populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Tikko iedomājos, ka nekad neesmu krūšturi vilkusi ar domu "ka tik krūtsgali cauri nespīdētu" vai "krūtīm jābūt paslēptām" Man krūšturi ir atbalstam ikdienas gaitās - lai nelido pa gaisu, tā teikt.
Ka jūs savu vīriešu izvēli uztvertu tik nopietni kā nipeli :-D:-D
19.01.2019 22:16 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Dirst par citu meikapu, apgērbu skropstām, matiem gan ir ok, bet staigā bez puptura un izrādīt nipelus gan ir OK. Nu jā, pareizi, visas citas takš ne tādas, bet kad pašam uzkāpj uz varžacīm ojoj.
Es 1x neuzvilku krūšturi un pēc 5min atgriezos, jo krūtsgali spiedās ārā un krūšu forma, vēl padomāju kā citas spēj tā nostaigāt visu dienu, bet katram savs kas ir ok, bet kas nē un tad par to var dirst
19.01.2019 22:45 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Kosmētiku taču te apdirš tās pašas, kam no pupa bail :-D
19.01.2019 23:06 |

Reitings 842
Reģ: 17.12.2018
He, a diez kā šitās visas lokās, vemstās, gārdz un šņāc kad garām pa ielu noiet full komplekts - caurspīdīgs topiņš, kur krūšgali ārā spīd, īsi šorti, kur bulkas lien ārā, nepareiza dizaina nagi, nepareizas formas uzacis utt.??? (t)
19.01.2019 23:21 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Es nekad nevemstos un neizrādu, pie sevis padomāju, ka mjā... bet lai tak staigā, ja prasa viedokli par tāda tipa apgērbu, es atbildu, viss. Uz ielas nestaigāju klaigājot, ka fuj :-D
19.01.2019 23:24 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10576
Reģ: 29.01.2009
Man ieliktajā nagu bildē patīk dizains un pārējais šķiet - tie tādi nagi. Ja paskatās uz sieviešu rokām, cik tik dažādi tie nagi ir un, ja paši nagi ir neglīti, tad skaisti tos var uztaisīt tikai ar gēlu un pieaudzēšanu, manuprāt. Katrai pašai jāapzinās kas der, nereti tiešām šķiet, ka nesmuki nagi labāk izskatās nekrāsoti, nevis akcentēt to, kas neglīts.
Par Alisi (wild).. Vai tad viņi ir precējušies? Īpaši neinteresē, bet piefiksēju, ka viņu te saucat drauga uzvārdā. Kopš viņi tagad uz Taizemi aizbrauca, pačekoju, jo interesē. Mani pārsteidz divas pēdējās viņas pusplikbildes (pludmalē un pie gleznas), jo tas vairāk tāds skriet līdzi trendam variants un aprakts pie otras bildes bija nu ļoti tāds, ka ieplestām acīm lasīju. Nu ja nepatīk tas pms belly, tad nefočējies pusplika pms laikā..(t), nevis kā maza meitene taisnojas, attaisnojot kompleksu. Un kadrs, kur abi gultā.. Mārtiņš pēc gultā ievilkta padsmitnieka izskatās. Īsāk sakot, šīs trīs bildes man traucē uztvert viņas vēstījumu. Tas nav tas, ko vēlos redzēt viņai piesekojot.
19.01.2019 23:43 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Scandinavian, ir precējušies.:-)
20.01.2019 00:07 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Būtībā jau te visas apdirš visu :D
20.01.2019 00:30 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Ne visas sievietes spēj pull off cauri apğērbam redzamus krūšgalu apveidus, bet sieviete odettas bildē, manuprāt, to spēj (mani drīzāk nedaudz samulsināja bikšu stakle :-D). Protams, uz darba sapulci vai omes dzimšanas dienas balli es tāda neierastos, katram krūšturim vai nekrūšturim ir piemērots brīdis, bet kopumā man patīk. Un šodien kāreiz nopirku sev jau otru krūšturi bez polsterējuma, vien ar filigrānu mežğīni bļodiņās. Kurai cauri var redzēt visu ko. Trakoti skaists! (l) Jau redzu sevi un savus izspiedušos krūtsgalus pludmales brīvdienu reibinošajās vakara iziešanās. :-D
20.01.2019 01:36 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
Tàs kuras te trakoti sajùsminàtas par apaksvelu kurai cauri spiezas krusu gali.. jums ari patiktos, ja ikdienà citas sievietes tadus nesatu? Ta tiesi, lai jums gimii kriit, kad ejat kopaa ar savu draugu/viiru publikaa, pretim naak sexy beibe, krusu gali spid, sortini iisi, pakala lec araa, mos vispar plika zem kleitas?
Kas taa par mauciibu, nopietni :-O:-D
20.01.2019 04:25 |

Reitings 349
Reģ: 14.02.2012
Vispār, jau tas viss ir smieklīgi. Es tikai te padomāju, ko darītu tās, kurām tie krūšu gali utt. traucē, darītu piemēram Oskara pasniegšanas ceremonijā? Tur taču ir kur piesieties ojojoi.:-P
20.01.2019 07:41 |

Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Es IG nelietoju, bet diskusiju palasīju. Ļoti aizķēra No Use For A Name komentāra daļa:
Man personigi butu pretigi uz savas mates kailfoto skatities, kur nu vel ka visa pasaule to redzejusi, kam to vajag?

Es neesmu ārsts vai soģis, varu piekrist, ka kailo ķermeņu mūsdienās ir krietni par daudz visur - reklāmās, uz ielas, virtuālajā vidē. Kā likums vienmēr tiek kultivēti vieni un tie paši kailuma standarti - slaida, perfekta, milzu krūtis un dibens. Arī es pati savus kailfoto neplānoju publicēt internetā, jo tas ir zem mana goda. Man pietiek ar to, ka ikdienā saņēmu gana daudz (arī nevēlamas) uzmanības no pretējā dzimuma un ne tikai, lai vēl uzprasītos uz to virtuālajā vidē. Tomēr, teikt, ka būtu pretīgi redzēt savas mātes kailo ķermeni ir nedaudz greizi. Cilvēka (ne tikai sievietes perfektās) ķermenis ir skaists un interesants, tur nav no kā būt pretīgi. Un, es tiešām nesaprotu, kā un kādā vidē ir audzis cilvēks, kuram mute veras vaļā apgalvot, ka viņa mātes ķermenis raisītu nelabuma sajūtu ne tikai pašam, bet visai pasaulei.
Laikam, šajā sakarā vēl ilgi pastāvēs divas milzīgas nometnes - pārspīlēti ekshibicionisti un galēji konservatīvie.
20.01.2019 08:55 |

Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013
Nu ja nepatīk tas pms belly, tad nefočējies pusplika pms laikā.., nevis kā maza meitene taisnojas, attaisnojot kompleksu. Un kadrs, kur abi gultā.. Mārtiņš pēc gultā ievilkta padsmitnieka izskatās. Īsāk sakot, šīs trīs bildes man traucē uztvert viņas vēstījumu

Vai ne..
20.01.2019 09:19 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
No Use For... visiem nav tādi kompleksi kā tev. Par savu un citu cilvēku ķermeni, par mātes tēlu, par neuzticēšanos savam vīrietim, par to, kas ir "maucība". Par to, ka sievietes ķermenis ir grēcīgs :-D varbūt tāpēc tavs viedoklis par šīm tēmām netiek baigi atbalstīts - jo citiem vienkārši ir mazāk kompleksu, aizspriedumu un augstāka pašapziņa.
Tu pati ar vīru uz publisku pludmali nekad neej?
20.01.2019 10:34 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Ta tiesi, lai jums gimii kriit, kad ejat kopaa ar savu draugu/viiru publikaa, pretim naak sexy beibe, krusu gali spid, sortini iisi, pakala lec araa, mos vispar plika zem kleitas?

Man tas netraucētu. Ārzemēs šos skatus redzu tik bieži, ka vispār nepievēršu uzmanību. Man nav tādu kompleksu par savi, lai uztrauktos, ka draugs tagad metīsies pie citas, jo viņa visu izliek publiskai apskatei. Es zinu, ka viņam patīk arī manas krūtis un pakaļa un galu galā, viņš ar mani ir kopā svarīgāku iemeslu dēļ, nevis skrien pie tās, kas seksīgāka :-D
20.01.2019 11:03 |

Reitings 311
Reģ: 21.06.2018
Katram apģērbam un plikumam ir sava vieta. Teikt, ka kails ķermenis ir pretīgs, ir Viduslaiku tumsonība. Ceru, ka personai, kura tā domā, vannasistabā nav arī spoguļa. :-D Un, protams, nevar būt ne runas par kāju, padušu vai bikini zonas epilāciju. :-D
Jāpiekrīt, ka man nepatiktu redzēt ne savu māti, ne draudzeni, ne arī VS modeli pieticīgā bikini, piemēram, pārtikas veikalā vai parkā. Savukārt uztveru to pilnīgi pašsaprotami pirtī vai pludmalē. Pirtī, uzskatu, vispār ir jāiet pa pliko, un nē, man tas nešķiet pretīgi, pat, ja cilvēks ir 100+kg.
20.01.2019 11:14 |

Reitings 74
Reģ: 28.02.2014
Tajā Danenbergsones storijā, kur Patrīcija vēl maza, var redzēt, cik vińa “dabiski brūna”, kā pati ir teikusi. :-D:-D:-D
20.01.2019 13:11 |

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Ok, ir atšķirība - citām meitenēm tiešām bildes tādas, ka var redzēt, ka tikai grib izrādīt savu ķermeni utt. Bet nu Danenbergsonei pārsvarā tās bildes ir visas normālā apģērbā, varbūt kaut kur vairāk formu izceļot, bet tas jau ir normāli. Un konkrētā baseina bilde - pat ja tur kaut ko nedaudz var saskatīt, pirmkārt, tas ir peldkostīms. Otrkārt, viņas peldkostīms liekas diezgan gaumīgs un man patīk, ka nosedz glīti visu dekoltē, nevis kā citām, kas it kā uzvelk peldkostīmu un krūšu galus nosedz, bet pārējās krūtis ta krīt ārā. Tad jau tie ir vēl trakāki. :D
Un kāpēc lai būtu pretīgi redzēt savu māti kailu?
20.01.2019 13:33 |

Reitings 300
Reģ: 24.06.2010
Leila26 tieši to pašu nodomāju :-D
Un tajā baseina bildē tak var redzēt ka ietonets , kaut kas nedabīgi oranžs un dekoltē zona pleķaina (t)
20.01.2019 13:44 |

Reitings 300
Reģ: 24.06.2010
Ilonas Savickas insta profils kaut kā ļoti šķiet līdzīgs Danebergsones profilam :-D tie paši filtri ,lidzigas pozas,kūkas :-D un ieraksti :-D
20.01.2019 14:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits