populārās latviešu instagrammeres

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
pēc skandāla ar Didrihsoni, metos instagramā meklēt,kas viņa ir. kopš tā laika piesekoju arī dažām citām instagram lietotājām no Latvijas. Varbūt kāda vairāk zina ar ko viņas nodarbojās ikdienā, jo izskatās,ka daudzas tikai ceļo un ceļo
piemēram, Juta Valdmane un Linda Raklinska - visu laiku ceļo. Tā pati Linda izskatās,ka arī dzīvo ļoti turīgi, dzīvoklis labā vietā.
Nē es neskaužu, tikai interesē vai k'\ada zina ar ko viņas nodarbojas?
Tā pati Kristine Danenbergsone, Elizabete Gorina
droši varat pieminēt vēl kādas, kurām vēl nesekoju:-D:-D
30.12.2018 14:20 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Tul, par augu ciešanām - ko Tu saproti ar jēdzienu “ciešanas”? Sāpes vai ko citu?
11.03.2019 21:43 |

Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Mūsu uztvere ir, ka auga organisms neko nesajūtot. Tāpat mēslot laukus ar ķīmiju mums patīk.
Forumos, protams, vegāniem priekšroka, bet reālā dzīvē?
Mums olimpiskās medaļas ir izcīnījuši/sas gaļēdāji. Tātad slikti un lieki?
Netaisos diskutēt vai taisnoties, man ir dzīvi paraugi; 80 gadus un 62 gadus vecas personas gaļēdāji versus viena veselīga uztura un dzīvesveida ilggadīga konsultante, kurai tauki ļum vien, vīrs jau pirms pensijas nomira ar gremošanas trakta slimību.
11.03.2019 22:07 |

Reitings 1093
Mierīgi varat argumentēt, kas ir garīgi vai fiziski labi un pareizi. Kad būsiet 80 gados tempā uzkāpuši 5 ajā stāvā un nebūs ne ar ko slimots pedējo 5 gadu laikā, tad uzklausīšu padomus, ko ēst ir pareizi, kas ir garīgi tīri un kas nē. Garīgumu arī izprast dziļāk var tikai ap 80 gadu vecumā.
Zaļknābjiem liekas, ka viņi zina, kas citiem ir pareizi domāt un dzīvot.
11.03.2019 22:11 |

Reitings 3665
Ir uzskats, ka augs “jūt”, bet ne tādā ziņā kā dzīvnieks vai cilvēks izprot šo jušanu. Piem., sāpes augs nejutīs, jo tiem nav sāpju receptori. Protams, diez vai var droši apgalvot, ka augu pasaulē viss ir izpētīts, un, protams, es nerunāju par filozofiskām un reliģiskām teorijām un uzskatiem. Tāpēc arī prasīju, ko Tu domā ar jēdzienu “ciešanas”.
11.03.2019 22:21 |

Reitings 3665
Kad būsiet 80 gados tempā uzkāpuši 5 ajā stāvā un nebūs ne ar ko slimots pedējo 5 gadu laikā, tad uzklausīšu padomus, ko ēst ir pareizi, kas ir garīgi tīri un kas nē.
Cik noprotu, ļoti daudzi veģetārieši un vegāni vēlas ko līdzīgu teikt tiem, kuri bez uzaicinājuma sāk analizēt viņu uzturu un veselības stāvokli.
11.03.2019 22:25 |

Reitings 1093
O, taču ņematies pa internetu cik uziet, man daudz tuvāka ir sporta pasaule, nevis teorijas.
Man vienreiz nācās paklausīties vienas speciālistes lekciju.
Viņa ne tikai par uzturu, arī par garīgām un veselības lietām stāstīja, kaut pašai aptuveni 30 - 35 kg liekā svara, konkrēti uzkrītoši ļumīgas tauku masas.
Bez uzaicinājuma filozofēt par lauksaimniecības dzīvnieku ciešnām arī nav pārāk korekti, ja to dara ar nolūku piekarināt negatīvas birkas cilvēkiem, kuri ēd gaļu.
11.03.2019 22:34 |

Reitings 3665
Bez uzaicinājuma filozofēt par lauksaimniecības dzīvnieku ciešnām arī nav pārāk korekti, ja to dara ar nolūku piekarināt negatīvas birkas cilvēkiem, kuri ēd gaļu.
Es neapgalvoju, ka tas ir korekti, ja šis ir domāts man.
11.03.2019 22:57 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Iegāju Alises bildi apskatīties- skaista bilde, nekas “lieks” redzams nav , vietai atbilstoši. Vispār viņas IG un attieksme pret visu pat kaut kā uzrunāja. Kas priekš latviešu blogera ir pārateidzoši, Dīdrihsones tekstiņi liekas tādi galīgi pliekani, bet Bali bildes arī glītas.
.
Par to resnā dibena bildi- pirmkārt reāli neveiksmīga veļas izvēle un fotoaparāta novietošana pārāk zemu to dibenu vēl daudz vairāk vizuāli paresnināja un lai arī man nav perfekts augums, es IG tādas bildes nevēlos skatīties, un logiski, tāpēc nesekoju
12.03.2019 01:13 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Ja par vegānismu/veģetārismu/gaļas ēšanu, tad jāsaka, ka esmu bijusi abās frontes pusēs. Esmu trīs gadus atturējusies no gaļas ēšanas. To trīs gadu laikā nedzirdēju nevienu sliktu komentāru par savu izvēli (protams, droši vien paveicās ar līdzcilvēkiem). Kad atsāku ēst gaļu, tuva draudzene kļuva par vegāni. Tagad pat vairs neesam viena otrai draugos sociālajos tīklos, jo saņēmu vēstuli ar tekstu, ka, ja man ledusskapī stāv sievs, olas vai piens, esmu zemisks, pretīgs, nožēlojams cilvēks, savukārt, ar tādu cilvēku viņai neesot vēlme uzturēt kontaktu. Man tas likās un joprojām liekas visidiotiskākais veids kā ar tuvu cilvēku sabojāt attiecības.
Es nekad mūžā neesmu bakstījusi vegāna škīvi, sakot, ka viņu ēdienu izvēle ir nepareiza, taču vegāni/veģetārieši ar uzbrūkošiem tekstiem gan bieži vien ir bakstījuši manējo. Viela pārdomām.
12.03.2019 01:58 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Kaya-sasmeejos par tavu ierakstu ,bet reaalaa dziivee tiesaam taa ir:-DLaikam nevar striideeties par politiku,eesanas paradumiem un religiju:-DKatram sava taisniiba un paarlieciiba!Man ir viena veeleesanaas-nepazaudeet savus muskulus,citaadi aada buus taada lumiiga ,rokaas noteikti-to nevar pielaut-man vajag to proteinu un aminoskaabes.
12.03.2019 02:41 |

Nepatīk
Reitings 274
Reģ: 11.09.2018
Kāda vakar skatijās aizliegto paņēmienu ?
12.03.2019 07:52 |

Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013
Skatījos aizliegto paņēmienu.. Nekā tāda, tas viss jau zināms
Bet vispār dīvaini, cik tālu viss nonācis, ka ir šāda raidijuma tēma.. Ak mūsdienas :-D
12.03.2019 08:58 |

Reitings 3665
Es nekad mūžā neesmu bakstījusi vegāna škīvi, sakot, ka viņu ēdienu izvēle ir nepareiza, taču vegāni/veģetārieši ar uzbrūkošiem tekstiem gan bieži vien ir bakstījuši manējo. Viela pārdomām.
Un tā notiek arī vice versa. Varbūt nevajag preperēt otra šķīvī ne tad, ja esi vegāns/veģetārietis, ne tad, ja esi visēdājs? Varbūt problēma ir dažu cilvēku raksturā, nevis ēšanas režīmā?
12.03.2019 09:17 |

10 gadi
Reitings 3547
Reģ: 09.10.2009
Kāda vakar skatijās aizliegto paņēmienu ?

Kas tur labs bija? Kāda tēma?
12.03.2019 09:27 |

Reitings 2196
Reģ: 21.02.2015
Es atkal nošausminājos pat tas blogered Sievišķība Make up Angel storijiem, kur viņa stūķē iekšā Burger king! (t) Cilvēks pats nesaprot, ka paraksta sev nāves spriedumu? Tur tak infarktu var noķert agri vai vēlu ar tādu svaru!
12.03.2019 09:44 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Tur bija par influenceriem, intervēja Meirāni, kaut kādu sīko un ekspertos kā "influencere" bija pieaicināta Florence, kuru smalki nokaunināja. Bet visu cieņu - viņa to labi uzņēma :-D
Man likās interesanti, ka Meirāne savu auditoriju minēja kā 30+ un tad aizdomājos - cik vispār ir to "30+" influenceru? Jo arī šeit tiek apspriestas vienas vienīgas sīkaļas, vai arī tās, kas spiež uz šo pusaudžu auditoriju.
Nāk prātā Ellaby, Puriņa, Mame, Liepiņinese, HappyWhispers... Bet viņas jau šajā diskusijā neviens neaprunā, jo nav, ko nodirst :-D
Iesakiet foršas, pieaugušas influenceres, kas nespēlē uz tīneidžeriem :-P
12.03.2019 09:57 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
Par "Sievišķību" - es tiešām apbrīnoju, ka cilvēkam varētu būt tāds paškritikas trūkums. Es patiesi nesaprotu, nu kā sieviete var uzvilkt baltas zeķes pār potītēm, sporta legingus, slāvu tepiķraksta tuniku un baltu džinsa jaku pa virsu. Un saukt to par sievišķību. Vai arī - saulrieta krāsas kleitu un klāt rozā podiņu ar piešūtām puķēm. Nu kā?! Kā var neredzēt, ka viss kopā izskatās užas? Un te jau pat nav runa par svaru - arī 40 kg dāmai tās kombinācijas izskatītos briesmīgi.
Es saprotu, katrai ir "slikto matu", "slikto drēbju", "sliktās sejas" dienas, bet tad to vismaz neiemūžina un nelepojas sociālajos tīklos!
12.03.2019 09:57 |

10 gadi
Reitings 2458
Reģ: 20.04.2014
Varbūt nevajag preperēt otra šķīvī ne tad, ja esi vegāns/veģetārietis, ne tad, ja esi visēdājs? Varbūt problēma ir dažu cilvēku raksturā, nevis ēšanas režīmā?

Nu tieši tā. Ir vegāni, kas pie pusdienu galda citiem nepārmetīs par izvēli lietot dzīvnieku produktus, ir vegāni, kas šķobīs seju un tos citus sauks par slepkavām. Ir gaļēdāji, kas cienīs citu izvēli neēst gaļu un pat nepievērsīs tam dižu uzmanību, un ir gaļēdāji, kas ieņirgs vegānam sejā par to kā var ēst tikai zāli. Tā vietā lai vainotu "otru fronti", vieglāk būtu vienkārši cienīt citu izvēli un koncentrēties tikai uz savu šķīvi. Tas nav tik grūti.
12.03.2019 10:02 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Zinas Tante, es apskatīju, kam es sekoju. Patiesībā, latvieši mani interesē ļoti maz, lielākā daļa ir privāti pazīstami, kas nav nekādi influenceri. Bet 2 atradu - atkal formā Anete un Marta Logina (tevis pieminētajām nesekoju).
Bordo, ja neesi ievērojusi, tā meitene ir nopietni samazinājusi svaru. Protams, vēl tāpat ir "jānomet", bet viņai tas izdodas! Un Tavu nemitīgo "žults piešprici" var tikai apbrīnot (l)
12.03.2019 10:10 |

Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Šorīt iemetu acis tajā aizliegtajā paņēmiena. Vai tiešām LV nav nekā svarīgāka ko filmēt, šis bija galīgi neinteresanti un, lai kā viņi centās, neko jaunu tur nepateica.
12.03.2019 10:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits