
21.01.2019 19:48 |

Reitings 1937
Te vispār liela daļa ir novirzījusies no tēmas. Un, ja taktiskāk tiktu pateikts, tad dažas piezīmes vispār ne cik ne riebīgas, vienkārši novērojumi, kas krīt acīs ne tik pozitīvā nozīmē. Tā jau skaidrs, ka meitenes skaistas un viss pārējais.
21.01.2019 19:48 |

Reitings 525
Reģ: 05.01.2016
Es laikam arī nesaprotu kāpēc bija tas viss jāstāsta.. droši vien emociju uzplūdā tas tika rakstīts. Ilze ir ļoti skaista sieviete un ticu, ka iemācīsies šādus ļaunus un žultainus komentārus nelaist sev klāt
21.01.2019 19:50 |

Reitings 1022
Es gan tāda veida profilus uztveru kā iedvesmas avotus, ir forši apskatīties ceļojumu bildes, pašadītas jaciņas. Uzreiz liek sarosīties, uzspraust pašai mērķus kaut kur aizbraukt vai kaut ko uztaisīt vai pagatavot.
Kāpēc man būtu jākoncentrējas uz uzacīm, paštonējošā pleķiem, ja varu izvēlēties koncentrēties uz dabas skaistumu un apbrīnot pasauli kaut vai caur ekrānu un svešinieka bildi? Pilnīgi pašai sagribējās uz Japānu aizbraukt. (l)
21.01.2019 19:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits