populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 62
Reģ: 17.03.2019
Īsumā - lilit diskusija nemaz nav diskusija, jo diskusijas dalībnieces ir žults lējējas.
Tai pašā laikā publicē tikai pozitīvos komentārus /jautājumus, tai skaitā tos, kur nodirš lilit.
Neticu, ka netika uzdots kaut viens neitrāls vai negatīvs jautājums, bet tik vien medus pilēja, cik skaaaaaaaista māmiņa.
29.03.2019 01:24 |

Reitings 62
Reģ: 17.03.2019
Galvenais, viņai pajautā 24 jautājumus (kā pati uzrakstīja) ko viņa dara pa dzīvi - strādā vai sēž ar bērniem, viņa tur lej daudz daudz ūdens un beigās tā arī neko neatbild pa tēmu. Tik cik sapratu, tad esot pašnodarbinātā ar ļoti jocīgu darba grafiku no 15 līdz plkst 23. Ja tas nebija kaut kāds nesaprotams joks, kas attiecas uz bērnu audzināšanu (bet tad priekš kam iepīt pašnodarbinātā statusu), tad grūti iedomāties pieklājīgu darbu ar tādu grafiku. :-D
29.03.2019 01:28 |

10 gadi
Reitings 3547
Reģ: 09.10.2009
Es arī biju domājusi,ka Redko ir 30+ (t)
29.03.2019 07:23 |

Reitings 97
Reģ: 22.04.2014
Kāds prieks censties izskatīties 15 gadus vecākai un pakļaut savu ādu regulāram solārija apmeklējumam,ja cilvēk tāpat ir brūns?Nē,nu ja dzīvē ir liels komplekss par sevi un vienīgais,kas sniedz prieku ir lupatas,IG bildītes un solārijs,ārišķība,tad skumji par Rodki.
29.03.2019 07:30 |

Nepatīk
Reitings 274
Reģ: 11.09.2018
E.Redko, ļoti neinteresanti kad atbildat tikai uz komplimentiem . :-/
29.03.2019 08:06 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Kurš tad sunim asti cels... (s)
Mani vairāk pārsteidza, ka viņai divi bērni. Parasti visur tikai puika.
Un par to darbalaiku. Es domāju, ka tas ir par bērnu audzināšanu. No rīta ved uz bd, pēc tam 15.00 savāc un tad "darbs" līdz 23.00 kamēr sīči uz migu.
29.03.2019 08:17 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Kut kur publiski bija pieejams, ka rīko bērnu ballītes.
29.03.2019 08:26 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Par Redko, vīrs burtiski meitēnu no skolas sola izcēlis un tad nu meitēns taisās kā nu prot, “lai uz citām neskatās”

Kādēļ šāds viedoklis? ;-)
29.03.2019 08:31 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
Par Dvinskas uzacīm briesmīgāka liekas viņas iedomība, kad vienā intervijā viņa pateica, ka 60% LV iedzīvotājus uzskata par idiotiem.
Bet nu par izskatu man liekas kaut kā nepamatoti kritizēt. Katram savs, katrs uzturas savā lokā/sabiedrībā un izskatās atbilstoši tam. Un turklāt jūs nezinat, kam katra meiten iet cauri, ko savlaik piedzīvojusi vai cik laimīga ikdiena, tai pašai Evijai, Didrihsonei vai Danenbergsonei.
Ik pa laiakm paskatos Ritu, bet man grūti uzrvert viņas runāšanu, jo visu laiku tā elso + video ir pārāk gari ar pārāk daudz lieku udens liešanu, manuprat LV daudziem ta ir problema.
29.03.2019 11:04 |

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Es tā domāju, kur tik daudz Jūs atrodat slavenas instagrammeres un kas jādara, lai kļūtu slavens instagramma? Ja es iešu uz tualeti un katru reizi to nofilmēšu es kļūšu slavena?
29.03.2019 11:05 |

Reitings 302
Varētu teikt ka tikai kādas 5 meitenes zināju par pārējām pirmā dzirdēšana:-/
29.03.2019 11:06 |

Reitings 302
Jo es viņas nekurā galā neuzskatu par slavenām!
Mākslīgas vot jā, bet līdz slavai vēl tālu.
Vienīgās kas patiesībā ar kaut ko izceļas ir Didrihsone ar savām pērlītēm un Sauliete ar savu NL produkciju
29.03.2019 11:07 |

Reitings 139
Reģ: 08.08.2018
Es vispār domāju, ka tās instagrammeres ir pārvērtētas. Uzkačāja sev followerus, like un tad tēlo, ka baigi krutās un kādam viņas interesē. Savukārt jūs pavelkaties un apspriežat. Būtībā tikai mēdijos redzamie cilvēki būtu pelnījuši slavu,bet lūk ielaužas visādas noname popularitāti alkstošās un ar viltu piedabū citus sev sekot.
Neticu,ka tie tūkstoši sekotāju ir brīvprātīgie,kuri tiešām grib viņām sekot. Hotj ubej,bet neticu! ;-)
29.03.2019 11:25 |

Reitings 302
Lielākoties sekotājus viņas dabūn caur konkursiem!
Jo viss kas Tev ir jādara jāseko man! Piemēram Didrihsone - ja vēlies piedalīties konkursā seko man
29.03.2019 12:27 |

Reitings 44
Reģ: 29.09.2018
Es gan negribētu piekrist viedoklim par Rūtas Dvinskas teikto par tiem “idiotiem”. Raidījumu redzēju un šeit ir izrauts no konteksta. Stāsts patiesībā bija par laiku, kad viņa strādāja raidījumā Tautas balss, kas ir gana līdzīgs koncepts kā Bez Tabu, kurā cilvēki risina problēmas ar televīzijas raidījuma palīdzību, nevis vēršoties pie jomas speciālista, kas palīdzēs un aizstāvēs konkrētā cilvēka tiesības. Rūta skaidroja, ka bieži devās pie cilvēkiem, kas dzīvo uz sociālajiem pabalstiem un kā viņiem nedod vēl, tā sauc Tautas balsi. Bet paskaitot kopā šie “trūcīgie cilvēki” saņem vairāk visos atbalstos, nekā strādīgs cilvēks, kas cenšas pats par sevi rūpēties. Tos viņa nosauca par idiotiem. Protams, ļoti skaļš un bargs apzīmējums, kas patiesībā ir diagnoze. Tomēr dažkārt skaļš pārspīlējums rosina uz diskusiju! Gluži kā teātrī un literatūrā, saspīlējums un pārspīlēta reakcija rosina un domām.
Par izskatu nav korekti aizvainot! Lielākajai daļai latvju zelteņu nav tumšas uzacis! Un nepastāv nekāds vispārsaistoša spēka noteikums, ka visām tās ir jātonē, tikai tāpēc, ka tagad tas ir modē.
Mīļās foruma dāmas, cilvēku var vērtēt un diskutēt par viņa neadekvātu, amorālu rīcību, nevis par izskatu vai savām brīvām izvēlēm. Jūs esat patiesi jaukas un sniedzat viena otrai labus un noderīgus padomus. Tāpēc aicinu vairot cieņu šajā forumā, bet ja ir vēlme par kaut ko diskutēt, tad darām to konstruktīvi, bez emocionāliem un tukšiem apgalvojumiem, kas neiztur nekādu kritiku.
Lai jums visām burvīga šī diena! (l)
29.03.2019 12:44 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Dreambig par to, ka vīrs Redko izcēlis, ir taisnība! Un to var apgalvot tie, kas viņu tiešām zin. Pirms iepazinās ar vīru, šķiet viņai bija tikai 9kl. izglītība, varbūt pa šiem gadiem, jau būs piebeigusi pēdējās klases vakarskolā.
Viņa pati ir no daudzbērnu ģimenes, kur protams nevarēja tikt pie visa tā, ko tagad ir sniedzis vīrs. Bija draudzeņu bizness ar tām bērnu ballītēm/telpu,inventāra nomu, bet nu šķiet pieklusis.
29.03.2019 13:08 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Un tiešām - IG ir kļuvis citām par ''dzīvi'', bet storijiem,bildēm,video nekur. Didrihsonei pat 23 vakarā ir jāfilmē uz pannas štovētie kāposti ar cīsiņiem, nu tik ēdīs savā pidžamā sēžot. KĀPĒC?
29.03.2019 13:10 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Es vispār domāju, ka tās instagrammeres ir pārvērtētas. Uzkačāja sev followerus, like un tad tēlo, ka baigi krutās un kādam viņas interesē. Savukārt jūs pavelkaties un apspriežat. Būtībā tikai mēdijos redzamie cilvēki būtu pelnījuši slavu,bet lūk ielaužas visādas noname popularitāti alkstošās un ar viltu piedabū citus sev sekot.

Lai tak taisa tos konkursus, un vāc sev sekotājus. Mani pilnībā nerausta, ka kāda vāc sekotājus taisot konkursus. Ja viņas tā kļūst laimīgākas- uz priekšu! :)
Tā pati didrihsone, lai cik būtu kaitinoša, un es neatbalstu tādu cilvēku čakarēšanu- tomēr pasties kā viņai bizness iet uz priekšu. Kaut kas viņā ir, ka tik daudzi cilvēki grib diendienā skatīties viņas 100 storijus. :-D
29.03.2019 13:14 |

10 gadi
Reitings 659
Reģ: 10.03.2012
Es gan negribētu piekrist viedoklim par Rūtas Dvinskas teikto par tiem “idiotiem”. Raidījumu redzēju un šeit ir izrauts no konteksta

Pilnīgi piekrītu. Rūta raidījumā savu domu ļoti labi pamatoja un viņas viedoklis nav radies no zila gaisa vai augstprātības, kā te tiek minēts, bet gan no redzētā un pieredzētā darbā. Man galīgi nav radies iespaids, ka viņa būtu lecīga, augstprātīga vai iedomīga, drīzāk vienkārša, atklāta un pozitīva. Viņa vairākkārt ir teikusi, ka nevēlas sev apkārt vairot negatīvismu, tāpēc nestāsta par visu, kas viņai besī, nepatīk vai rada problēmas. Dalās pozitīvajā un pozitīvais vairo pozitīvo. Varbūt tas, ka viņa tik bieži nerunā par bēdām un savām ikdienišķajām problēmām, kādam rada iespaidu, ka viņa ir augstprātīga. (s)
Ja Cosmiete pati un cilvēki viņai apkārt nonstopā čīkst par laikapstākļiem, politiku, sevi, bērniem, ikdienu, darbu, bet IG storijā viņa ierauga, ka Dvinskai viss dzīvē skaisti, tīra māja, labs vīrs, forša meitiņa, pati jūtas lieliski, tad protams radīsies iespaids, ka Rūta fleitē, IG vs Reality, šitik labi nevienam nav, kaut ko sadomājusies, tā gan dzīvo vienradžu pasaulē. :-D
29.03.2019 13:21 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Piekrītu par Leldi Ceriņu. Šķiet tik eleganta, pozītīva un vispār tāda forša personība. :-)
29.03.2019 13:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits