populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Man Raklinska liekas simpātiska, neskatoties uz to, ka blondīnes man reti patīk. :-D
07.04.2019 14:27 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Neuzskatu, ka nevar izteikt savu viedokli (arī neglaimojošu), bet tajā pašā tiešām neizprotu vajadzību kritizēt lietas, kuras cilvēks nevar mainīt (neredzu pamatu tam), vai arī kritizēt cilvēka izskatu, kad viņš ir stresa/nelaimes situācijā (drīzāk liek aizdomāties par paša kritizētāja dzīves prioritātēm). Protams, ka šī ir diskusija, kurā neskanēs tikai glaimojoši viedokļi (neuzskatu arī, ka kritizēt nevienu nekad nevar, tas būtu tikpat muļķīgi), bet nav brīnums, ka blakus šai diskusijai ir diskusija “Man ir ļoooti neglītā seja”.
07.04.2019 14:35 |

Reitings 553
Reģ: 29.01.2009
Bet šī taču ir diskusija, es jau jums nezvanu un nesaku, ka tas un tas ir neglīts vai man nepatīk kāda līkais deguns :-D un šī diskusija jau no pirmajām lapām ir diezgan neglaimojoša pret daļu no cilvēkiem.
Es tā pa dzīvi neeju un nevienu neaprunāju, ja man nejautā, bet diskusijas veidolā savu viedokli varu izteikt. Ok-šeit man neviens viņu neprasa, bet šeit neprasa nevienu no jūsu viedokļiem :-D tapēc varbūt sākat vien pašas ar sevi.. :-)
Un meitenei blakus disusijā (man ir neglīta seja) jāstrādā pie pašnovērtējuma. Instazvaignzēm ar to problēmu nav:-D
07.04.2019 15:26 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Diskusija nav veidota par deguniem. Vina par izskata diskusiju kļuva tiesi tādēļ ka ir loti nepieciešams apspriest citu trūkumus... sieviešu daba, nebrīnos! Tepat ari bija diskusija par sievietēm čūskām. :D
07.04.2019 15:38 |

Reitings 553
Es iepriekš arī minēju sievietes instagrammā kas mani iedvesmo un kurām ar lielāko prieku sekoju, un man vienalga kāds viņām deguns :-D
tomēr lielākā problēma ir nejau izskatā, bet tas ka kā personība kopumā man attiecīgā dāma nesaista..līdz ar to vieglāk pamanīt trūkumus :-D tā nu tas ir :-P
07.04.2019 15:41 |

Reitings 3665
Un meitenei blakus disusijā (man ir neglīta seja) jāstrādā pie pašnovērtējuma
Ne konkrēti par šo diskusiju un forumu (lai gan interneta forumi demonstrē daļu sabiedrības), bet ir ļoti viegli pateikt “strādā pie pašnovērtējuma”, bet daudz grūtāk to darīt, ja dzīvo sabiedrībā, kurā ‘neglīts’ zods vai deguns noteikti tiks nokomentēts. Īpaši jau, ja esi pusaudzis.
07.04.2019 15:55 |

Reitings 5119
Un meitenei blakus disusijā (man ir neglīta seja) jāstrādā pie pašnovērtējuma. Instazvaignzēm ar to problēmu nav

šis gan tik naivi maldīgs priekšstats :)
07.04.2019 16:06 |

Reitings 5119
bet tajā pašā tiešām neizprotu vajadzību kritizēt lietas, kuras cilvēks nevar mainīt (neredzu pamatu tam)

jā, šo es arī rakstīju...
tāpēc tā nepareizi šķiet kritizēt, piem. to pašu dabas doto degunu utt.
rīcības, viedokli utt. - to var mainīti, tāpēc tas ir pavisam citādāk
07.04.2019 16:07 |

Reitings 1267
Iedomājos, vot meitene no blakus diskusijas izdomās strādāt pie pašvērtējuma pēc jūsu ieteikumiem, kā arī izveidos sev Ikontu un kļūs par blogeri, influenceri vai kā viņas tur sauc.
Tad citas meitenes ar savu viedokli un “šī ir tikai diskusija”, ņemsies apspriest šīs pašas meitenes trūkumus :D
Tā pati Sama Emīlija arī strādā pie sava pašvērtējuma kā nu prot, pie pašvērtējuma nevis svara. Un tika izķiskāta visos veidos.. un beigās saldais ēdiens - nav ko sevi izlikt apskatei ja nepatīk kritika. :D stulba atruna
07.04.2019 16:12 |

Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013

Nu instagramā viņa tomēr izskatās labāk (s)
07.04.2019 16:50 |

Reitings 553
Skaidrs, ka nejau visām instagrammā ar paškritiku viss kārtībā, manšķiet visiem tā laiku pa laikam pieklibo.
Un Raklinska skates bildēs izskatās diezgan nepārliecināta par sevi.. :) tomēr :-D
07.04.2019 17:10 |

Reitings 41
Reģ: 04.04.2019
Man šķiet, ka man neviena no latviešu instagramerēm nešķiet skaistas. Vidusmēra sievietes, kādas ir visas uz ielas sastopamas. Tās no "parastajām sievietēm", kuras tiek uzskatītas par mazāk glītām, varētu iegūt tādu pašu efektu uzliekot visu mākslīgo (matus, krūtis, skropstas utt). Noteikti arī ķermeni vieglāk uzturēt slaidu un tvirtu, kad nav jāiet uz darbu, bet vari nodoties sportam no rīta līdz vakaram, jo tavs darbs ir instagram / influencēšana / reklamēšana / zero waste popularizēšana / utt.
Lasījāt Ingas Sprinğes rakstu par instagramu? Piekrītu viņai..
07.04.2019 17:11 |

Reitings 1267
Man tieši patīk, ka parastas meitenes nodarbojas ar instagramu. Nevienai “ideālajai” nesekoju, neinteresē mani sieviešu smukums vai nesmukums, bet gan saturs. Un kad parasta sieviete, ar vidusmēra izskatu un dzīvi prot skaisti sevi pasniegt, ir interesanta, savdabīga savā raksturā, man ir vienalga kāda viņai seja vai svars.
Kas tas instagrams ir? Kaut kāda ideālo cilvēku platforma? Vai platforma ikvienam, kam ir ko rādīt, ar ko dalīties?
07.04.2019 17:22 |

Reitings 5119
minniemouse
vai Tu pati sevi uzskati par skaistu?
tas nav uzbrauciens,vnk,ja neviena LV IG nešķiet skaista :)
07.04.2019 17:35 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Skatos, ka būt skaistam ir baigais trūkums, visām patīk kaut kas citādāks , obligāti jāizceļ, ka skaistums jau nav nekas, labāk tak nesmuka ar saturu utt, it kā skaistums un saturs izslēdz viens otru. Man gan sasodīti patīk skaistas sievietes, un to es uzskatu par plusu, jaajaa, tas nav svarīgākais, bet nav nesvarīgi.
07.04.2019 17:42 |

Reitings 41
Reģ: 04.04.2019
Vai tas ir apvainojums, ka man kāda šķiet normāla, nevis skaista? Skaista ir kaut kas pārāks par parastu glītumu. Meitene var būt kopta, glīta, uztjūnēta, bet skaistumam nepieciešams kaut kas vairāk un to Latvijas instagramā es neredzu. Manai gaumei ir citi sieviešu skaistuma standarti.
Arī tajā pusaudzes diskusijā par neglīto seju es teicu, ka reti kad esmu sastapusi patiešām neglītus cilvēkus, jo vairums cilvēki ir normāla izskata, parasti, vienādi. Protams, ir izņēmumi, bet ikdienā nav tādu krasu uz vienu vai otru pusi tendences. Jo īpaši mūsdienu sabiedrībā, kad instagram mode diktē, kā jākrāsojas, kā jāğērbjās un kā jābildējas, lai tev būtu vairāk sekotāju.
Patiesībā es ļoti ceru, ka kaut kad tuvākajos gados šis instagram bums pāries tāpat kā pārgāja myspace com, face lv, draugiem lv, twitter uc bumi. Es tiešām domāju, ka tām meitenēm, kas tagad dzīvo followeru un like pasaulē, kuras nevar iedomāties savu nedēļu bez kārtējās kailbildes ielikšanas utt, vajadzētu sākt nodarboties ar kaut ko vairāk jēdzīgu un savai personībai un arī sabiedrībai noderīgāku.
Ir jauki sekot instagram personībām, kuras jau kaut kur citur sevi izpauduši, aktieri, modeles (īstas, tas ir, arī ārpus instagram), mūziķi, topošie / esošie ārsti utt, jo saproti, ka cilvēks ir kas vairāk par to profilu un bildi. Man personīgi skumji skatīties uz tādiem profiliem kā Līva Bērziņa, Alise Wild utt, kas bez sava instagram ir nekas, bet deguns uzcelts tik augstu it kā būtu slavenības. Nerunāju par tiem cilvēkiem, kas profilu veido sev, nekačā followerus un neuzskata sevi par sabiedrības dāmām.
07.04.2019 17:50 |

Reitings 1301
Reģ: 10.12.2014
Raklinskai tiešām zods nesmuks,bet tā ir žokļa problēma, man māsai arī tā ir un pazīstu meitenes arī ar šādu pašu problēmu. ;-)
07.04.2019 17:51 |

Reitings 3665
Skatos, ka būt skaistam ir baigais trūkums, visām patīk kaut kas citādāks , obligāti jāizceļ, ka skaistums jau nav nekas, labāk tak nesmuka ar saturu utt, it kā skaistums un saturs izslēdz viens otru.
Kāds teica, ka skaistums ir trūkums?
07.04.2019 17:53 |

Reitings 553
NightSky +++
Un vēl tas fenomens - NAV JAU NEGLĪTU CILVĒKU. Nu piedodiet, bet tā ir, ka viens ir glītāks par otru. Skaties no kura skata punkta tu gribi, kāds kādam vienmēr būs neglītāks. Tā ir un paliek gaumes lieta.
Un es dievinu skaistas sievietes! Gaumīgi skaistas-un man ir vienalga cik no tā skaistuma viņai dievs devis un cik pati roku pielikusi klāt!
07.04.2019 18:00 |

Reitings 1267
Kādas kuram intereses.
Bet interese par sieviešu skaistumu nedod zaļo gaismu aprunāt tās, kuras pēc citu domām nav tās skaistākās. Ja rodas vēlme aprunāt bez pamata citas sievietes izskatu, tad tas ir diezgan jocīgi.
Man tāds raksturs - rakt dziļāk par to, ko acis rāda. Katrs cilvēks ir skaists ar to, kāds viņš ir, viena no lietām, kura manās acīs jebkuru cilvēku padara skaistu ir gēni - izskata mantojums, kurš ir kopā saliecies no vairākām paaudzēm un tas ir bezgala interesanti. Arī deguns, kurš ir citādāks kā vairumam, var būt, piemēram, no vecvecvectēva mantots un tā ir liela bagātība - nest sevī daļiņu vēstures, lai arī kāda tā būtu. Nav cilvēki jāuzlūko tik primitīvi - smuks/nesmuks. Bet ja patīk uzlūkot primitīvi, tad ar cieņu pret citādo un subjektīvi nepatīkamo.
07.04.2019 18:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!