populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Skaidrs, ka Maija pērk sekotājus. Un joprojām ir daudzi brendi kas sadarbojas ar šiem daudzo "fake" sekotāju influenceriem.:-D Ja viņa zin, ka nopērkot tos sekotājus var piesaistīt brendus, kāpēc lai viņa to nedarītu?
Personīgi, man tas liekas stulbi un apkaunojoši, bet katrs jau pelna kā māk. (t)
29.03.2019 21:47 |

Reitings 224
Reģ: 20.10.2015
Ak, Dievs! Tā Grante - tik nožēlojami, reāli to visu pērk. :-D apskatījos, like un viss - tikai arābi un fake profili. Varētu viņai ieteikt - labāku programmu, kur like būtu vismaz no īstiem cilvēkiem un ne no arābiem. (t)
Es tiešām to nesaprotu. Protams, tas ir forši, ka Tev ir auditorija, kurai izteikt savas domas un iedvesmot, bet kad tas viss ir dēļ cipara. Un pietam, to taču uzreiz var saprast. Nu, piedodiet, bet viņa reāli ir lose :-D
Ceru, drīz sagaidīt no Armaņevas kādu postu, storiju par to, kā tad sanākusi tāda situācija. Iepriekšējā reizē - teicās, ka pašrocīgi visus fake izdzēsusi un viņai kāds tos uzlika. Tiešām nežēlodami, ka tāds cilvēks - ķipa pieprasīts stilists un pseido blogeris tā izturas pret savu darbu. Fuij un punkts.
29.03.2019 21:50 |

Reitings 224
Kāpēc nedarīt?
Viss vienkārši, lai nenolaistu savu “ reputāciju “ uz nulli. Un, lai auditorija viņu ciena.
Piemēram Evelīna Pārkere ir labs pozitīvs piemērs, jo aktivitāte ir bomba. Un tas ir tas, ko vajag pircējam.
Protams, tiem vidējiem brendiem, nav laika šekot un vērot, kas un kā, bet nu neticu - ka sevis cienoša brenda mediju nodaļa, pieļautu, ka Armaņevka vai Grante tos reklamētu. :-D uzņēmums uzreiz nolīdzina sevi gar zemi.
29.03.2019 21:55 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Nu varbūt viņa neaizdomājas, ka šādi sevi apkauno.Ne visi ir attapīgi.:-D
-
Paskatījos to Granti..šausmas. Saprastu, ja vēl bildes būtu baudāmas, bet tur parasts profils. Pilnīgi ne ar ko neizceļas. Kā viņa var iedomāties, ka kāds paskatīsies viņas profilu, ieraudzīs viņas saturu un 100k sekotājus un noticēs, ka viņai tiešām seko reāli cilvēki.:-|
29.03.2019 22:02 |

Reitings 139
Reģ: 08.08.2018
Mani visvairāk fascinē, ka šī Maija Armaņeva dibināja to Influenceru asociāciju Latvijā
https://lvbia.org/
kur citus vērtē pēc tā, vai Influencerim ir uzkačāti followeri vai nav, cik viņi ietekmīgi Latvijas tirgū.
Bet pati?! Ticu gan, ka tad kad jau ir uzkačāti followeri un citi sāk uzķerties uz āķīša, domājot, ka šī vai cita persona ir ofigetj cik ietekmīga, tad nu sāk sevi pataisīt par baltu un pūkainu, ka viss ir īsts.
Un vēl Delfos kaut kā aizdomīgi bieži parādās tēmas "tikai Delfi" ar to, ka redz Influenceriem jāmaksā baigās milzīgās algas, kur, protams, figurē Maija Armaņeva. (t) Skaidrs, ka visādi cenšās bīdīt savu biznesiņu, liekot uzņēmējiem noprast, cik visi ir svarīgi un ietekmīgi. (t)
29.03.2019 22:39 |

Reitings 139
Reģ: 08.08.2018
es vispār agrāk par tādu Armaņevu neko nezināju.
29.03.2019 22:40 |

Reitings 224
Jā, tieši par to pašu - domāju, cik godīgi viņa var dibināt to asociāciju, ja pati ir tajā “ melnajā sarakstā “.
Diezgan divkosīgo - vismaz pagaidām izskatās tā situācija. Iespējams, ir kāds brīnumains cits izskaidrojums, bet domāju, ka vienkārši mankariba ir pārņēmusi arī šo dāmu.
Tīri personīgi izteikšos - ka man vienmēr ir šķitis, ka Armaneva ir tā, kura baigi grib iebīdīties tajā - jauniešu un haipa vilcienā. Tās drēbes un uzvedība. Un vēl, kas man tīri personīgi šķiet dīvaini, ja Tu sevi uzskati par tādu ahujeno influeneri - kādēļ tas tā jābāž. :-| vienmēr visur atgādina - ka viņa ir tāda un tāda.
Nu sorī, bet neko daudz jau viņa neizsaka, tas sadarbības jau arī tādas maziņas, ( paskatījos, kas tad viņai bijis pēdējā laikā - nū, nekas tālāk par Latvijas robežām jau nav ) līdz ietekmīgākajām Latvijas influenerim - vēl tālu viņai.
29.03.2019 22:58 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Maija pirms kāda laika savos storijos bija stāstījusi,ka viņai ik pa laikam kāds "draugs" sakačā tos followerus. Teica,ka gan jau instagram izdzēsīs pēc kāda laika.
Protams, varbūt melo, to nevar zināt nekad. bet man Maija patīk un nešķita, ka melotu. :)
29.03.2019 23:38 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Man arī Maija patīk. Liekas pozitīva un atsaucīga, skatījos live arī pat modes tendencēm, interesanti bija :-D par tiem sekotājiem man vienalga, nebiju piefiksējusi nemaz, ka tik liels skaits ir..
30.03.2019 08:14 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Esmu viņu dzīvē satikusi - Maiju! Tāds pats deguntiņš gaisā, kā pārējām vien ir un lielā foto mānija- visu un visur fočēt. Nepatīk šie apmātie cilvēki..
30.03.2019 10:47 |

Reitings 1630
Reģ: 26.01.2016
Woman, bet ja viņa nefočēs un neliks insta, sekotājiem nebūs interesanti, it kā. Viņu kontam ir jābūt ļoti aktīvam.
Maija nesen story teica, ka pa nakti uzauga sekotāju skaits un viņa gaidīs, kad instagram atkal patīrīs feikos sekotājus. Tā kā viņa to nav darījusi speciāli ;))
30.03.2019 11:14 |

Reitings 7
Reģ: 04.06.2013
Man tas bija šeit jauzraksta. Vakar bija haltūra Rīga Fashion Week un tur redzēju Emīliju. Es biju šokā. Cilvēks,kurš piekladzina pilnu internetu par to,ka jābūt jaukam vienam pret otru,mīlestība utt. dzīvē ir tik pretīgs cilvēks. Uzvedās tā, it kā būtu svarīgākais cilvēks visā zālē. Ja kāds ar viņu runāja,izskatijās,ka viņa no sava uzspīlētā smaida uzsprāgs. Viņa izskatās pēc cilvēka,kas aprunātu citus. Tu vari būt tāds cilvēks,bet nedirs internetā,ka esi jēriņš. Pasaules naba. Ja viņa būtu tik svarīga,tad sadarbības būtu ar Dior,Lancome,nevis Drogām
30.03.2019 12:09 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Parasti, visaugstāk deguntinu gaisā cel tās, kuras nekas īsti nav, varbūt konkrētā kontingenā ir populāras, tad nu domā, ka ir nu dikti svarīgas un visiem intersē
30.03.2019 12:54 |

10 gadi
Reitings 4172
Reģ: 22.11.2013
Tikko noskatījos Saulietes IG storiju un biju šokā. Atkal filmēja sevi no rīta. Gozijās kameras priekšā tādā plānā šortiņkostīmā ar dziļu dekoltē + ļoooti labi varēja redzēt, ka nav apakšā krūšturis - krūšu gali izspiežas, visu laiku tur pieliecās kameras priekšā. Ļoti neadekvāta rīcība no pieaugušas, precētas, divu bērnu mammas.
30.03.2019 12:58 |

Reitings 1297
Reģ: 10.12.2014
Amnile, es toč ienācu šeit to pašu uzrakstīt(t) Nu kā var tāda rādīties saviem gandrīz 30k sekotājiem. Viņa tak rāda piemēru savām meitām. :'-( Skumji!
Par Emīliju man tieši tāds pats iespaids bija jau radies,ka tā visa ir viena sasodīta maska!
Un Evelīnai ar biš sakāpis galvā ar visu to,ka tik daudz jau sasniegusi. Tā man pat Evelīna patīk,jo ir savādāka un izskatās,ka domās arī pieaugusi,taču ir šādi tādi izgājieni,kas maina skatījumu uz to cilvēku. (t)
Vēl man dikti kaitina “Atkal formā” Anetes balss un izruna:-D Bet tas tik varbūt man tā:-D:-D Piemēram nesen viņa tur lielijās ar savu SHAPE žurnālu krājumu. Ok,viss ok,bet kā viņa tos izrunāja ,ķip kā francūziete - šapē :-D:-D:-D:-D
30.03.2019 13:11 |

Reitings 1297
Reģ: 10.12.2014
Tikko meklēju Alises komentāru par HUAWEI telefonu zem Evelīnas bildes,bet izdzēsusi8-)
30.03.2019 13:16 |

Reitings 110
Reģ: 19.03.2018
Skatoties Didrihsones storiju domāju tikai vienu, kā tam Naurim neapnīk, ka šī visur Montu velk līdzi:-D Uz Kino trijatā, pusdienās trijatā, vakariņās trijatā, interesanti tur viņiem:-D
30.03.2019 13:21 |

Reitings 79
Reģ: 06.10.2014
Piekrītīšu viedoklim par Emīliju Young. Lai arī sekoju viņai un skatos viņas video,viņa liekas ļoti nepašpārliecināts cilvēks un speciāli taisa tādas bildes,lai par viņu runātu(t) Diemžēl Latvijā cilvēki visbiežāk runā par tiem,kas ir slikti un retais stāsta cik,piemēram, Lelde Ceriņa ir jauks un fantastisks cilvēks.
Man patīk skatīties jaunus video,bet kāda jēga tiem Emīlijas video divreiz nedēļā,ja tiem nav nekāda satura un pievienotās vērtības? Pēdējais video vispār pretīgs,jo pat nepiedomā pagriezt kameru taisnā lenķī.
Tad jau labāk skatos Call me maddie un Sintijas vizules stundu garos video reizi nedēļa:-D
30.03.2019 13:23 |

Reitings 553
Reģ: 23.03.2016
Ehh, nu žēl, ja Signe būs mani nobloķējusi!
30.03.2019 19:39 |

Reitings 553
Reģ: 23.03.2016
Hm, nepielikās viss komentārs. :D bet nu neko - patika man viņai sekot + komunicējām arī vēstulēs, bet varbūt kaut ko nogrēkojos! :D
30.03.2019 19:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits