Miljons gadus lasu diskusijas, šī laikam mani uzrunāja, lai ielogotos un arī uzrakstītu savu "rezumē". Atzīšos, daudzas jūsu nosauktās meitenes man ir jaunums, pat dabūju ņemt un ievērtēt. :-D
Mani lielākā vai mazākā mērā saista:
sibillabille - patīk viņas posti par dabu, ceļošanu, šķiet pavisam vienkārša sieviete, atklāta savos ceļojumu aprakstos + tam visam uzrunājošas bildes un video.
Anna Rozīte - arī patīk ceļojumu posti, storiji.
Montasofija- 3 haskiju saimniece. foršas bildes un storiji. tā kā dievinu suņus, tad jā. (l)
astro-maar - Māra Upmane Holšteine, patīk, citreiz ir interesantas bildes ar labiem aprakstiem. Nav miljons posti dienā, tādēļ neapnīk.
paolafreeman - sekoju, galvenokārt, jo ik pa laikam parādās labas ēdienu, pārsvarā, saldo receptes. Drīz būs grāmata.
myfoodbloger - gan jau jūs visas zinat. Kristīnes Virsnītes vīrs, tās receptes - aaameiziiing! (l) ja nezinat, iečekojiet. Labs veids, kā citu valstu garšas ienest savā virtuvē.
kriestinevirsnite - ļoti patīk posti par ceļošanu, īpaši Maroku. Drīz būs arī par Portugāli. Viņa šķiet īsta, atklāta, mūsdienīga. Mani uzrunā. :-)