populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Bet sorry, jūs tiešām savi draudzeņu bariņos lielāko daļu sarunu neveltat citu cilvēku apspriešanai? Tā tajā dzīvē iekārtots
Nē, lielāko daļu neveltam un noteikti neapsriežam to, cik neglīti ir citu cilvēku sejas panti, jo mums jau no agrīniem pusaudžu laikiem ir skaidrs, ka tas, kas vienam neglīts, citam skaists, vai neitrāls.
10.04.2019 23:54 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Atcerieties meitenes, ka sejas paralīze var piemeklēt jebkuru no jums, arī mani piemeklēja negaidot, arī es lēju asaras, ka vienu dienu esmu jauna un skaista meitene, bet nākamajā izskatos, es atvainojos, atpalikusi dēļ savas sejas, tā var notikt ar jebkuru no jums, kuras saka, ka kroplīgums nav skaists ;-)
10.04.2019 23:54 |

Reitings 224
Reģ: 20.10.2015
Es neuzskatu sevi par divkosīgu un jā - ja es uzzinu, cilvēks dzīves nianses tas var man dot iespēju mainīt viedokli. Tas ir tikai normāli. Ja ir kāds cilveks, kas visu mūzu nodzīvo - nemainot viedokli un uzskatus, tad tas ir sasodīti, dīvains cilvēks, kas nevēlas attīstīties.
Jā, es uzskatu, ka var “ aprunāt “ cilvēku par to, ko viņš varētu ietekmēt. Piemēram, Emīlija izlasot tekstu, ka ( ko es un vēl viena meitene rakstīja pāris lapas iepriekš ) ka viņai ir skaisti sejas vaibsti, bet tomēr būtu forši nomest svaru - varētu aizdomāties, ka hm, tā ir konstruktīvs kritika neviss tupa heits.
Un, jā - ja viņai būtu veselības problēmas ( zinu, ka nav - tādēļ nav citas variācijas ) tad protams, mans viedoklis mainītos, tādēļ, ka viņa to nevar ietekmēt, izmainīt vai jeb kā citādi to mainīt. Un lieki bāzt to sejā - prieškam? Vel vairāk dzīt depresijā? Tas ir divas pilnīgi diametrāli pretējas situācijas.
Un es atkārtošos - man tiešām šķiet šausmīgi, ja cilvēks kāds var otram pateikt “ Omg, viņai ir tik šausmīga seja, pretīgi “ apmēram zinot, kas ar to cilvēku ir noticis. Es arī nevienu šeit neesmu heitojusi - par to, ko nevar izmainīt. Nu sorī, neviens nevar izmainīt kāju garumu vai vaigu lielumu, tā tas ir. Un par tiem pleķīem - nezinu par kādiem pleķiem ir runa, bet piekritu, ka vienalga - nedrīkst aprunāt to, lai vai - cik neadekvāti vai amorāli viņa uzvestos.
10.04.2019 23:58 |

Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013
Neizteicos pareizi- ne lielāko daļu, bet vienkārši daļu
Un cilveku apspriešana nenozīmē tikai izskats uz ko visas tik ļoti ieciklējušās..
11.04.2019 00:00 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Protams, ka jebkuru var piemeklēt sejas paralīze. Man pašai vienā sejas pusē ir mazāk attīstīta mimika. Acīs nevar sažmiegt vienādi, lūpu kaktiņš nokritis, viena pusē grumbas mazāk, nav bedrītes, smaidot vaigā daļa vienā pusē nekustas. Un tas ir neglīti. Tieši tāpat kā kādai citai ir neglīts zods. Es neesmu Raklinsku par kropli nosaukusi. Pateicu, ka neglīts zods un viņas atklāsme par iemesliem nepadara viņu par glitāku.
11.04.2019 00:00 |

Reitings 3665
Uzskatu gan, ka ir dažas lietas, par kurām varētu ieminēties saistībā ar izskatu - piem., asimetriskā dzimumzīme, kas nav bijusi cilvēkam iepriekš, bet lēkšņi uzradusies un ir asimetriska vai kā citādi aizdomīga. BET veids kā to pateikt cilvēkam noteikti neskanētu pēc "aizrādījuma" un runa nebūtu par "neglītumu", jo a) tā nebūtu pat kritika B) motīvs būtu raizes par cilvēka veselību.
11.04.2019 00:02 |

Patīk
Reitings 2816
Nu re kāda uzraksta, ka viņai zods šķiet neglīts un viss.kāpēc jāsāk diskusija kāpēc tu tā uzrakstīji? No tā taču nekas nemainīsies.. Uzrakstiet labāk - ea gan tā nedomāju un viss. Kāda starpība
11.04.2019 00:04 |

Reitings 3665
Core, te vairākas reizes tika uzsvērts, ka neiet runa par kritiku kā tādu vai teikts, ka nekad neko negatīvu nevar teikt (tā ir otra galējība).
11.04.2019 00:05 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Amazing - žēl, ka tu domā, ka esi neglīta! Lai izdodas saskatīt sevī skaistumu, lai varētu arī to citos saskatīt! No tiesas to novēlu ;-)
11.04.2019 00:06 |

Reitings 2215
Es neteicu, ka Lindai pretigs zods, vemsanu izraisošs, kroplīgs, briesmīgs, šausmīgs. Es uzrakstīju korekti -neglīts zods un tāpēc nesimpātiska. Nevis neglitene, daune, pretekle vai vēl kādiem vārdiem. Uzrakstīju par viņas drosmi, kājām un harizmu. Tomēr pilnīgi visiem acis parādīja ka vārda "neglīts un nesimpātisks" esmu uzrakstījusi kā "pretīga kroplene" .
11.04.2019 00:09 |

Reitings 2215
Cherr -es uzrakstīju, ka asimetrija ir neglīta.Nevis esmu neglīta.
11.04.2019 00:12 |

Reitings 648
Reģ: 29.01.2009
Šī Raklinskas atzīšanās manuprāt tikai apstiprināja vispārpieņemto faktu, ka tām dāmām, kas izliek sevi instagram no visiem rakursiem, ir kompleksi par sevi un viņām ir vajadzīgi publikas atzinība, lai justos labāk.
11.04.2019 00:16 |

Patīk
Reitings 2816
Taisnība... Varbut samazināsies plilbilžu skaits un sāksies foto ar viediem tekstiem....
11.04.2019 00:21 |

Patīk
Reitings 2816

Diez kā tas ir bērnam uzzināt to caur instagram...
11.04.2019 00:27 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Es ar pirkstu nerādīsšu, kurā šajā pašā postā ielika atsevišķi kādas sievietes bildi (da kaut nezināma vārda, uzvārds, bet tomēr reālā cilvēka) ar tekstu "briesmīgs izskats". Tas, protams, uzreiz ir šausmīgi saudzīgi pret to fotocilveku

Jā, jā, droši! Es nekaunos - to komentāru šīs diskusijas 173.lapā rakstīju es un bildi arī ieliku es (pie tam, tolaik komentāru rakstīju kā atbildi citam komentāram, kurā tika apgalvots, ka visām, kuras izsaka negatīvu viedokli par mākslīgo skaistumu, skauž). Un jā, es joprojām uzskatu, ka tāds izskats ir briesmīgs. Tikai lieta tāda, ka tas nav radies no sejas paralīzes, autokatastrofas vai ugunsgrēka, bet apzināti veidots, guļoties zem skalpeļa, liekot klāt visu mākslīgo un kačājot sev lūpas tādos izmēros, kādi no dzimšanas nemēdz būt. Tā ir konkrētās sievietes apzināta izvēle - padarīt sevi tādu, līdz ar to es komentēju to, ko viņa pati pēc savas brīvas gribas ir izdarījusi un, jā, man tas šķiet briesmīgi un bezgaumīgi. Taču cilvēkus, kuriem kaut kādi defekti radušies traumu dēļ vai tādi bijuši jau no dzimšanas (un no kuriem daudzus nevar ne mainīt, ne labot!), nevar likt vienā katlā ar plastiskās ķirurģijas upuri, jo vienam ar to ir jāsadzīvo visu atlikušo mūžu, kamēr otrs pats izvēlas sevi kropļot.
11.04.2019 00:29 |

Reitings 332
Reģ: 10.04.2018
Lūdzu, vispirms pirms postojat ko instagram, pārbaudat vai jums ir angel skull, savādāk uz raganām ir riebīgi skatīties.
Angel vs Witch Skulls In Women
https://www.youtube.com/watch?v=t3--uqTarXA
Kā arī, ja jums seja neatbilst golden ratio maskai, vai seja nav simetriska, varat nemaz nemēģināt 'instagram modelēšanu'.

PhD’s in Applied Maths aside, what seemed very interesting about this proportion to intellectuals who studied this mathematical value (like Euclid, Pythagoras, Leonardo da Vinci or Roger Penrose) is that this proportion seems to be found in everything and anything in the world, from nature, to ancient architecture (like the Pyramids), to music, to…human physical features. According to some of these intellectuals, the presence of determined proportions in the human face that reflect measures based on the golden ratio, would be aesthetically pleasing to the eye. Although Luca Pacioli is thought to be the first to apply the Golden Ratio to the idea of aesthetic perfection, merged with religious significance, in his book De Divina Proportione of 1509; it is attributed to a contemporary plastic surgeon, Dr. Stephen Marquardt, the creation of the Golden Decagon Mask, a model of proportions between features (distance between eyes, upper size of the face compared to lower, distance from eye to lip, distance from the tip of the nose to year, etc…) which is thought to define what a “perfect” face is.

Vēl interesanti palasīt -
https://www.goldennumber.net/facial-beauty-new-golden-ratio/
11.04.2019 00:48 |

Reitings 224
Reģ: 20.10.2015
Pag, nopietni - viņas dēls šo uzzināja caur instagramu? Esmu mazliet šokā. Man ir ļoti daudz jautājum - ļoti maz atbilžu. Iespējams saprotu iemeslu, lai puika nejustos vainīgs par to, ka tas noticis ar mammu, bet.. bāc, ja tā točna ir - tad tas ir čāpīgi. Sanāk iepriekšējo laiku melojusi un likusi melot radiniekiem/draugiem. Negaidīts pavērsiens.
11.04.2019 01:38 |

Reitings 18
Reģ: 10.04.2019
Sauliete pati vienreiz teica,ka pleki jo bērnība suns sakoda!
Nav viņa slima! Vistas !:-P
11.04.2019 06:50 |

10 gadi
Reitings 3212
Reģ: 13.11.2011
Man likās, ka Saulietei pleķi ir vienkārši no saules. Īpaši aizbraucot uz siltajam zemēm, tie vairāk parādās.
11.04.2019 08:47 |

Reitings 18
Reģ: 10.04.2019
FIFa nē :)
Viņa pati teikusi,ka bērnība sakoda suns un kolīdz iesaulojas tā ļoti izcelas viņi :)
11.04.2019 08:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits