Man ieliktajā nagu bildē patīk dizains un pārējais šķiet - tie tādi nagi. Ja paskatās uz sieviešu rokām, cik tik dažādi tie nagi ir un, ja paši nagi ir neglīti, tad skaisti tos var uztaisīt tikai ar gēlu un pieaudzēšanu, manuprāt. Katrai pašai jāapzinās kas der, nereti tiešām šķiet, ka nesmuki nagi labāk izskatās nekrāsoti, nevis akcentēt to, kas neglīts.
Par Alisi (wild).. Vai tad viņi ir precējušies? Īpaši neinteresē, bet piefiksēju, ka viņu te saucat drauga uzvārdā. Kopš viņi tagad uz Taizemi aizbrauca, pačekoju, jo interesē. Mani pārsteidz divas pēdējās viņas pusplikbildes (pludmalē un pie gleznas), jo tas vairāk tāds skriet līdzi trendam variants un aprakts pie otras bildes bija nu ļoti tāds, ka ieplestām acīm lasīju. Nu ja nepatīk tas pms belly, tad nefočējies pusplika pms laikā..(t), nevis kā maza meitene taisnojas, attaisnojot kompleksu. Un kadrs, kur abi gultā.. Mārtiņš pēc gultā ievilkta padsmitnieka izskatās. Īsāk sakot, šīs trīs bildes man traucē uztvert viņas vēstījumu. Tas nav tas, ko vēlos redzēt viņai piesekojot.